Ivanhoe Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 То какви групи да се оформят,като освен Джим и Барби,останалите в сериала са четиримата с ръцете на купола,които едва ли ще вземат нечия страна.Всички други измряха Ако се придържат към книгата точно това трябва да стане. Линда ченгето трябва да е много тъпа ако се върже на този театър, който й спретна Джим Рени. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SnowWhite Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Ако се придържат към книгата точно това трябва да стане. Линда ченгето трябва да е много тъпа ако се върже на този театър, който й спретна Джим Рени. Аз доколкото знам сериала е доста далече от книгата.А Линда мен доста ме дразни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Не знам но последните два епизода ми се сториха доста тъпи,с много слаба актьорска игра,особено от тия четиримата с ръцете-потресаващи са.Наистина се надявам да не го разтегнат много тоя сериал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Остават още 2 епизода само. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Аааа няма такъв изрод като Големият Джим. Побеснях на днешния епизод. :gun_bandana: :gun_bandana: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Септември 10 Author Report Share Публикувано Септември 10 И аз така, мнооого ме изнерви тоя човек Като цяло добър епизод, то още от миналия стана по-напрегнато. Като гледам наистина ще се разделят на два лагера хората, освен ако истината за Джим не лъсне, но не мисля че ще стане толкова бързо. Интересно какво ще направи мини купола... дано ни покажат в оставащия епизод. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Много ме дразни Джим Рени!!! Как може такъв безскрупулен и нагъл човек да съществува бе? Било то и на филм... :1000 (29): Мисля си, че още в следващия епизод ще го убият... Кой според вас е монархът? Аз съм за Джулия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Малкият купол се бунтува на положението и сигурно ще създаде някой катаклизъм, за да попречи на народа да осъди Барби. Пък и не се знае, от яйцето може да се излюпи Годзила. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Офффф, втори сезон ще започне чак през юни 2014. Как ще дочакам? Пфф, баси изрода противен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Нещо такова ли ще стане на финала? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Нещо такова ли ще стане на финала? Да! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Нямам търпение, баси майката... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Е, не, ебаси тъпия финал, честно! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Мислех, че затъмнението ще е финала, а то беше началото на епизода. Беше много силен епизод, доволен съм. Можеше да скандализират повече на финала - примерно с някоя летяща чиния. Значи все пак разбрахме, че купола иска да ги защити. Може би отвън ще се случи нещо - земетресение, война, може би ще падне метеорит. П.П. Линда е много глупава, а Джуниър е направо тъп. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Втори сезон ще е от 8 епизода, май.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Втори сезон ще е от 8 епизода, май.. Аз четох, че пак ще са 13. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SnowWhite Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Като цяло епизода беше силен,имаше доста развитие.Обаче започва да ме е яд за сериала.Има добра идея,но изпълнението е ужасно.Освен Джим Рени,целия град са малоумници.Линда е най-голямата патка,много ме дразни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Бях леко разочарован от последните серии,но финала беше брутален. Многооо яко. И ето затова не исках да има повече от един сезон. Сега ще трябва да чакаме една година за новите епизоди... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Изгледах го и ми хареса. Дано обаче няма повече от два сезона,защото ще се разводни. Като идея е точно тип изгубени .... Най-много ме дразни,че все едно всички са малоумни във филма.Какъв беше смисъла в началото психото Дрейк да отвлича лиглата за 4 епизода,като това нямаше никакво развитие ? Иначе Дрейк е толкова тъп,че думи нямам,но не е само той. Онази русата (Каси от "Кръгът") я ненавиждам още от тогава.Не може да играе това момиче и това е ! Изглежда нелепа,иначе другите са окей. А да кажа какво ме потресе най-много .... в 5ти епизод падна атомна бомба,в 8ми вече всичко е наред Впрочем много тъпо да дойдат светлините,точно когато обесват онзи мъж.Все едно наистина постъпват правилно и няма да се изненадам да умре наистина в първи епизод на втори сезон Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Изгледах го и ми хареса. Дано обаче няма повече от два сезона,защото ще се разводни. Като идея е точно тип изгубени .... Най-много ме дразни,че все едно всички са малоумни във филма.Какъв беше смисъла в началото психото Дрейк да отвлича лиглата за 4 епизода,като това нямаше никакво развитие ? Иначе Дрейк е толкова тъп,че думи нямам,но не е само той. Онази русата (Каси от "Кръгът") я ненавиждам още от тогава.Не може да играе това момиче и това е ! Изглежда нелепа,иначе другите са окей. А да кажа какво ме потресе най-много .... в 5ти епизод падна атомна бомба,в 8ми вече всичко е наред Впрочем много тъпо да дойдат светлините,точно когато обесват онзи мъж.Все едно наистина постъпват правилно и няма да се изненадам да умре наистина в първи епизод на втори сезон Няма как да го убият, защото е главен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Стивън Кинг все пак ..изгледах сериите за два дена.А сега чак догодина ?! Като цяло сериала е направен супер аматьорски.Няколко ефекта за целия сезон, а можеше да е нещо страшно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Стивън Кинг все пак ..изгледах сериите за два дена.А сега чак догодина ?! Като цяло сериала е направен супер аматьорски.Няколко ефекта за целия сезон, а можеше да е нещо страшно. Мда, ако беше сериал на HBO, щеше да е къде-къде... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Кога започва втори сезон? Аз до тогава ще забравя всичко Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Кога започва втори сезон? Аз до тогава ще забравя всичко Юни месец догодина - от летните сериали е това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Юни месец догодина - от летните сериали е това. Ясно, значи пак ще трябва да гледам първи сезон :1000 (20): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.