Fast Публикувано на Май 11 Report Share Публикувано на Май 11 Взели ли сте решение за кого ще гласувате? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Да! За никого! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Да! За никого! Това не е начинът. После когато се оплакваш с какво право ще го правиш след като не гласуваш? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Това не е начинът. После когато се оплакваш с какво право ще го правиш след като не гласуваш? Проблемът е, че няма за кого да се гласува. На кого можем да имаме доверие днес? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Не мога да гласувам, защото не съм български гражданин и съм на 17. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Ако не бяха изцепките на Волен в Батак можеше за него да вотна.. За ГЕРБ, ДПС и БСП определено няма да е. Важното е да изберем най-малкото зло, ясно е че всички искат да дойдат на власт и да цоцат както се казва, ама то май вече няма от къде, освен от трибуквието. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Да не гласуваш е най-глупавото нещо на света в момента... При всички тези 45 партии и коалиции доста гласове ще бъдат, един вид, загубени (за справка на предишните парламентарни избори бяха 20 и близо 8% от гласоподавателите не бяха представени в НС). Те така или иначе и по един или друг начин след това се разпределят м/у партиите/коалициите, които са преминали 4% минимална бариера, но не е там въпросът. Ако искате подробно мога да ви обясня как се разпределят мандати по Хеър с двойна квота, какъвто е методът в България в момента. Ниска избирателна активност означава и по-малко като брой гласове необходими за влизане на всяка партия/коалиция в парламента, а при един по-шарен парламент най-вероятно ще гледаме повторение на тройната коалиция, но без НДСВ.... Е, не мерси! Аз ще си гласувам за ГЕРБ или АТАКА - ще го реша утре Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SinFronteras Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 За сега клоня към бюлетина №17, въпреки че най-вероятно в момента на гласуването ще избера партията, за която да пусна вота си. Ако партията на Жорж Ганчев е в листата, ще я подкрепя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Ще гласувам за тези,при които видях някакво развитие през последните години! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Няма да мога да гласувам, защото късно се сетих, че от чужбина трябва да се попълнят декларации от по-рано. И все пак, призовавам всеки, който има право да го упражни утре! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Със сигурност ще гласувам! Колебая се между ГЕРБ/Меглена Кунева. (ДБГ) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Не мога да гласувам, защото не съм български гражданин ако имах тази възможност, бих гласувал за Зелените Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Аз нямам право да гласувам,но агитирам хората да подкрепят Меглена Кунева. :gun_bandana: :gun_bandana: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SinFronteras Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Ами така е....Само тя изглежда нормална. Напротив - вчера водещата на "Здравей, България" я направи за 2 стотинки. Не й е хубаво мисленето. А да попитам тези, които не са български граждани един въпрос: Какво правите тук? Нямате ли родина? За единия знам, че е румънец, а другият друго освен турчин, евреин или циганин не вярвам да е ... Не е логично в България да живеят какви ли не ... хмм, хора. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Напротив - вчера водещата на "Здравей, България" я направи за 2 стотинки. Не й е хубаво мисленето. А да попитам тези, които не са български граждани един въпрос: Какво правите тук? Нямате ли родина? За единия знам, че е румънец, а другият друго освен турчин, евреин или циганин не вярвам да е ... Не е логично в България да живеят какви ли не ... хмм, хора. А какво ще кажеш за българите, които живеят в чужбина? Ще ти хареса ли, ако се държат по подобен начин като твоя. Трябва да бъдем толерантни към останалите, независимо какви са. В крайна сметка все сам прави своя избор как да живее и т.н., не си ти този, който да им държи сметка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SinFronteras Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 А какво ще кажеш за българите, които живеят в чужбина? Ще ти хареса ли, ако се държат по подобен начин като твоя. Трябва да бъдем толерантни към останалите, независимо какви са. В крайна сметка все сам прави своя избор как да живее и т.н., не си ти този, който да им държи сметка. Вярно е - не съм аз този, който ще им държи сметка, а държавата. Точно заради това, че сме толерантни и модерни, в нашата китна България има хиляди цигани и турци, които се увеличават всеки Божи ден и са толкова единни, особено по избори и по време на кражби. Да позволиш на поробителя ти да живее в същата тази страна, където много години преди това са живели борците за свобода, е грях!!! Не можем да позволим на гражданите ни да живеят грях, най-вече говорейки с хора от това естество. Естествено, че одобрявам, когато българин не може да се справи с положението - независимо дали то било морално или социално. На запад е по-сигурно, а и рядко се случват изцепки като тези в България ... затова и държавата (А не родината!!!) ни е епична и става винаги за посмешище през чужденците. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Аз нямам право да гласувам,но агитирам хората да подкрепят Меглена Кунева. Знаеш ли коя е Кунева-Прънова?!?! Освен това 2001 - народен представител, т.е. депутат от НДСВ 2006 - еврокомисар предложен от тройната коалиция, по-конкретно Станишев 2012 - независим кандидат за президент 2013 - кандидат за народен представител от някаква си нова партия, в която и другите членове са минали през половината съществуващи партии в България... Такива политически кур*ви не ни трябват!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Вярно е - не съм аз този, който ще им държи сметка, а държавата. Точно заради това, че сме толерантни и модерни, в нашата китна България има хиляди цигани и турци, които се увеличават всеки Божи ден и са толкова единни, особено по избори и по време на кражби. Да позволиш на поробителя ти да живее в същата тази страна, където много години преди това са живели борците за свобода, е грях!!! Не можем да позволим на гражданите ни да живеят грях, най-вече говорейки с хора от това естество. Естествено, че одобрявам, когато българин не може да се справи с положението - независимо дали то било морално или социално. На запад е по-сигурно, а и рядко се случват изцепки като тези в България ... затова и държавата (А не родината!!!) ни е епична и става винаги за посмешище през чужденците. Ти нали също искаше да живееш в чужбина, след като завършиш? Приятно ли ще ти е да говорят за теб с пренебрежение, неодобрение и т.н. България става за "посмешище" не заради хората, които живеят тук, а заради политиката и управлението. Ако политиците се грижеха на първо място за гражданите си, ако ги слагаха тях на първо място, а не парите на съвсем друго ниво щяхме да бъдем и нямаше да бъдам за посмешище пред чужденците, както ти казваш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Според мен пък е печена ;д И май,баба Ванга беше казала че като жена превземе властта,България ще се оправи. /сериозно ви казвам че съм го чел някъде./ Това не означава, че Кунева ще е тази, която ще ни оправи. След предстоящите избори ще има ново правителство, след него вече евентуално може да се направят нови партии, с нови лица или утвърдени такива и да се избере нещо. Аз също съм го чел и ставаше въпрос за 2017 или 18 година. А тогава тъкмо управлението вероятно на ГЕРБ ще приключи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SinFronteras Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Ти нали също искаше да живееш в чужбина, след като завършиш? Приятно ли ще ти е да говорят за теб с пренебрежение, неодобрение и т.н. България става за "посмешище" не заради хората, които живеят тук, а заради политиката и управлението. Ако политиците се грижеха на първо място за гражданите си, ако ги слагаха тях на първо място, а не парите на съвсем друго ниво щяхме да бъдем и нямаше да бъдам за посмешище пред чужденците, както ти казваш. Едва ли е така, както го казваш, защото точно това е смешното - българи живеят с турци в една държава и се оставят на тяхното влияние, бъдейки наивни. Просто ни трябва или Яне Янев или Волен Сидеров за премиер и ще се оправи положението. Да, искам да живея в чужбина, но там, където ще отивам, няма хора, които да са ни били поробители и да са ни тъпкали 5 века, няма и такива, които днес живеят тук, за да се опитат да повторят това, което се е случило в рамките на 1396 - 1878 г. Смея да го кажа това, защото отлично знаем кой е бил тиранинът, а отделно и познавам културата и начина на живот на мексиканците, страната им ми харесва, както и това, което биха ми предложили - точно затова и отивам да живея и работя там. Мога да дам пример с Добрина Кръстева/Христева (не знам как й се произнася фамилията) - мексиканска актриса от български произход. Преди повече от 30 години емигрира с родителите си там и е играла над 20 роли. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Според мен пък е печена ;д И май,баба Ванга беше казала че като жена превземе властта,България ще се оправи. /сериозно ви казвам че съм го чел някъде./ Това са интерпретации - Ванга казва нещо от рода на "Руса жена ще помогне на България", което не означава буквално, че ще бъде управляваща Говори също и за висок мъж от чужбина, който не е Симеон, мъж на около 60години, мъж, който само работи и си мълчи, мъж, който ще ни сближи с Русия и прочие Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 ВОЛЕН !!!!!!!!! Един ненормален и луд с главата ни трябва!!!!! Или ще ни оправи или ще ни съсипе още повече, но определено не искам да се дава нов шанс на НИКОГО от досегашните! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Едва ли е така, както го казваш, защото точно това е смешното - българи живеят с турци в една държава и се оставят на тяхното влияние, бъдейки наивни. Просто ни трябва или Яне Янев или Волен Сидеров за премиер и ще се оправи положението. Да, искам да живея в чужбина, но там, където ще отивам, няма хора, които да са ни били поробители и да са ни тъпкали 5 века, няма и такива, които днес живеят тук, за да се опитат да повторят това, което се е случило в рамките на 1396 - 1878 г. Смея да го кажа това, защото отлично знаем кой е бил тиранинът, а отделно и познавам културата и начина на живот на мексиканците, страната им ми харесва, както и това, което биха ми предложили - точно затова и отивам да живея и работя там. Мога да дам пример с Добрина Кръстева/Христева (не знам как й се произнася фамилията) - мексиканска актриса от български произход. Преди повече от 30 години емигрира с родителите си там и е играла над 20 роли. Като ми каза, че предпочиташ Янев или Болния ми стана ясно всичко. Няма нужда. КАТО ТОЛКОВА СИ ЗАГРИЖЕН ЗА БЪЛГАРИЯ И Я ОБИЧАШ ОСТАНИ ТУК И ЖЕВЕЙ ТУК, РАЗВИВАЙ СЕ ТУК, БОРИ СЕ ТУК. Писнало ми е от менте патриоти като теб. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Напротив - вчера водещата на "Здравей, България" я направи за 2 стотинки. Не й е хубаво мисленето. А да попитам тези, които не са български граждани един въпрос: Какво правите тук? Нямате ли родина? За единия знам, че е румънец, а другият друго освен турчин, евреин или циганин не вярвам да е ... Не е логично в България да живеят какви ли не ... хмм, хора. е не съм турчин, нито циганин или евреин въпреки, че последните също може да са българи... Британец съм и съм убеден, че съм направил доста повече от теб за България и икономиката и. Това е третият подобен коментар "Какво правите тук?" за седмица, е вече мисля да не приема толкова присърце коментари като на моя сънародник Едуард Стърнс “Няма по-прост народ от българския”... да не говорим с каква слава се носи на българите в родината ми, мисля, че целият свят знае... но мамка му "Какво правя тук?!?!" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SinFronteras Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Като ми каза, че предпочиташ Янев или Болния ми стана ясно всичко. Няма нужда. КАТО ТОЛКОВА СИ ЗАГРИЖЕН ЗА БЪЛГАРИЯ И Я ОБИЧАШ ОСТАНИ ТУК И ЖЕВЕЙ ТУК, РАЗВИВАЙ СЕ ТУК, БОРИ СЕ ТУК. Писнало ми е от менте патриоти като теб. Ти не искаш Янев или Болния, защото си турчин и предпочиташ ДПС. Много хубаво. Ако аз съм менте патриот, не знам ти какво си ... Развивай се в Анадола. Загрижен съм за България, защото тук е мястото, където съм се родил и израснал, защото тук е мястото, където се борих с една доста тежка болест и успях да се справя, въпреки трудния начин на живот, защото тук станах човек. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.