DarkChild Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 "Грешница" е на Мария Кехайова, не на Емилия. Нейна авторска дори. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikmil23 Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Imam jedno pitanje, Posto ste postavili plagijate na bugarske pjesme, zasto ne postavite pjesme koje ste vi ukrali od nas? Govorim za srpske pjesme, posto sam ja iz Srbije.. posto ovako ispada da samo mi imamo plagijate, sramota!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Imam jedno pitanje, Posto ste postavili plagijate na bugarske pjesme, zasto ne postavite pjesme koje ste vi ukrali od nas? Govorim za srpske pjesme, posto sam ja iz Srbije.. posto ovako ispada da samo mi imamo plagijate, sramota!! Eto : http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=43 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Преслава - Лей, лей 2006 2017 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Преслава - Лей, лей 2006 2017 Песента на Пепа не е авторска! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Песен - "Чалга пеперудки", Теди Александрова Видео - "Секс за ден", Андреа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Те сърбите ако не копират някоя наша чалга няма да са те. :1000 (17): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Оригинал: Преслава - "Моето слабо място" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Те сърбите ако не копират някоя наша чалга няма да са те. :1000 (17): Е няма нищо, нека малко баланс да има, че ние ги крадохме 20 години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Оригинал: Преслава - "Моето слабо място" Страхотен кавър!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Андреа - На екс Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Анелия-Дай ми още Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Джена - Такива като теб, 2010 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Мария - Мръсни помисли Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Казахстански кавър на Дай ми още Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Гръцки кавър на Фики - Беше обич Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Не знам как го прави тази жена, но която и българска песен да направи, е хиляда пъти по-добра от оригиналната. По принцип нашите аранжьори са добри и правеха едно време българските версии на сръбски и гръцки песни в пъти по-добри от оригинала. И сега, когато някой направи кавър на българска песен, в повечето случай я съсипва, но Сладжа... Няма равна! И маанете другото, че убива бг оригинала по всички параграфи, но и го прави ебати хита в страните от бивша Югославия. Но този феномен е виден само при нея. Оригиналът просто бледнее пред нейната версия, лично мнение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Изобщо не съм съгласен. Ужасен е точно този кавър, Ватра и киша и Африка примерно са къде-къде. Тук хем са запазили половината песен 1:1, хем са окепазили останалото с някакъв потресаващ аранжимент. И самото ѝ пеене е много нахвърлено, на сръбски някак не звучат добре песните-скоропоговорки, както на български. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 И аз мисля, че оригиналът е по-добра. Тази песен не е за кръчмарка като сръбкинята. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Анелия - Зоопарк Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари