Ивал.ЪТ Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Светулке, разбрахме жалкия ти опит да набуташ бабата там, където няма място ама... не успя Е,определено има място щом правят кавъри по нейните кавъри,смятай колко е голяма Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Преслава - Зле разпределени | Sandra Afrika - Bas mi je zao Преслава - Зле разпределени | Catalin Blondu & Edy Talent & Madalina - De azi Iubire Преслава - Не съм ангел | Преслава - Не съм ангел | Aleksandar Zivanovic - Gresan sam Преслава - Ако ще да боли | Преслава - Как ти стои | Преслава - Как ти стои | Преслава - Как ти стои | Преслава - Как ти стои | Nicky, Asu & Bobby -Pe cine iubesc Преслава - Дяволско желание | Shkurte Gashi - Dikur te deshta Преслава - Последен адрес | Ada Grahovic feat. Nikol Bulat - Crveni Karton Преслава - Добрини | Преслава - Мръсно и полека | Преслава - Завинаги твоя | Преслава - Новата ти | Преслава - Финални думи | Тия имам записани на Преслава плюс тези, които сте добавили. Ако се пръкнат други ще добавям. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hero.in Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Андреа - Хайде, опа имаше и израелска версия. Общо взето в Румъния и Израел имаме милиони песни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Кавър на кавъра на Камелия 1 към 1 - http://www.youtube.com/watch?v=_xmxQ9oO1G4 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Галена 1. "Дяволът ме кара" - Bashkim Spahiu - Qare nuk e kam - Amra Halebic - Zadnja Sansa Gold - Adrian Minune Si Asu - 10 Poze 2. "DJ-ят ме издаде" - Marizela - Daj daj daj - 3. "Опасен за жени" - 4. "На линия" - Sarit Hadad - Meohevet 5. "Сто пъти" - 6. "Тихо ми пази" - 7. "Официално забранен" - 8. "Не пред хората" - Necko Turkovic - Daleko si Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hero.in Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Кавър на кавъра на Камелия 1 към 1 - http://www.youtube.com/watch?v=_xmxQ9oO1G4 Песента на Камелия също е кавър. Тука не говорим за кражба на аранжименти. Вече го уточнихме Камелия мисля, че имаше кавър на Кажи ми как Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Песента на Камелия също е кавър. Тука не говорим за кражба на аранжименти. Вече го уточнихме Камелия мисля, че имаше кавър на Кажи ми как Напотив мисля ,че е редно да дадем точно песента от която са крали , щото ако виждаш и текста е доста краден от тоя на Камелия .. Тя и на Залеза и зората имаше от едни румънци , ама не мога да ги намеря И за да не е спам - Камелия - Само с теб - Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Май 7 Author Report Share Публикувано Май 7 Напотив мисля ,че е редно да дадем точно песента от която са крали , щото ако виждаш и текста е доста краден от тоя на Камелия .. Тя и на Залеза и зората имаше от едни румънци , ама не мога да ги намеря НЕ! Говорим за песни, които ПЪРВО са изпяти от българи. Точка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 кражба на аранжименти не знам колко се брои според вас,но според мен по-скоро песни,които Кости или Оцко или някой друг просто е препродал не би трябвало да се броят. Някой е купил същата песен,може дори да не е чувал за Бг варианта и. Докато при така наречените от вас "кражби на аранжименти" е точно обратното-някой е харесал повече бг версията и е решил да направи нея. Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hero.in Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 кражба на аранжименти не знам колко се брои според вас,но според мен по-скоро песни,които Кости или Оцко или някой друг просто е препродал не би трябвало да се броят. Някой е купил същата песен,може дори да не е чувал за Бг варианта и. Докато при така наречените от вас "кражби на аранжименти" е точно обратното-някой е харесал повече бг версията и е решил да направи нея. Препродадените песни на Кости или Оцко също не се броят. Обяснено е в първия пост. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Май 7 Author Report Share Публикувано Май 7 Препродадените песни на Кости или Оцко също не се броят. Обяснено е в първия пост. Напротив. Няма значение че са препродадени. Оригиналът винаги е първата версия, ако тя е българска, значи я пишем Достатъчно е най-често човек да попрочете коментари из клипове по песни на Кости. На всички кавъри на Хайде опа на Андреа например половината коментари са как песента била открадната от Андреа. Тоест оригиналът си е оригинал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Ето кавърите на Глория от клипчето на Иван, които ги няма в първия пост: 1. Добре дошъл - 2. Илюзия - - Cristina Clona - Dusmanii toti ar vrea - Florin Mitroi - Nu te mai vreau in viata mea 3. Ледена кралица - - - Alex - Pentru tine mi-am vandut si sufletu 4. Лабиринт - Sako Polumenta - Za oprostaj ne molim - 5. Намери си майстора - Mirha Tahurovic BEBA - Nista od romanse 6. Очакване - 7. Сто карата любов - Copilul de Aur - Spune-mi pe cine 8. Дива нощ - Duli - Fluturo Fluturo 9. Феникс - Nicolae Guta - Doar luna si stelele 10. Опиат - 11. Завист - Florin Peste - Sa preturiesti iubirea 12. На неверен да съм вярна - Ghita Munteanu - Oriunde ar fi 13. Жените са цветя - 14. Не сме безгрешни - - 15. Ако те няма - Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Май 7 Author Report Share Публикувано Май 7 Ето кавърите на Глория от клипчето на Иван, които ги нямаше в първия пост: ДОбавих ги. Нещата ми Глория са впечатляващи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Галена "Ще се проваля" - Dragana Mirkovic - Hej zivote Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Гергана - "Губя те бавно" "E ta dish sa shume te dua" - Anila Mimani http://www.youtube.com/watch?v=Ht3dfjc3gVo Добавете и това де Май и "Гасна по теб" имаше. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Цеца Янева - Влез (в мен) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Галена - Душата ми крещи - Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Май 7 Author Report Share Публикувано Май 7 На Цвета са добавени голямо количество Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Още един кавър на "Добре дошъл" на Глория: Dorel De La Popesti - Nu-mi spune Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Konstantin Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Кали - Като те почна 2010 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Това е оригинала на "Мой ангеле" на Сашо Роман. "Рамаяна" до колкото съм запознат си е стара циганска песен,а "Сен Тропе" е кавър на "Тримата братя". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
millllena Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Еми на Галена - Утешителна награда е едно към едно с на Тanja Savic - Poludela Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Май 7 Author Report Share Публикувано Май 7 Кой го пее това Трима Братя да го сложа тогава, защото броят на кавърите на Сен тропе е абсурден.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Еми на Галена - Утешителна награда е едно към едно с на Тanja Savic - Poludela Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Кой го пее това Трима Братя да го сложа тогава, защото броят на кавърите на Сен тропе е абсурден.. Ами до колкото помня стана популярна в изпълнение на Наско Ментата,но нямам представа дали е негова. Реално тези песни са си кавъри на "Сен Тропе",просто тя не е съвсем авторска. Да попълня малко и колонката на Джена. Katerina Georgopoulou - Trelenomai ( Джена - Обичам те и толкова 2012 Джена - Случайна среща - Librond Musliu Bondi - Te Dua, Te Dua Джена - С повече от две Danezu & Madalina - Haide sa fugim Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари