Роско Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Намерих си го.. ;d Дай де , че Булсата и той няма Пинк Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Дай де , че Булсата и той няма Пинк http://www.rtvuzivo.com/tv-pink-crna-gora/ ама май свършва...... дано го качи някой! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Как решихте, че свършва... Има поне още час. Ето един добър линк: http://www.profreetv.com/index.php?content=watch&tvid=1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Егати един стрийм като хората няма и как нито един бг оператор не предлага ПИНК Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 :phpgrin2: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Още ли не е пяла всичките от новия албум? Не виждам "Poziv" да е качена.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Сигурно вече ги е пяла :1000 (33): :1000 (33): :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Лудаааааааа еееееееее! Искам да съм там Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 От новите пя Мрзи ме, 5 минута, Брат, Раскинем са ньом и в момента Позив... При мен стриймът е без грешка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Оф искам на концерт ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 От новите пя Мрзи ме, 5 минута, Брат, Раскинем са ньом и в момента Позив... При мен стриймът е без грешка. Сече ми много яко на мен.......... и тъпите реклами, точно по време на песента Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Много ми хареса как изпя "Kuda idu ostavljene devojke". Егати ! На 0:47 ми отсече главата ! :1000 (33): :1000 (33): :1000 (33): :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 "Ime i prezime" - това е песента! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Не знам за вас, ама аз тая нощ няма да спя.......... баси тръпката и емоцията има, дори от прекъсващия екран Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Чак сега включвам, кажете ми само с коя песен откри? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Чак сега включвам, кажете ми само с коя песен откри? Май с "Lepi grome moj".. и аз не я хванах отначало Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Всичко се качва като отделни клипове в канала й в ютуб, така че може да наваксате. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Коя е баладата в момента? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Коя е баладата в момента? Pustite me da ga vidim ееее сега е една от най-любимите ми песни от албума Poziv Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Pustite me da ga vidim не тая, предната гледам онлайн и съм назад явно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Ще ме довърши тотално ако изпее още веднъж "Ime i prezime" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Айдеее Dragane moj...явно е разбрала, че съм пропуснал почти всичко и сега за мен го повтаря... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Стига бе, това нещо имало край ли бе? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Стига бе, това нещо имало край ли бе? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Малее, колко песни е изпяла, супер много от най-любимите ми. Толкова много песни, че направо се чудя как не е вкарала и Cvetak Zanovjetak. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.