pechenko Публикувано на Април 28 Report Share Публикувано на Април 28 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Това става огромен хит, за жалост. "Хип хопа" удря постоянно нови дъна! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Само аз не пея в тази песен.xaaxaxaxax Иначе и според мен предните два дуета на Ангел и Моисей бяха по-силни, но и тази песен може би ще ми хареса по-натам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Това става огромен хит, за жалост. "Хип хопа" удря постоянно нови дъна! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SinFronteras Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Това става огромен хит, за жалост. "Хип хопа" удря постоянно нови дъна! Нека, нека... нека ви боли! :happyppl: :happyppl: Уникално парче, братленки! Много ме кефи, баса кърти мивки! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Нека, нека... нека ви боли! :happyppl: :happyppl: От крадените бийтове на недорасляка Криско или от имитацията на Ангел на Явката ДЛГ? Проекта е покъртителен и не виждам нищо лошо в това. Във всеки стил има издънки, особено когато се съберат хора, на които спешно им трябва хит, иначе vbox аудиторията (единствената им) ще ги забрави моментално. Те Ачко и Мойсейчо не знам какво бяха решили, ама хитче като "Кой ден станахме" Крисчо вече за себе си не може да направи, камо ли за тях. И "Не дължа нищо", и "Drop some" потънаха само за няколко месеца. И панацеята каква се оказа? Наблъскали се 20 говеда в една песен без смисъл и без поука с припев многократно повторение на "Знаеш ли кой видях?" ... ... ми това и аз мога да го изпея. А бяха времена, когато Спенс, Слим, Мишо Шамара и Гумени глави и Ъпсурт пускаха жестоки песни една след друга през седмица. П.П. Поне за момента моето слънце Дим4оу се е затрил някъде, което е успокояващо. Килата Бейби замества с фъфленето и рапирането на диалект и мйекане, но пак е по-търпим. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 На мен ми харесва, супер е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Нека, нека... нека ви боли! :happyppl: :happyppl: Уникално парче, братленки! Много ме кефи, баса кърти мивки! От кое по-точно да ни боли, бе? Че припадаш по безсмислените поп бози само и само да бъдеш определено като "античалгарче" ли? Гледам, че пак си на вълна "да се правя на гъзарче". Обаче не се справяш особено добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SinFronteras Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 От кое по-точно да ни боли, бе? Че припадаш по безсмислените поп бози само и само да бъдеш определено като "античалгарче" ли? Гледам, че пак си на вълна "да се правя на гъзарче". Обаче не се справяш особено добре. Няма да обръщам на спам темата за хубавия трак, но хайде, ще ти отговоря, женчо - защото поп-фолкът е за гейове и травестити, само такива мъже го слушат, другото са кифли и някакви лелички, които им се играе гюбек. По темата: Баса кърти стени и мивки, дори съседа искаше мастер и ще се опитам да намеря от някъде! А гледанията във vbox7.com се множат!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Не отговаряйте на рап и хип-хоп маниачето believe. Понаказан е малко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Много яко парче! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D&G Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Няма да обръщам на спам темата за хубавия трак, но хайде, ще ти отговоря, женчо - защото поп-фолкът е за гейове и травестити, само такива мъже го слушат, другото са кифли и някакви лелички, които им се играе http://www.ramania-bg.com/style_images/1/f...button.pngгюбек. По темата: Баса кърти стени и мивки, дори съседа искаше мастер и ще се опитам да намеря от някъде! А гледанията във vbox7.com се множат!!! :roll1: Ти на колко години си ? :1000 (29): Песента е пълен боклук! :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Много е якаааааааа, хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 В началото ми харесваше, но сега ми омръзна... :1000 (10): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Само аз не пея в тази песен. Скандално, но факт! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Много харесвам Ангел и Моисей, ама ако трябва да съм честна песента не е много добра. Допада ми само бийта, текста e доста зле. Разбирам че искат да са пускани, ама според мен трябва да се пробват да направят и друг тип песен, нещо по-умерено искам да чуя от тях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Обаче след няколко слушания ме зариби песента, ужас. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
infinite_hope Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Видях една аренби дива вика аре бе нига :Д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.