dragon Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Стягай задника сега на гроздобера и се снабди с едно андроидче, че и ти да се почувстваш бял човек. А,то аз пари имам да си купя сега телефон,сега и от практиката като ми преведат парите и от стипендиите от втория семестър ще се съберат,но не ми се дават за телефон.Точно тази година ще гледам да се отделя от нашите и мисля да започна сам да се издържам,та за това си ги пазя,за черни дни.По-принцип аз много пестя И за да не е само спам: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 19 Author Report Share Публикувано Август 19 А,то аз пари имам да си купя сега телефон,сега и от практиката като ми преведат парите и от стипендиите от втория семестър ще се съберат,но не ми се дават за телефон.Точно тази година ще гледам да се отделя от нашите и мисля да започна сам да се издържам,та за това си ги пазя,за черни дни.По-принцип аз много пестя И за да не е само спам: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Някой пил ли e чай от Бабини зъби?Днес го видях в аптеката и пишеше,че повишава нивото на тестостерона и съответно на силата.Мисля да започна да го пия от по другата седмица преди тренировка. Ето малко повече инфо LINK Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hero.in Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Някой пил ли e чай от Бабини зъби?Днес го видях в аптеката и пишеше,че повишава нивото на тестостерона и съответно на силата.Мисля да започна да го пия от по другата седмица преди тренировка. Ето малко повече инфо LINK В нашата градина има Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 В нашата градина има Яко.Аз в Кауфланд го видях за 1,40 лв. Мисля да си взема. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Деане,преди малко ти пробвах кляканията с отскок.Връщам си думите,че не ми действат назад.Направих 3 серии по 25 и супер много се напрегнах.Дано съм ги направил и вярно. Много ме напрегнаха,утре със сигурност ще имам мускулна на краката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Деане,преди малко ти пробвах кляканията с отскок.Връщам си думите,че не ми действат назад.Направих 3 серии по 25 и супер много се напрегнах.Дано съм ги направил и вярно. Много ме напрегнаха,утре със сигурност ще имам мускулна на краката. Че аз винаги след тренировка (на каквото и да е) имам мускулна треска, ако случайно нямам, чак почвам да се притеснявам дали съм направил нещата правило. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Че аз винаги след тренировка (на каквото и да е) имам мускулна треска, ако случайно нямам, чак почвам да се притеснявам дали съм направил нещата правило. Е то и аз имам,но става дума за 3 серии клякания по 25 повторения Въпеки,че ако претренираш не е много хубаво и понякога,че имаш мускулна треска,не е толкова добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 22 Author Report Share Публикувано Август 22 Деане,преди малко ти пробвах кляканията с отскок.Връщам си думите,че не ми действат назад.Направих 3 серии по 25 и супер много се напрегнах.Дано съм ги направил и вярно. Много ме напрегнаха,утре със сигурност ще имам мускулна на краката. Радвам се, че си ги пробвал и си разбрал, че са натоварващи. 2 часа след като съм си направил сериите краката са ми като сламки и се тресат и от вятъра.. веднъж точно след тренировка реших да си отида по едни стълби, гледката беше трагикомична, при всяко стапало ми се подкосяваха коленете, а аз се късах от смях 'щото чувството е няк'во приятно.. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Радвам се, че си ги пробвал и си разбрал, че са натоварващи. 2 часа след като съм си направил сериите краката са ми като сламки и се тресат и от вятъра.. веднъж точно след тренировка реших да си отида по едни стълби, гледката беше трагикомична, при всяко стапало ми се подкосяваха коленете, а аз се късах от смях 'щото чувството е няк'во приятно.. :1000 (29): Днес дори и кръста ме боля.Това признак ли е,че не ги правя както трябва?Мисля,че по-принцип е нормално,ама пак да питам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 23 Author Report Share Публикувано Август 23 Днес дори и кръста ме боля.Това признак ли е,че не ги правя както трябва?Мисля,че по-принцип е нормално,ама пак да питам За да не те боли кръста, ръцете трябва да са ти така Мен поне досега кръста не ме е болял, абсолютно цялото натоварване отива в краката и гъза.. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 За да не те боли кръста, ръцете трябва да са ти така Мен поне досега кръста не ме е болял, абсолютно цялото натоварване отива в краката и гъза.. :1000 (29): По-принцип при мен си е тенденция да не правя нещо като хората в началото.Дори още ме боли кръста Довечера,ако ми е минало.ще направя пак. Иначе ръцете си ми бяха така,кактона снимката Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Някой от тук пие ли: ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Днес бях на басейн и като си видях снимките,не можех да повярвам какви ръце съм направил. Амбицирах се още повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 От утре мисля да тръгвам на фитнес вече.Днес трябва да си довърша хранителния режим,че ме затруднява малко и да си прередя тренировъчната програма.Пристигнаха ми и хранителните добавки.Общо взето ще пръсна някой друг лев,но се надявам да има резултат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 В понеделник си обновявам картата за фитнес, да видим този път колко ще издържа :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Септември 14 Author Report Share Публикувано Септември 14 Аз доста поизоставих нещата от както си дойдох в България, ще се опитам пак да си вляза в ритъм. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Аз съм във вихъра си в момента.Толкова енергия сякаш никога не съм имал.Жалко само че след 1-2 седмици ще има промени. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hero.in Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Аз доста поизоставих нещата от както си дойдох в България, ще се опитам пак да си вляза в ритъм. И аз така. Кога почваме Утре ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Да тренираш без ръце Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Септември 16 Author Report Share Публикувано Септември 16 И аз така. Кога почваме Утре ? От понеделник. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hero.in Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 От понеделник. От следващия ли, бре Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Септември 18 Author Report Share Публикувано Септември 18 Какви постове съм писал, все едно съм бил друг човек. Защо животе си толкова смотан? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.