Nikolay Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Първите две епизода ми се сториха интересни. Очаквам с интерес следващите Яд ме е за Анджи и Линда и мисля, че убиецът на Анджи е Сам, чичото на Джеймс/Джуниър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Изгледах първи сезон, жесток е! Джуниър е супер малоумен, а в началото ми беше фаворит, има потенцiaл за пълно психо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Не е ли време Биг Джим да умре. Ебаси противния образ - 10 пъти уж става добър и все същия самовлюбен пуяк си е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Още няколко епизода до края на сериала. Ще ми липсва много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cool_boy_ Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Още няколко епизода до края на сериала. Ще ми липсва много. Няма ли да го подновяват за трети сезон? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Няма ли да го подновяват за трети сезон? Май не, а и какво ще дават в третия сезон? Истината около Купола я разкриха, през следващите 3-4 епизода ще се изясни всичко и това ще е финалът. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Еееее, след последния епизод как ли ще се развият действията по-натам? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Да се надяваме да умрат по-бързо всички и да се приключи.Много абсурден сериал .... а колко як беше сезон 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Напротив, този сезон е много по-интересен от първия. Не знам защо все още дъртия Джим си мисли, че всичко се върти около него. Все купола му говорил, давал му знак, съдбата била на негова страна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Аз започнах втори сезон, наистина е жесток. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Очаквах малко повече от сериала, но не е лош.Става за гледане... Ще има ли трети сезон или чакаме последен епизод? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Надяваме се на последен,много тъп сериал ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Много е слаб този сезон. Не знам дали ще има трети, но и да има не съм сигурен дали ще го гледам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Много "смислен" филм и финал .... като гледам няма да има и трети сезон,то кво ли да дават в него. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Ще има трети сезон! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Ще има трети сезон! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Странен е новият сезон, леко малоумен, ама е интересен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.