Pumpkin Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Още няколко на Преслава - Как ти стои: NIKOL BULAT - Strašno ti stojim (2011) Anila Mimani ft. Rati - E imja dashuri (2013) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Малина - Още Палиш / Tanyeli - Salla Gitsin Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Малина - Още Палиш / Tanyeli - Salla Gitsin Песента на Малина не е оригинал.. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Алисия - Имаме ли връзка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 https://www.youtube.com/watch?v=LqM992ULFzs Алисия - Твърде грубо Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Галена - Опасен за жени => ИЯРА - Обними Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Първо, поздравления за темата. Добре че някои умни мозъци създадоха интернета, та да видим че и ние можем да правим хубави песни, които съседите да преработят, сиреч прекопират. Имахме нужда и ние да си вдигнем малко самочувствието. Не видях някой да е дал линкове към долу посочените от мен песени или те да са в първия пост на темата. Затова ще те помоля да ги добавиш, Боби. Месри боку. Деси Слава - Някой ден Сърбия Деси Слава - Бели нощи Сърбия Tina Ivanovič - Lepoto moja Деси Слава и Азис - Казваш че ме обичаш Румъния Гърция Не е точно кавър, но припевът е взаймстван от ,,Казваш, че ме обичаш,,. Галена и Фики - Кой Албания Галена - Хавана тропикана (не само песента, но и клипът е 1:1 Сърбия Преслава - Режим неприлична Сърбия Allegro Band - Vatra i kisa (ненормално яка) Джена - Кой ме събра с тебе Сърбия Allegro Band - Novo vreme Цветелина Янева - Брой ме (най-новото попълнение в рвпертоара на Сандра Африка, която е луда по българските песни. :1000 (33): ) Сърбия Искам да кажа, че в най-скоро време очаквам Аллегро Бенд да направят кавър или на ,,Нашето любов е,, или на ,,Моето слабо място,,. Забелязва се, че са луди по Преслава, та да видим. Поне аз така мисля. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Деси Слава и Азис - Казваш че ме обичаш Гърция Не е точно кавър, но припевът е взаймстван от ,,Казваш, че ме обичаш,,. Песента на Стаматис е от 1996г. ' А като бях малък, толкова се кефих, че сама си е написала тази песен. Оцковца. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Песента на Стаматис е от 1996г. ' А като бях малък, толкова се кефих, че сама си е написала тази песен. Оцковца. Така ли? Преди да кача линка в тази тема се опитах да изнамеря годината на гръцката песен и най-малката такава, която се появи в гуглето, бе 2005. Но щом качваш, че е от 1996, така да бъде, не съм толкова запознат с гърците, винаги съм бил повече на ти със сръбете. Аз съм шашинг!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Не сме безгрешни - поредна версия... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
greece_mania Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Втори дубъл на Вероника - Allegro Band - Gresne duse (извинявам се ако е давана) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Втори дубъл на Вероника - Allegro Band - Gresne duse (извинявам се ако е давана) Тя е гръцки оригинал, доколкото знам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Галена - Ще се проваля Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Преслава - Финални думи > Shkurta Lahu - Ne emer te dashurise Галена - Много ми отиваш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
greece_mania Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Джордан - Недей, недей - Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Емилия - Мечтата ми вземи музика и аранжимент: Димитър Петров Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Алисия - Стига, обич моя музика и аранжимент: Велислав Драганински Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 :happyppl: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Траяна - Ще ти мине Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Кавър на "С кое право" - Галена: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Галена и Фики - Кой / Goran i Ivana - Istina u lazi 2015 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Галена в последните години много яко са я подкарали с кавъри. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Джордан - Полудей -> Jana - Boginja Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Оригинал: Пък и обявена за авторска на всичко отгоре Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Галена - Не пред хората / Fazlija- Sto godina Джена и Андреас - Да те прежаля / HAJRIJA GEGAJ -DA NIJE OVE DJECE Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари