Боби Публикувано Март 11 Author Report Share Публикувано Март 11 ДОбавих кавър на Джена - Кой ме събра с тебе Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Март 11 Author Report Share Публикувано Март 11 И също така предлагам тази тема да се качи като важна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Кавър на Джина Стоева - "Сто жени" Не съм сигурен обаче, дали песента на Джина е излязла преди тази. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Кавъри на Емилия - "Двойно" Албански Румънски Ромски Кавъри на Емилия - "Щом така го искаш" Сръбски Румънски Ромски Кавъри на Емилия - "Хайде на купона" Сръбски Румънски Албански Румънски кавър на Емилия - "Ангел в ноща" Албански кавър на Емилия - "Ти замина" Албански кавър на Емилия - "Само с поглед" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Март 15 Author Report Share Публикувано Март 15 Супер. Утре ще ги добавя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Димана - 1000 градуса любов Димана - Твоят вкус Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Емилия - "Сълза" (Израел) Емилия - "Преди да ме убиеш" (Гърция) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hero.in Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Темата е за български оригинали, не за оригиналите на българските кавъри. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 "Без да ми се дърпаш" - Цветелина Янева Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Кавър на Джина Стоева - "Сто жени" Не съм сигурен обаче, дали песента на Джина е излязла преди тази. Това не е "Сто жени", а "Най-сладка" на Тони Стораро. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Темата е за български оригинали, не за оригиналите на българските кавъри. Чак се учудух, че има кавъри на Емилия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hero.in Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Чак се учудух, че има кавъри на Емилия :1000 (29): Иначе темата е чудесна, според мен е голяма гордост, че Флорин Салам от Румъния е направил кавър на родния шедьовър "Без да ми се дърпаш" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Чак се учудух, че има кавъри на Емилия Няма нищо учудващо. Емилия има много хубави авторски песни! Даниел Ганев даже каза, че има и още кавъри на "Щом така го искаш", която тук не стана кой знае колко голям хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 "С кое право" - Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 ДесиСлава - Бели нощи (ремикс) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 "Бели нощи" на Деси Слава, сръбски кавър. Edit: след като постнах видях, че вчера е посочен този кавър. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Галена - DJ ме издаде Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Цветелина Янева - Още ли Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Цветелина Янева - Още ли Това е оригинала и на Янева, и на сръбската песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Преслава - "Последен адрес": Преслава - "Като за финал": https://www.youtube.com/watch?v=DIIt-37OToc Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Галена - Дай ми => Ияра - Сказки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Три нови кавъра на Галена: "DJ-ят ме издаде" Eso Balic - Daj daj "Кой" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 "С кое право" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Още един на "Душата ми крещи" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Алисия - Имаме ли връзка -> Kendi - Aşka inanmaz Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари