omline Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Александър Милич вчера си е направил нещо като разгрявка за вдругиден. 8000 човека са събрали, но това е в друга част от Ушче. "Милиграм" напълниха Ушче Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Пфффф, егати! Като за последно ги правят тия концерти, ей! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Вече официално нямало билети, май над 90 хиляди души ще има. Сцената ми се струва малка, на Карлеуша беше много добра. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 На това бяло платно ще прожектират разни 3D ефекти. А от двете страни на сцената ще има по един голям екран. Иначе озвучаване щяло да бъде перфектно - където и да се намираш, дори най-отзад, ще чуваш перфектно, т.е. на всякъде ще се чува еднакво. Така каза и Цеца и в едно интервю. Само дано времето да е нормално утре вечер. Голям концерт ще направи определено! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юни 27 Author Report Share Публикувано Юни 27 И на концерта от 2006 бяха казали, че озвучаването е било страхотно навсякъде. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 (редактирано) Folk zvezda jedva čeka da zapeva na najvećem koncertu u karijeri. Očekuje se 150.000 ljudi. Kapije se otvaraju u 15 časova. Tražila samo voće i vodu. SVE je spremno za najveći ovogodišnji koncert folk zvezde Cece Ražnatović, koji će se u petak uveče u 21.00 održati na Ušću. Repertoar od 50 pesama, odnosno četiri sata svirke, više od 40 muzičara, gigantska bina u obliku sunca dužine 100 i visine 35 metara, ozvučenje od milion vati projektovano da “pokrije” 150.000 ljudi i veličanstvena rasveta koja se viđa na nastupima svetskih zvezda. Tako se može opisati ono što na čuvenoj beogradskoj livadi očekuje armiju fanova popularne pevačice, a njih će, kako se očekuje, biti više od 100.000. Kapije na Ušću se otvaraju u 15 sati, a da će u petak uveče biti rekordna poseta i Cecin najveći koncert u karijeri, govori podatak da su skoro sve karte rasprodate. Ulaznica za tribine, fan-pit i VIP više nema, a ostalo je još nešto malo za parter. - Sa nestrpljenjem iščekujem trenutak kada ću istrčati pred publiku, jer znam da će biti fenomenalno, koliko god ljudi da se pojavi - kaže Ceca. - Ne volim da pričam unapred, niti da mnogo obećavam. Vodim se starom izrekom “prvo skoči, pa reci hop”. Ne želim da najavljujem nešto što ne mogu da sprovedem u delo. Ono što mogu da obećam jeste da ću pevati četiri sata i da će publici uz moje pesme biti zagarantovan provod. Pevačica nema rituale pred izlazak na scenu, jedino što se nekoliko dana pred nastup trudi da odmara grlo. - Ostavila sam cigarete prošlog petka i sada sam malo nervozna - otkrila je Ceca, koju za koncert neće “obući” prijatelj Saša Vidić već njegov kolega Stefan Orlić. - Pripremljeno je pet haljina, ali koga briga koliko ću ih poneti. Na prošlom koncertu je trebalo još jednom da se presvučem, ali nije mi se silazilo sa scene. Kada sa vama peva 100.000 ljudi, jedino što u tom trenutku želite jeste da taj osećaj potraje što duže. Редактирано Юни 27 от pacho Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 50 песни?!! Това ще е нещо велико. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Една от любимите ми: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 (редактирано) ПИНК ТВ ще го излъчват, потвърдили са във фейса: https://www.facebook.com/rtvpink/posts/546668272063733 Той май почва в 21:00 концерта, така че в 22:00 ще гледаме тук. PINK TV - Online Редактирано Юни 28 от pacho Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Чувствам се като фенче на Преслава сега последните часове преди концерта. Страшно ми е любопитно с какво ще открие, а още по-любопитно ми е с какво ще закрие - последните години няма ясно откроени категорични хитове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 ПИНК ТВ ще го излъчват, потвърдили са във фейса: https://www.facebook.com/rtvpink/posts/546668272063733 Той май почва в 21:00 концерта, така че в 22:00 ще гледаме тук. PINK TV - Online Има ли друг лайв стрийм на Пинк? На този през 5 секунди ми излизат някакви реклами, които нямат махане... :gun_bandana: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Чувствам се като фенче на Преслава сега последните часове преди концерта. Страшно ми е любопитно с какво ще открие, а още по-любопитно ми е с какво ще закрие - последните години няма ясно откроени категорични хитове. Винаги закрива с Джурджевдан. Преди нея според мен ще повтори "Име и презиме". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Има ли друг лайв стрийм на Пинк? На този през 5 секунди ми излизат някакви реклами, които нямат махане... :gun_bandana: Не намирам друг линк, но като дадеш на фул скрийн и ги няма рекламките. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Трябва ли да се притесняваме,че все още не излъчват? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Вече излъчват. ) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Оле, това е много народ... думи нямам. :1000 (34): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Много карана таз Цуца бре..... пластичният и хируруг е за линч. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Новите песни звучат убийствено на живо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Скапаното Близу, няма Пинк дайте работещ линк за онлайн ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Намерих си го.. ;d Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Никога не съм виждал Цеца да се кефи и раздава така. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Свърши ли ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.