AMAZING. Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Защото така Ви изнася на всички вас. Браво, превръщайте се в едни демонични същества, правещи същото, което и американската младеж. Подражавайте им, гледайте TVD, PLL, вдъхновявайте се и резултатите ще са налице. Помислете после какъв срам ще берат родителите Ви от живота, който водите ... Ще те помоля да коментираш тези неща в чата... Направо си заслужаваш БАН за тоя спам дето удари в тая тема! пс: за родителите ми не говори, защото единия вече не е жив!!!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 И аз гласувах, дано да сме избрали по-малкото зло.Направи ми впечатление, че само пенсионери гласуваха, хора на моята възраст никъде не мернах. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Гласувах! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Няма да отида на запад, защото е най-лесно, а защото там ще ми се предложи това, което искам - да бъда актьор и то редом до най-големите ми любимци, преуспяли и изградили големи имена, другата причина е, защото това, което правят те е същото, което на мен ми харесва, а не нещо глупаво, каквото се прави тук. А коя е тази циганка, г-н Ротариу, осведомете ме, че аз такава не познавам и не мисля, че ще познавам. Виждаме всеки ден по новините за какви цигански ужасии става въпрос в тази държава, въобще не си прави труда да лъжеш. Защото така Ви изнася на всички вас. Браво, превръщайте се в едни демонични същества, правещи същото, което и американската младеж. Подражавайте им, гледайте TVD, PLL, вдъхновявайте се и резултатите ще са налице. Помислете после какъв срам ще берат родителите Ви от живота, който водите ... Господи, все едно са отворили главата ти, сложили са мозъка на 60-годишен български пенсионер и пак са я затворили. Ако питате мен, като изключим проблема с липсата на креативност и инициативност, този със старомодните, консервативни, тесногръди, назадничави, ограничени и нетолерантни хора е най-големият за българското общество. А избирането на нито една партия не може да се справи с него. Между другото избирам ГЕРБ. А за втория ти пост.. Нямам думи за тези простотии. Аз лично съм за.. щастието. Нека всеки прави това, което му носи щастие и стига да не наранява другите, по-добре да не му пука за това кой ще срамува от него и за моралната оценка, която ще му бъде дадена от хора като believe, дълбоко в себе си искащи да бъдат като него и да бъдат щастливи по този начин, но некомпетентни и недостатъчно смели да го направят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 И аз гласувах, но нямаше много хора. И все пак избирателната активност в града е доста добра - 30%. Балотаж според мен ще има 100% Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Няма да има Балотаж. Гласят се да печелят от раз и ще спечелят! П.п. на тия избори няма как да има Балотаж! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Гласувах. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Аз също гласувах. По въпроса за младите хора - аз видях такива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Аз също гласувах. По въпроса за младите хора - аз видях такива. И аз също,беше пълно с млади хора,но като че ли хората бяха малко като цяло. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Сега по БТВ казват, че до 17:30 ч. разликата между първата и втората партия е 1.5%. На мен не ми стигат 3 месеца да гласувам :1000 (29): но като минах покрай мястото на гласуване имаше доста млади хора и млади семейства с бебета в колички, което е радващо. Иначе аз съм леко песимист - който и да дойде не ми се вярва да стане нещо по-добро, но ще поживеем, ще видим. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Сега по БТВ казват, че до 17:30 ч. разликата между първата и втората партия е 1.5%. На мен не ми стигат 3 месеца да гласувам :1000 (29): но като минах покрай мястото на гласуване имаше доста млади хора и млади семейства с бебета в колички, което е радващо. Иначе аз съм леко песимист - който и да дойде не ми се вярва да стане нещо по-добро, но ще поживеем, ще видим. Не знам как ги измислят тия резултати и разлики. Преди края на изборния ден не се броят бюлетини, така че няма как да знаят нещо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Не знам как ги измислят тия резултати и разлики. Преди края на изборния ден не се броят бюлетини, така че няма как да знаят нещо. Да и на мен ми стана странно. И щели веднага като свърши изборния ден да кажат резултати, имам чувството че изобщо няма да броят, а ще изнесат някакви предварително нагласени данни Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Тия разултати не са реални,защото са социологични проучвания.Няк'ви лелки и чичковци те причакват пред пунктовете и те питат за кого си гласувал,което не е особено реално. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Тия разултати не са реални,защото са социологични проучвания.Няк'ви лелки и чичковци те причакват пред пунктовете и те питат за кого си гласувал,което не е особено реално. Мен ме спря една мадама и ме помоли да попълня няква анонимна анкета. ;d Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HUNTER Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Аз гласувах за ДПС. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Ако ДПС спечелят Цурка ще има още повече пари за готини песнички. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Аз гласувах за ДПС. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SinFronteras Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Вече дадох своя вот, цялата рода подкрепихме РЗС. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HUNTER Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Ами какво? Галена и Цвети Янева агитираха за тях. "Бюлетина номер 40! Вие си знаете!". Имам им пълно доверие! :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Вече дадох своя вот, цялата рода подкрепихме РЗС. Те ще минат ли 4% въобще? Ами какво? Галена и Цвети Янева агитираха за тях. "Бюлетина номер 40! Вие си знаете!". Имам им пълно доверие! :1000 (19): Преслава пък агитира за ГЕРБ! Както и Веско Маринов, с него подозирам, че се целят в червените бабички и дядовци. :D Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Ами какво? Галена и Цвети Янева агитираха за тях. "Бюлетина номер 40! Вие си знаете!". Имам им пълно доверие! :1000 (19): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Ти пък от кога се поддаваш на агитации? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Ами какво? Галена и Цвети Янева агитираха за тях. "Бюлетина номер 40! Вие си знаете!". Имам им пълно доверие! :1000 (19): ама ти си бил лесен, а? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Прочетох някъде коментар за балотаж - няма такова животно при пропорционални избори за народни представители Ние ходихме да гласуваме с едни колеги преди обяд и като цяло имаше млади хора. Що се отнася до резултати от изборите - всичко, съобщено по-рано от затварянето на всички секции, е пълна измислица и е базирано на социологически проучвания, в които повечето хора или не участват, или лъжат, защото, макар и да е анонимно, се срамуват от избора си Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Вчера дадох своя вот! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.