Brian Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Едни бисквити нищо не са, но по - добре шоколад. То даже трябва веднъж на две седмици да хапваш сладко, за да не отвикнеш. Две седмици е цяла вечност. Ако консумирате шоколад гледайте да е натурален. Иначе от три дни ми се премятат мираж ягода и сега мисля да им видя сметката. Но като цяло мога и без сладко вече ако няма в нас не се сещам за такова. Кафето и чая ги пия с подсладител. Захар никаква, но ако използвате гледайте да е кафява. Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Две седмици е цяла вечност. Ако консумирате шоколад гледайте да е натурален. Иначе от три дни ми се премятат мираж ягода и сега мисля да им видя сметката. Но като цяло мога и без сладко вече ако няма в нас не се сещам за такова. Кафето и чая ги пия с подсладител. Захар никаква, но ако използвате гледайте да е кафява. Не ям вече шоколади, защото не намирам подходящият за мен. Иначе аз ям от същите бискивити. Кафето го пия чисто, в момента доизпивам 3в1 - имам 7-8 небутвани пакетчета, чая - задължително с мед. В кафето си слагам канела. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Не ям вече шоколади, защото не намирам подходящият за мен. Иначе аз ям от същите бискивити. Кафето го пия чисто, в момента доизпивам 3в1 - имам 7-8 небутвани пакетчета, чая - задължително с мед. В кафето си слагам канела. Недей 3/1 ако питаш мен, много е вредно и е голяма химия. Дай ги на някого, пий си нормално кафе. Първо е по - здравословно и полезно и второ, не те трови с химикали толкова. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Недей 3/1 ако питаш мен, много е вредно и е голяма химия. Дай ги на някого, пий си нормално кафе. Първо е по - здравословно и полезно и второ, не те трови с химикали толкова. Оки, оставям го тогава. Няма по-яко от това да си свариш кафе, макар че в момента моето "чисто" е нес, защото нямам толкова време за варене. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Тренирам от около година и половина. Имам изключително бавни резултати, тъй като съм skinny fat ... едно оправя, две разваля, абе страшно е. Заради жлъчката не мога да пия протеин и креатин и това допълнително забавя процеса. Все пак най-важното е, че заради фитнеса отказах цигарите, храня се относително читаво, след тренировка се чувствам разкошно, спя добре и се усещам в добра кондиция. Дано и вие откривате такива неща за себе си. ))))))) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Днес започвам - да видим колко ще издържа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Не ям вече шоколади, защото не намирам подходящият за мен. Ама как така подходящ за теб??? Аз съм редовен във фитнеса в последните месеци, вече не си се представям без тренировки, ако почивам няколко дни ми става едно такова гузно и гадно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ivelin21 Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Тренирахте ли днес световния ден за гърди :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Тая тема е умряла колкото кариерата на Камелия. Някой спортува ли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Тая тема е умряла колкото кариерата на Камелия. Някой спортува ли? не. не сме фитнес гъзари Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 не. не сме фитнес гъзари Внимавай с това яке да не се спънеш някъде. :1000 (29): Не, но имам тежести по 10 килограма, коити си ги използвам от време на време. Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Аз ходя на фитнес 2-3 пъти в седмицата и на народни танци по 2. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Тая тема е умряла колкото кариерата на Камелия. Някой спортува ли? Как да не спортува? Аз ходя на фитнес по 4 пъти в седмицата от 3 години.Не съм мистър Олимпия, но се чувствам много добре.За съжаление вече няма с кого да ходя, понеже колегата, с който ходехме заедно смени местоработата.Малко по-скучно ми е сега, но не съм се отказал! Преди години ходех и на плуване, но в момента плувните басейни в София(или поне този, който на мен ми е удобен) са доста скъпи.120 лева за 10 посещения са ми много, на фона на 40-те лева, които давам за фитнес. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Как да не спортува? Аз ходя на фитнес по 4 пъти в седмицата от 3 години.Не съм мистър Олимпия, но се чувствам много добре.За съжаление вече няма с кого да ходя, понеже колегата, с който ходехме заедно смени местоработата.Малко по-скучно ми е сега, но не съм се отказал! Преди години ходех и на плуване, но в момента плувните басейни в София(или поне този, който на мен ми е удобен) са доста скъпи.120 лева за 10 посещения са ми много, на фона на 40-те лева, които давам за фитнес. Може ли да ми дадеш твоя примерен график(ако имаш такъв). Т.е кои дни почиваш, кои дни тренираш даден мускул и по колко пъти, че мен това ми е болна тема да не объркам нещо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Може ли да ми дадеш твоя примерен график(ако имаш такъв). Т.е кои дни почиваш, кои дни тренираш даден мускул и по колко пъти, че мен това ми е болна тема да не объркам нещо. Има инструктури, пиле. Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Има инструктури, пиле. Не искам инструктур. Като ми направят графика не мога нищо да разбера. :1000 (29): Повечето в началото ти правят лесен режим, който не ти помогна с нищо. Аз искам с нещо малко под средното да почна. А и другото е че в Дойчланд не знам как да им обясня какво точно искам. За това по-добре сам да си го съставя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Може ли да ми дадеш твоя примерен график(ако имаш такъв). Т.е кои дни почиваш, кои дни тренираш даден мускул и по колко пъти, че мен това ми е болна тема да не объркам нещо. Разбира се, няма никакъв проблем!Аз понеже съм от типа "вечно начинаещ" ползвам програма за начинаещи.В интерес на истината е по-добре да се консултираш все пак с инструктор, защото ако не правиш упражненията правилно няма да постигнеш никакъв ефект, а може и да се контузиш.Не знам дали тук мога да поствам други сайтове и за това ще ти пиша на лс Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Разбира се, няма никакъв проблем!Аз понеже съм от типа "вечно начинаещ" ползвам програма за начинаещи.В интерес на истината е по-добре да се консултираш все пак с инструктор, защото ако не правиш упражненията правилно няма да постигнеш никакъв ефект, а може и да се контузиш.Не знам дали тук мога да поствам други сайтове и за това ще ти пиша на лс Вечно начинаещ, нямаш ли някакво подобрение? Нали за това са тези упражнения. Офтопик малко. Влезели в 18+ раздела? Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Не искам инструктур. Като ми направят графика не мога нищо да разбера. :1000 (29): Повечето в началото ти правят лесен режим, който не ти помогна с нищо. Аз искам с нещо малко под средното да почна. А и другото е че в Дойчланд не знам как да им обясня какво точно искам. За това по-добре сам да си го съставя. Много зависи колко дни в седмицата ще ходиш да тренираш. Ако ходиш по малко ще ти се включат повече мускулни групи за деня и тренировката ти ще е по-натоварена. Ако ходиш повече дни ще ти включят 1-2 мускулни групи. За начинаещи 3 пъти в седмицата е съвсем достатъчно. Аз тренирам от 4 годинии и горе долу ходя през ден, което ми е перфектно. Имай на в предвид, че след тежка тренировка е хубаво мускула да почине, за да се възстанови и да расте. За 3 пъти в седмицата можеш да включиш мускулните групи така: 1 ден : Гърди, трицепс (корем) 2 ден: Гръб, бицепс ( корем) 3 ден: Крака и рамена, корем ако искаш. Вече от теб зависи каква тренировка ще направиш, много е важно да правиш поне 5 упражнения по 4-5 серии от мескулна група. Храненето също е много важно, да не кажа най-важно. Както и добавките. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Съгласен съм с горното разпределение на дните.Независимо,че съм един супер бавно прогресиращ skinny fat, все пак това е добро разпределние. Още - недейте да висите в залата по 2 часа с общо 30 минути тренировка и 90 минути чат и снимки. След 45-тата минута тестостерона спада и се вдига кортизола, което влияе негативно на бъдещия растеж на мускулите. Друго - ако имате възможност,пийте Магнерот. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Съгласен съм с горното разпределение на дните.Независимо,че съм един супер бавно прогресиращ skinny fat, все пак това е добро разпределние. Още - недейте да висите в залата по 2 часа с общо 30 минути тренировка и 90 минути чат и снимки. След 45-тата минута тестостерона спада и се вдига кортизола, което влияе негативно на бъдещия растеж на мускулите. Друго - ако имате възможност,пийте Магнерот. Ако се включи кардио, може й да отиде към час и половина. Аз лично правя 20 мин преди и 20 мин. след тренировка кардио - задължително !! Магнерота, нещо за сърцето ли влияеше?? Профилактично ли е добре да се приема или как ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Ако се включи кардио, може й да отиде към час и половина. Аз лично правя 20 мин преди и 20 мин. след тренировка кардио - задължително !! Магнерота, нещо за сърцето ли влияеше?? Профилактично ли е добре да се приема или как ? Доста рядко съм чувал да има доволни от толкова кардио. Мъжете трябва да внимават с кардиото ... ако разбира се целта ни не е изваяни бедра и стройни крака. Другия полюс на кардиото за мъже е точно обратното - отново кортизолена атака, запазване на мускулите без растеж и качване на мазнини в корема. За отслабване (голямо) е ОК от това, което съм чел, но за качване, маса и релеф - Точно така, Магнерота добавя магнезий, важен за работата на сърцето, от много места съм чувал за него,а и треньора ми директно вика да го взимам. Трябва обаче да се намират аптеки,където го дават без рецепта, че е смешно да ходиш до GP-то за добавка ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Доста рядко съм чувал да има доволни от толкова кардио. Мъжете трябва да внимават с кардиото ... ако разбира се целта ни не е изваяни бедра и стройни крака. Другия полюс на кардиото за мъже е точно обратното - отново кортизолена атака, запазване на мускулите без растеж и качване на мазнини в корема. За отслабване (голямо) е ОК от това, което съм чел, но за качване, маса и релеф - Точно така, Магнерота добавя магнезий, важен за работата на сърцето, от много места съм чувал за него,а и треньора ми директно вика да го взимам. Трябва обаче да се намират аптеки,където го дават без рецепта, че е смешно да ходиш до GP-то за добавка ... Много зависи от кардиото. Ако е пътека примерно - да, там е леко опасно със загуба на мускулна маса, но ако я направиш все едно си на баир не е проблем, напротив прави ти гъза и безрата супер оформени. Степер ( стълби) и колело също са ок особено за оформянето точно на тея части. Да, ако се късаш да бягаш на пътеката или бъхтиш на крос тренажора съм съгласен с написаното от теб. Това за магнорета не го знаех. Предполагам обаче, че не трябва да се взима системно, все пак е добавка. Но ще го пробвам обезателно, мерси. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Вечно начинаещ, нямаш ли някакво подобрение? Нали за това са тези упражнения. Офтопик малко. Влезели в 18+ раздела? Подобрение определено има - тялото ми е по-стегнато от преди, имам тонус и съня ми се подобри.Казах вечно начинаещ, защото не съм покачил много мускулна маса, но това опира до храна и то доста храна, а аз никога не съм имал голям апетит.Просто ако искам да покача ще трябва да ям насила, а това не ме кефи Колкото до 18+ раздела - никой не ми е дал парола.Сигурно не знаят, че съм на 29 хаха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Какво ви е мнението в началото да залагаш повече на кардио и плуване отколкото на уреди за мускули ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.