Ivanhoe Публикувано на Юни 11 Report Share Публикувано на Юни 11 Албумът излиза на 17 Юни. „Poziv“ „Ime i prezime“ „Da raskinem s njom“ „Pet minuta“ „Mrzi me“ „Brat“ „Turbulentno“ „Vidimo se, daso“ „Udaće se suze moje“ „Dobro sam prošla“ Довечера в 22:00 Цеца ще представи 2 от новите песни в AmiG Show πο Pink. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
boy_07 Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Ванка само две ли ще са? аз разбрах повече, уж целия албум? Как може да си го купим от нета, защото според мен тук няма да дойде както се случи с последния й? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юни 11 Author Report Share Публикувано Юни 11 Ванка само две ли ще са? аз разбрах повече, уж целия албум? Как може да си го купим от нета, защото според мен тук няма да дойде както се случи с последния й? Довечера ще представи само "Poziv" и "Ime i prezime". Албумът ще се продава навсякъде онлайн, няма да е проблем да се поръча. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
boy_07 Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 а на концерта дали ще може да се закупи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Някой от тук ще ходи ли на 28? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Някой от тук ще ходи ли на 28? Ако бях в България със сигурност щях, но другия път. Със сигурност ще е супер, какви цени са билетие? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 (редактирано) Ако бях в България със сигурност щях, но другия път. Със сигурност ще е супер, какви цени са билетие? От 15-20лв. до 80. Тук има оферта от БГ, но 180лв. са множко, при положение, че билетът ти струва 20лв. сигурно. Аз до Белград ходих и се върнах за 35 лева! Редактирано Юни 11 от pacho Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Една от новите песни! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юни 11 Author Report Share Публикувано Юни 11 Аз исках да ходя, но работата не ми позволява да отсъствам много, пък и на 28 точно имам ангажимент. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 (редактирано) Аз исках да ходя, но работата не ми позволява да отсъствам много, пък и на 28 точно имам ангажимент. И аз исках, ама на 29 имам изпит. :1000 (29): POZIV: https://www.facebook.com/photo.php?v=460074947415071 Много еднакви песни взеха да й правят! Текстовете са екстра, ама тези Милиграм.... Редактирано Юни 11 от pacho Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Еееееее, много яко звучи Poziv! Дано и другите да разбиват! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 От 15-20лв. до 80. Тук има оферта от БГ, но 180лв. са множко, при положение, че билетът ти струва 20лв. сигурно. Аз до Белград ходих и се върнах за 35 лева! Да, наистина не е малко, но пише фен зона Изгелжда готино. Еееееее, много яко звучи Poziv! Дано и другите да разбиват! Да, и на мен ми допада. А обложката ти ли си я правил, хех Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Да, и на мен ми допада. А обложката ти ли си я правил, хех Хаха, не съм аз. Но има голяма вероятност скоро да правя обложка за албума на една от топ изпълнителките ни (малко offtopic и хвалби). Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Хаха, не съм аз. Но има голяма вероятност скоро да правя обложка за албума на една от топ изпълнителките ни (малко offtopic и хвалби). В първия момент ми заприлича на твоя почерк Успех, чакам на ЛС подробности :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юни 12 Author Report Share Публикувано Юни 12 В тубата изтриха всичко, ето песните от vbox. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 "Ime i prezime" е невероятна, без думи съм просто. Още не съм се нарадвал на песните от "Ljubav zivi", а тя вади още уникални. Дано "динамичен албум" значи нещо като двете песни, че денсове не ми се слушат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 "Poziv" изобщо не ми харесва, затова пък "Ime i prezime" е уникална песен!!!!!! Дано и другите са толкова добри! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 "Poziv" изобщо не ми харесва, затова пък "Ime i prezime" е уникална песен!!!!!! Дано и другите са толкова добри! +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Леле, на какво е заприличала Цеца. Направо мяза на цък. :helpsmilie: :helpsmilie: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Forbidden Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 "Ime i prezime" звучи много яко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 "Ime i prezime" звучи много яко. И мен тази ми харесва горе-долу, даже много ми прилича на някоя. Иначе нещо са я развалили, наистина не изглежда много добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 http://www.amazon.com/gp/product/B00DDK5K9...#mp3TrackPlayer по 30 сек. от всяка песен... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CtrlAltDelMe Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 http://www.amazon.com/gp/product/B00DDK5K9...#mp3TrackPlayer по 30 сек. от всяка песен... Тъкмо ги слушах... много са ми безлични, дано като излезнат целите да ме грабне някоя. A Ime Prezime, ми напомня много на "Само миг" на Малина от откъса Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 5 minuta Udace se suze moje Turbulentno (има дъбстеп) На първо слушане тези правят впечатление... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Brat сякаш най-много ми допада от превютата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.