Tikei Публикувано на Юни 22 Report Share Публикувано на Юни 22 So la da di da di, we like to party... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Преди я харесвах, вече не. Славата я е главозамаяла и е заприличала на нищо. Язък за хубавото момиче, което беше. Родителите й не я ли виждат, да й кажат нещо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SinFronteras Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 В клипът си личи как Майли преиграва, за да е това, което не е. Песента обаче е страшно зарибяваща! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tikei Публикувано Юни 22 Author Report Share Публикувано Юни 22 В клипът си личи как Майли преиграва, за да е това, което не е. А може би е точно това и го е прикривала, за да продава "Hannah Montana". За мен поне беше по-секси през "Can't be tamed" ерата, сега ми е по-скоро на границата между вулгарното и грозно вулгарното, но пак ме забавлява :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 А може би е точно това и го е прикривала, за да продава "Hannah Montana". За мен поне беше по-секси през "Can't be tamed" ерата, сега ми е по-скоро на границата между вулгарното и грозно вулгарното, но пак ме забавлява :1000 (29): Не, не мисля. Личи си наистина, че преиграва и дори се чуди кво да направи, ако беше наистина такава щеше да й идва от вътре, а не да се оглежда като подгонена сърничка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.