Sisa Публикувано на Май 18 Report Share Публикувано на Май 18 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Язък за предишната Джей Ло. Отиде в лейбъла на RedOne и сега ще прави само такива еднообразни песнички с Питбул, които ще са хит за 1-2 месеца и никой няма да ги помни после. Клипът не е нищо особено,а песента е толкова слаба, иначе Джей Ло си е готина, но тя стана една от многото. Преди се различаваше, имаше си нейн стил,а сега какво отиде при RedOne и ще бъде като всички останали, с никаква индивидуалност. За мен това е слаб проект. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
selfish. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Доста слабо като за Лопес, надявам се да не залага единствено на такъв тип песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Харесва ми видеото, песента също не е лоша. Графики Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 Джен е страхотна, но видеото не е нещо особено. Песента ще гърми лятото, но наистина е по-слаба като за нея. Надявам се в предстоящия и албум да има по-добри песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Джен е страхотна, но видеото не е нещо особено. Песента ще гърми лятото, но наистина е по-слаба като за нея. Надявам се в предстоящия и албум да има по-добри песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Сваровски, Нокиа, Сен Тропе, перушина...тва Дженифър Лопез ли е или Азис? Единственото готино във видеото е фризьора и хахахахах. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 На мен ми харесва клипа на I'm into you, дори Dance Again е много по-хубав от това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Изключително тъпа песен и неуспешен клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SinFronteras Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Не ми харесва, много слаба. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 On the floor им остава най-доброто парче. Това не ме кефи Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Наистина този път слабо парче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.