Chris Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Вярно е, че като започнеш няма спиране... До момента са 5. Сега с един художник рисуваме шеста вече два месеца... Преди около две седмици имах спор с един колега, който докато пушеше из под задимената му уста ми четеше конско как си тровя организма с това мастило... Хахаха. Не бих си направил такава на място, което би ми попречило в работата - лице, длани и т.н. Работодателя не го интересува какво имам под дрехите... В повечето случаи де... Хаха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 13 Author Report Share Публикувано Декември 13 Аз мисля, че е време да си направя. Минаха годините а все още го искам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Харесват ми и бих си направил временна, но постоянна в никакъв случай. Не съм сигурен дали повечето хора осъзнават, че това е нещо, което ще бъде изрисувано върху тялото ти до деня в който умреш.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Нямам против. Някои са много красиви, други грозни или прекалено много и големи, но въпрос на вкус. Аз съм малко сантиментална и предпочитам да значат нещо. Имам една малка на лявата китка и вероятно ще си направя още след време. Сега просто не ми идва от вътре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 5 Author Report Share Публикувано Септември 5 Харесват ми, но да ги гледам. Едва ли бих си направила. Не съдя хората, които ги харесват и дори са се "нарисували" целите, просто лично за себе си смятам, че нито биха ми подхождали, нито биха ми харесвали, когато са върху мен. Освен това, макар и в 21-ви век, все още повечето професии имат ограничения за татуировките и биха ми попречили. Естествено, не изключвам възможността един ден да си направя малка, дискретна татуировка със сантиментално значение. Но за момента нямам такива желания. И мен това ме разочарова много. Как може повечето професии да имат ограничения за тях? Да си компетентен по една тема няма нищо общо с това дали си си нарисувал тялото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 И мен това ме разочарова много. Как може повечето професии да имат ограничения за тях? Да си компетентен по една тема няма нищо общо с това дали си си нарисувал тялото. Няма, разбира се, но за съжаление има много хора със закостеняло мислене (виждаме какво се случва по света, да вземем предвид например референдума във Великобритания), които смятат, че ако имаш татуировки, си наркоман. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 Бих си направил, но не съм намерил нещо толкова инспиративно за да искам да ми го пише на тялото Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Не съм против, но нямам. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Аз съм ЗА и имам няколко мънички. Човек като реши да си направи татуировка трябва да е сигурен в избора си - един приятел искаше да го карам при моя татуист и ми вика "аз проверих в лазерни клиники, та съм спокоен, че може да се махне" и бях в шок Или правиш и не махаш, или изобщо не правиш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Нямам, но не съм против. Когато исках нашите не ми дадоха да си направя. 1 Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 От 13.12.2015 г. от 23:18, -A. каза: Аз мисля, че е време да си направя. Минаха годините а все още го искам. Като цяло направи ли?! 😫 Иначе, по темата, имам 4 засега. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.