Putin Публикувано на Юни 16 Report Share Публикувано на Юни 16 ## Резюме : “Queer as Folk” е създаден на базата на британски сериал със същото име, но версията, която става толкова популярна, е създадена в САЩ и Канада. Във Великобритания сериала събира над 2 милиона зрители още през първите три месеца на излъчването си, като привлича фенове от всички сфери на обществото, млади и стари, гейове и хетеросексуални. Проследявайки живота на петима гей мъже от Питсбърг,“Queer as Folk” е приковаваща вниманието драма, изпълнена със секс, приключения, приятелство и любов. Създателите на “Queer as Folk” са искали да създадат една съвсем реална картина на гей живота и може да се каже, че до известна степен са постигнали целта си. Заедно с обикновените сексуални приключения и връзки на петимата приятели, са представени и социалните проблеми на гей обществото. Действието се развива в един малък свят – главна улица с разположените по нея гей барове, дискотека, няколко магазина и ресторант, но темите, които са засегнати, са универсални. “Queer as Folk” е филм, който представя живота в най-разнообразните му форми, без да се извинява за каквото и да било. И както винаги в различията откриваме приликите, които правят всички нас хора. ## Допълнително : Вашингтон Пост обяви филма за един от най- гледаните сериали, събиращ около 1.4 млн. зрители през уикендите. Пред Ню Йорк Таймс един от изпълнителните продуценти Даниел Липман заявява, че „ главната идея е била да се запази основното зрителско ядро, а от тук насетне вече да се предприемат стъпки за увеличаване на зрителската аудитория”. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Скандална тема! Сериала не е за хора с непоносимост към по-извратенките сцени, но иначе е много дълбок и истински, показва в реална светлина педерастите.. отвратително е :1000 (29): После иди и бъди гей.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 16 Author Report Share Публикувано Юни 16 Скандална тема! Айде след тоя да почваме ЕЛ-връзки :1000 (6): Беше ми любим като малък, гледахме го с баба по GTV. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tikei Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Сериалът е скандален, но чак пък отвратилен не е. На мен лично, когато го гледах пред 3-4 години, ми допадна много, въпреки че развитието на героите не беше идеално. Любимият ми персонаж е Деби, защото тя се грижеше за всички с цялото си сърце и се бореше за равноправие повече от тези, които пряко ги засяга. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 16 Author Report Share Публикувано Юни 16 И на мен Деби ми е любимка, страхотен човек и на първо място - истинска майка, която приема детето си такова, каквото е. Другите ми фаворити са Браян и Емет, Браян абсолютно винаги е прав и казва истината, може да звучи доста грубо и цинично на моменти, но поня няма грам фалш при него, много обичам такива хора. Емет пък е страшно забавен, едва ли някой може да му се дразни :1000 (29): Много истина има в този сериал, за мен няма нищо отвратително, реално скандален и прям е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Супер стойностен сериал, който си заслужава гледането, та дори и преглеждането.Адски реален, събран и без излишни превземки и изцепки.На мен също Деби, Браян и Емет са ми любимите персонажи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Гледах петте сезона преди доста години за страшно кратко време. Помня, че като го започнах ми се струваше странно и налудничаво да гледам нещо подобно, защото това бе първия сериал с такава насоченост, който гледах - след него минах много филми на подобна тематика, но мога да твърдя, че той е едно от най-добрите попадения! Сериалът е много повече от секс сцени между хора от еднакъв пол, той обхваща взаимоотношенията между хората - любовта, омразата, недостатъците и предрасъдъците на обществото. Моите фаворити са Джъстин, Деби и Браян. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Подкрепям мненията ви! Аз имам още 2 сезона за гледаме, ама ме е грях да ги почна 'щото не искам да приключва Любими персонажи са ми Тед и Майк, в тях се намерих просто. +Естествено кралицата Деби Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rette_mich. Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Сериала е страхотен!Гледал съм първите сезони и сега ще си изтегля и останалите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.