DeanWinchester Публикувано на Юли 15 Report Share Публикувано на Юли 15 Тъй като една от нашите любими съфорумки-Hristina даде идея да се направи такава тема, на мен ми се стори страхотно и ето, че я правя! Все по-често обсъждаме тренировките, храненето, постиженията си.Мисля, че ако всички тези неща се събират в една определена тема, на по-късен етап ще са полезни на всеки.Ще обменяме идеи, ще споделяме опит или просто можем да пишем как е протекла поредната ни тренировка. Можем да постваме мотивиращи фрази, изображения, видеоклипове и така нататък, всичко свързано с фитнес мотивацията е добре дошло! Надявам се да сме активни и да не ме оставите да си пиша сам като зайка. ENJOY! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 15 Author Report Share Публикувано Юли 15 Аа да бе 13 да се излагам.В интервала 10-20 се увеличава също с 2 броя.Ще се напъна и ще ги направя 14 Абе то и аз съм сигурен, че мога да направя 25 с яко напъване, но не е това целта! Целта е да прогресираш и накрая с лекота да правиш нормата, която се очаква.. Но, да.. можеш да се напънеш за 14 :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Абе то и аз съм сигурен, че мога да направя 25 с яко напъване, но не е това целта! Целта е да прогресираш и накрая с лекота да правиш нормата, която се очаква.. Но, да.. можеш да се напънеш за 14 :1000 (29): Така си е и според предизвикателството а и мисля,че ще ги направя.Убеден съм в това. Утре ще отида и да се набирам сутринта,да се възползвам максимално от няколкото дни,в които ще има лост под носа ми Радвам се,че направи тема.Очаквам огромен интерес Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 15 Author Report Share Публикувано Юли 15 Така си е и според предизвикателството а и мисля,че ще ги направя.Убеден съм в това. Утре ще отида и да се набирам сутринта,да се възползвам максимално от няколкото дни,в които ще има лост под носа ми Радвам се,че направи тема.Очаквам огромен интерес :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): И да ядеш яйца след набиранията! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 1000 (29).gif 1000 (29).gif 1000 (29).gif И да ядеш яйца след набиранията! gun_bandana.gif Дааа сурови и то Даже се сетих,че мога да си направя и протеинов шейк от прясно мляко,Айца и ванилия пп.Хубаво заглавие на темата btw Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 15 Author Report Share Публикувано Юли 15 Суровите не са ли вредни за холестерола? Аз поне така съм чувал. Не виждам защо трябва да се мъчиш, метни ги в тигана за 2 минути и т'ва е .. ако можеше сурови и аз бих ги консумирал така, писна ли са ми вече да ги ям Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Стига сте яли яйца, много са гнусни Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 15 Author Report Share Публикувано Юли 15 Стига сте яли яйца, много са гнусни За да станеш нещо се изискват жертви. Много ми се повдига докато ги ям, но ги ям и т'ва е.. за броколите да не говорим. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Суровите не са ли вредни за холестерола? Аз поне така съм чувал. Не виждам защо трябва да се мъчиш, метни ги в тигана за 2 минути и т'ва е .. ако можеше сурови и аз бих ги консумирал така, писна ли са ми вече да ги ям Аз яйца никога не връщам пък.Сурови,варени,пържени всякак са ми вкусни. Иначе не знам дали са вредни за холестерола суровите яйца.Аз с холестеролa нямам проблеми Броколи аз не ям иначе. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 За да станеш нещо се изискват жертви. пс.Мен пък ми се повдигаше,когато всяка сутрин ядох мюсли с кисело мляко Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 15 Author Report Share Публикувано Юли 15 Консумацията на сурови яйца може да доведе до салмонела-опасен вид заразно заболяване. Чел съм го в BB-team. Според мен трябва да внимаваш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Консумацията на сурови яйца може да доведе до салмонела-опасен вид заразно заболяване. Чел съм го в BB-team. Според мен трябва да внимаваш. Може би си прав.Никога не съм се замислял,а от малък си ям сурови яйца. А и не ми е до полести вече след пролетта Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 15 Author Report Share Публикувано Юли 15 Ами за това ги яж варени или пържени в масло, има десетки варианти. Аз отивам да лягам, че сънят е едно от най-важните неща за трениращия! По-надъхан никога не съм бил, този път ще успея. :1000 (19): P.S-"Звуча" като едно психо от форума.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Нямам постижения Тичам 3-4 пъти седмично по около 8-10 километра и уикенда играя тенис. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 15 Author Report Share Публикувано Юли 15 Нямам постижения Тичам 3-4 пъти седмично по около 8-10 километра и уикенда играя тенис. Мислил ли си за интервално бягане? Вече си опитен в сферата, време е за малка промяна. Организма ти вече е приспособен към монотонното бягане и липсват резултати, сигурен съм. Предизвикай го. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Мислил ли си за интервално бягане? Вече си опитен в сферата, време е за малка промяна. Организма ти вече е приспособен към монотонното бягане и липсват резултати, сигурен съм. Предизвикай го. :1000 (29): Аз не бягам за разултати, а за поддържане на тонус и форма. Успявам Фактът, че правя подобна физическа активност ми позволява да не се ограничавам с яденето, а предвид моя апетит за сладкото нещата се нареждат чудесно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 15 Author Report Share Публикувано Юли 15 Аз не бягам за разултати, а за поддържане на тонус и форма. Успявам Фактът, че правя подобна физическа активност ми позволява да не се ограничавам с яденето, а предвид моя апетит за сладкото нещата се нареждат чудесно Страхотно е да бягаш, наистина придава тонус и свежест, човек се чувства добре.Аз бях така в продължение на година и половина. Предположих, че като всеки би искал и някакви по-големи резултати. Ако някога ти се прииска, прочети за интервалното кардио. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Поздравления за тези, които наистина се трудят и постигат желаните резултати!!! Такива като мен, лентяи, никога няма да постигнат НИЩО... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 По-скоро като захладнее есента ще се върна във фитнеса Оказа се, че има такъв баш до работата ми Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Супер тема за фитнес и стриит фитнес маниaци! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Поздравления за тези, които наистина се трудят и постигат желаните резултати!!! Такива като мен, лентяи, никога няма да постигнат НИЩО... Ще постигнеш,стига наистина да го искаш.Не знам дали е само до воля или мотивация,но една съученичка от класа си беше пълничка и от време на време започваше диета.Значи по време на тая диета тя беше супер нервна и раздразнителна и през повечето време в училище спеше.Сега е студентка в Търново и като се виждаме от време на време,вече се е постегнала и отслабнала. Така,че искаш ли наистина да постигнеш някакви резултати,рано или късно това ще стане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 16 Author Report Share Публикувано Юли 16 Добро утро! Тази вечер отново сънувах, че съм се отказал от всичко и се тъпча с храна Вече 3 нощи подред го сънувам това. Добрата новина е, че като се събудя се радвам, че всичко е било само сън и не съм се отказал. :1000 (29): Аз отивам да си правя яйца и след това днешната част от предизвикателството :tooth: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SAM' Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Поздравления,че имате хъс и не се отказвате! Аз втори ден не мога да се наканя да тичам сутрин,но утре почвам! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Добро утро! Тази вечер отново сънувах, че съм се отказал от всичко и се тъпча с храна Вече 3 нощи подред го сънувам това. Добрата новина е, че като се събудя се радвам, че всичко е било само сън и не съм се отказал. :1000 (29): Аз 4-5 поредни нощи сънищата ми бяха свързани със Supernatural, бахти якия сериал. Иначе и аз си тренирам във фитнесчето г/д през 1-2 дена, даже ще тръгвам след малко.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Направил си тема - супер И аз като Боби нямам постижения - само тичам и играя тенис за момента. ps: Аз пък обичам броколи :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.