pacho Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Тоя албум е пет пъти по-добър от предния, просто са по-разнообразни песните. 5 минута и Брат са много яки! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Рожденичката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 40 ли прави? Изглежда на 48! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юни 14 Author Report Share Публикувано Юни 14 Да е жива и здрава. Все такива хубави песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 40 ли прави? Изглежда на 48! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Forbidden Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Тъкмо ги слушах... много са ми безлични, дано като излезнат целите да ме грабне някоя. A Ime Prezime, ми напомня много на "Само миг" на Малина от откъса На мен ми на помня на "Цял живот" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Албумът е вече на пазарЯ! 5 minuta Dobro sam prosla Mrzi me Da raskinem sa njom Brat Turbulentno Vidimo se daso Udace se suze moje Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KaLiN Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Албумът е вече на пазарЯ! 5 minuta Dobro sam prosla Mrzi me Da raskinem sa njom Brat Turbulentno Vidimo se daso Udace se suze moje Линк за сваляне?? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Свалих аудиото от youtube, докато някой даде CD rip > http://dox.bg/files/dw?a=6fe27108cd Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Ей как искам и аз така да си го държа - албумът е направо без пари - 500/600 динари - това са около 8 лева. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Ей как искам и аз така да си го държа - албумът е направо без пари - 500/600 динари - това са около 8 лева. Дано някоя компания го издаде, до "Idealno losa" всичките й албуми след 2000-ната ги лицензираха и в България. Баладата просто ме втрещи, няма такава убийствена песен. Трябват ми доста слушания на албума, песните на Цеца не са от 2 тона и не им свиквам веднага. "Udace se suze moje", "Ime i prezime" и "Dobro sam prosla" обаче веднага ми се откроиха, с години ще ги слушам със сигурност! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KaLiN Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Дайте някакъв сайт да онлайн поръчки на албума.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Дайте някакъв сайт да онлайн поръчки на албума.. За жалост аз го имам целият албум във един форум. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Добър е албумеца - Алексанър Милич си знае работата. Тези двете песни, които е представила засега най-много ми харесват, както и 5 minuta. Някой горе беше казал, че пените й не са за един път и е абсолютно прав, тепърва и други ще ми харесват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 "Ime i prezime" и "Dobro sam prosla" са най-добрите песни в албума за мен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Трябват ми доста слушания на албума, песните на Цеца не са от 2 тона и не им свиквам веднага. "Udace se suze moje", "Ime i prezime" и "Dobro sam prosla" обаче веднага ми се откроиха, с години ще ги слушам със сигурност! И аз така. На мен ми трудно ми харесват от първо слушане, но пък после харесат ли ми ги слушам доста дълго време. За момента съм на мнение, че този албум е дори по-силен от "Ljubav živi". Или поне на мен ми харесва повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 За момента съм на мнение, че този албум е дори по-силен от "Ljubav živi". Или поне на мен ми харесва повече. И аз така мисля, доста по-добър и разнообразен е. Мислех че ми еднаквеят песните, но след няколко слушания се убедих, че не е така. Много интересни мелодии, аранжименти и уникални текстове! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Албума го има в Замунда вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 DA RASKINEM SA NJOM е снимала... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Udace se suze moje - тази песен е нещо велико Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Някой има ли представа дали ще излъчват концерта на живо по някоя телевизия? Спомням си, че предния от 2006 го даваха по Pink. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Някой има ли представа дали ще излъчват концерта на живо по някоя телевизия? Спомням си, че предния от 2006 го даваха по Pink. Ами и този път ПИНК й е медиен партньор, ама.. трябва да се провери. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 (редактирано) Във форума на Цеца пишат, че най-вероятно ще го излъчват по Пинк 2, ама така като ги гледам и те не знаят. Иначе бат Бойко ще ходи на концерта. А има някаква оферта, която май е само за концерта и после връщане, ако е така мен ме устройва, трябва да се звънне и да се пита, ама.... Za fanove iz Bugarske - Sofija-Pernik * 70 leva * +359898 680 566 Редактирано Юни 24 от pacho Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Във форума на Цеца пишат, че най-вероятно ще го излъчват по Пинк 2, ама така като ги гледам и те не знаят. Иначе бат Бойко ще ходи на концерта. Това Пинк 2 само съм го чувал? Май го нямам, на blizoo съм... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
boy_07 Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Някой друг ще ходи ли на концерта? Аз съм с някакъв организиран автобус и не познавам никого, та си търся компания да вие заедно във фен зоната Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.