-A. Публикувано на Юли 13 Report Share Публикувано на Юли 13 Бихте ли си направили ? Имате ли ? Ако да,съжалявате ли ? ) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Нямам. И не, не бих. Харесвам тялото си без разни рисунки и драсканици по него, които биха ми се стрували супер яки сега, пък след 2, 5 или 10 години да се чудя как да ги махна. Предполагам, че много млади хора ги намират за интересни, защото е нещо забранено, нетипично и пр., но сто про това с времето отминава. Без откачалките разбира се. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Харесвам татуировките, стига да са със някакъв смисъл, а не просто ей така за кефа.Аз имам четири, като всяка една си има послание, а и изглеждат много добре.Първата си я направих през 2010 година и се съмнявам някога да ми писне, защото тя ми е най-ценната /сестра ми има същата/.В момента обмислям да си направя пета, която ще е доста по-мащабна от четирите и се надявам да си осъществя желанието в най-скоро време. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Нямам. И не, не бих. Харесвам тялото си без разни рисунки и драсканици по него, които биха ми се стрували супер яки сега, пък след 2, 5 или 10 години да се чудя как да ги махна. Предполагам, че много млади хора ги намират за интересни, защото е нещо забранено, нетипично и пр., но сто про това с времето отминава. Без откачалките разбира се. Споделям мнението ти! И аз не бих. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Харесвам татуировките, стига да са със някакъв смисъл, а не просто ей така за кефа.Аз имам четири, като всяка една си има послание, а и изглеждат много добре.Първата си я направих през 2010 година и се съмнявам някога да ми писне, защото тя ми е най-ценната /сестра ми има същата/.В момента обмислям да си направя пета, която ще е доста по-мащабна от четирите и се надявам да си осъществя желанието в най-скоро време. Ей-това пък е другото. Направиш ли си една, почти винаги следва втора. След това - трета и така, докато се нарисува човек целия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Ей-това пък е другото. Направиш ли си една, почти винаги следва втора. След това - трета и така, докато се нарисува човек целия. Тва си е като закон. :1000 (29): Колкото и да си вярвах, че няма да повторя..повторих,потретих, че и почетвъртих.. :1000 (29): Да видим петата кога ще е факт. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 13 Author Report Share Публикувано Юли 13 Тва си е като закон. :1000 (29): Колкото и да си вярвах, че няма да повторя..повторих,потретих, че и почетвъртих.. :1000 (29): Да видим петата кога ще е факт. Аз мисля да си направя на крака и разбира се да има послание ) Споделих го на родителите ми и ми казаха че няма проблем ;д Идеята ми е да пише тва дет съм решил на арабски ) пс Иначе не съжаляваш че си си направил,нали ? ;р Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Е, щом ще си прави пета, надали съжалява.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Аз мисля да си направя на крака и разбира се да има послание ) Споделих го на родителите ми и ми казаха че няма проблем ;д Идеята ми е да пише тва дет съм решил на арабски ) пс Иначе не съжаляваш че си си направил,нали ? ;р Аз като си правих не го споделих на нашите :1000 (29): , а и то стана без да го мисля.Един ден подхвърлих идеята на сестра ми да си направим, при което тя ентусиазирана се съгласи.Без много да се чудим какво да си татуираме си избрахме и след 4 часа вече бяхме украсени с цяло четириредово стихче. :1000 (29): Не съжалявам, няма и да съжалявам.Толкова много си обичам татуировките, че дори си казвам, че са мои деца. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Е,то и аз такива разни рисунки не одобрявам,но примерно,някакво послание и тн,защо не ;д ? пс Аз вече съм решен да си направя една ;х Ем ако си убеден, че ще ти харесва това послание да стои върху тялото ти с.. десетилетия и ще е винаги актуално за теб, ОК. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Не съм им фен и засега нямам намерение да си слагам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gott Mit Uns Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Аз имам две. Едната е в памет на любим човек, а другата е нещо, което ми дава сила в трудните моменти. Смятам в скоро време да си направя и трета :1000 (29): Разбира се, отново с важно послание за мен. Не приемам хората, които се драскат само за гъзария.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 имам една. Не бих си направил друга, дори есента ще я махам тази Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SAM' Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Идеята по принцип ми харесва,много искам да си направя с посланието в началото на "Не си ми спешен" - "Да опознаеш себе си - това означава да откриеш вечната любов"! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Против. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Нямам мнение, зависи от татуировката. Много пъти съм бил на косъм да си направя и може би ще си направя, ако някой ден имам по-хубаво тяло.. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Категорично "за", решил съм вече каква, скоро ще е факт. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PUBLIC_ENEMY Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Никога не сам бил фен на татусите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 ако някой ден имам по-хубаво тяло.. :1000 (29): т.е. никога няма да си направиш Аз харесвам татуировките, ама не бих си направил.. Ще ми омръзне след време, а пък махането е трудно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Аз в скоро време ще си направя първата. Мисля да е на безименния пръст на дясната ръка и да пише... едно име. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Преди бях против, но сега мисля, че искам да си направя, още не знам каква и къде, но знам, че ще имам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Ами какво да кажа...точно като чипс са...не можеш да си вземеш само 1 ;дддд п.п имам 2, следващия месец си правя половин ръкав Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Това лято си направих временна. Падам си по по-естетичните и ненатрапчивите, трябва да има и смисъл, зависи и от мястото. Предпочитам надписи. Но за постоянни съм против. От един момент в живота нататък вече стои несериозно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Харесват ми, но да ги гледам. Едва ли бих си направила. Не съдя хората, които ги харесват и дори са се "нарисували" целите, просто лично за себе си смятам, че нито биха ми подхождали, нито биха ми харесвали, когато са върху мен. Освен това, макар и в 21-ви век, все още повечето професии имат ограничения за татуировките и биха ми попречили. Естествено, не изключвам възможността един ден да си направя малка, дискретна татуировка със сантиментално значение. Но за момента нямам такива желания. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Някой ден,месец,година като направя тяло ще си направя татус на половината си тяло. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.