Сцената обичам лудо Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 На Mc Stojan си е и се казва "Volim te" . Много ти Благодаря за бързата реакция. Стори ми се доста приятна, сега ще я чуя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
chalgafenche Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Еййййййййййййййййййййй Галка много ги е докарала сръбското произношение и сръбското пеене Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Абе я си пуснете една сръбска песен на Драгана, Индира Радич, Неда Украден или Цеца и чуйте какво е сръбско произношение и изпяване, съвсем се забравихте по тази Галена и почнахте да говорите тотални глупости. Аз нещо да си харесам от целия проект, а то да се окаже крадено, жалко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeCuTy Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Галена винаги прави прекрасни клипове Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 И аз не съм много по сръбската музика, но ми хареса песента. Много е приятна. Супер е, че разнообразява! Клипът е готин. Галена е голям сладур, много красива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Галена винаги прави прекрасни клипове И винаги новаторски, неимитирани и страшно идейни - идващи от нейната умна свежа глава! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Абе я си пуснете една сръбска песен на Драгана, Индира Радич, Неда Украден или Цеца и чуйте какво е сръбско произношение и изпяване, съвсем се забравихте по тази Галена и почнахте да говорите тотални глупости. Аз нещо да си харесам от целия проект, а то да се окаже крадено, жалко. Е, ти какво искаш бе, да го пее по-добре от сърбите ли? Бахти, Преслитата как винаги единствено вие се намирате за проектите на Галена да се изявите с негативни коментари, които са с някакви абсолютно тъпи твърдения и пълни простотии. За краденото.. Жалко наистина, но не й за първи път, свикнали сме.. Пък и е по-добре направено от оригинала! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Галена е много красива във видеото.Песента също много ми хареса.Харесва ми как са я изпяли и двамата. Галена ако продължава така до края на годината,ще си заслужи доста статуетки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
manonka Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Аз, гледайки клипа, се сетих за това :1000 (29): : undefined Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Почна да ми харесва,но не е по-добра от "Обади ми се". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 На мен пък нещо ми прилича на "Никотин" на Камелия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Песента не ми е по вкуса, но Галена изглежда простооо зашеметяващо.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 7 300 000 гледания... Галена е най-добрата и в чужбина Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 7 300 000 гледания... Галена е най-добрата и в чужбина Почти 9 милиона Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.