dragon Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Добро утро! Тази вечер отново сънувах, че съм се отказал от всичко и се тъпча с храна Вече 3 нощи подред го сънувам това. Добрата новина е, че като се събудя се радвам, че всичко е било само сън и не съм се отказал. :1000 (29): Щом и сънищата ти са свързани с тренировките,значи сериозно си се захванал.Браво Моето предизвикателство сигурно пак привечер ще си го направя. пс.Гледам,че и за бягането сте коментирали.Имаше един период,когато и аз много тичах,само че аз във фитнеса.Нямах търпение да свърша със силовата тренировка и да се кача на пътеката или велоаргометъра.Постепенно увеличавах времето за бягане и по едно време доста минути издържах,но тичането сега съм го оставил настрана.Последния път с един колега ходихме да бягаме на гребната и на повече от половината си издъхнах Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 16 Author Report Share Публикувано Юли 16 "Когато наистина решиш, а не просто знаеш...когато наистина се отдадеш, а не просто опиташ. Когато наистина поемеш отговорност, а не просто се надяваш... Това е времето, когато започват чудесата." :1000 (19): :1000 (19): :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 ps:За протокола да кажа,че съм си направил предизвикателството днес,утре почивка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 16 Author Report Share Публикувано Юли 16 ps:За протокола да кажа,че съм си направил предизвикателството днес,утре почивка :1000 (19): И аз го направих. Истинската тренировка за днес предстои обаче! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 :1000 (19): И аз го направих. Истинската тренировка за днес предстои обаче! Моята приключи днес вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Коя/кои мускулни групи тренирахте днес?Предполагам тренировките са силови.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Коя/кои мускулни групи тренирахте днес?Предполагам тренировките са силови.. Ръце. По принцип и корем имам днеска, но нямах време, че станах късно, а след това имах излизане.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 16 Author Report Share Публикувано Юли 16 Коя/кои мускулни групи тренирахте днес?Предполагам тренировките са силови.. Аз тренирам всички мускулни групи до отказ, правя кръгова тренировка! Първо загрявам всички мускули с разтягане, после тренирам крака, след това ръце, а после корем и гъз.. Страхотна тренировка имах и днес, просто се разцепих. Чувствам се ненормално яко и ходя с потник 'щото чувствам ръцете си супер едри и яки :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Аз тренирам всички мускулни групи до отказ, правя кръгова тренировка! Първо загрявам всички мускули с разтягане, после тренирам крака, след това ръце, а после корем и гъз.. Страхотна тренировка имах и днес, просто се разцепих. Чувствам се ненормално яко и ходя с потник 'щото чувствам ръцете си супер едри и яки :1000 (29): Гръб,рамо,гърди не тренираш ли?В началото като почнах да тренирам и моята тренировка беше със всички мускулни групи,защото нито една мускулна група не можех да тренирам с програма,трябваше да натрупам сила.Всеки ден правих основните:ръце,гръб и гърди.След известно време обаче си започнах всеки ден по отделни мускулни групи. за гъз само клякания ли правиш,или нещо друго? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 16 Author Report Share Публикувано Юли 16 Гръб,рамо,гърди не тренираш ли?В началото като почнах да тренирам и моята тренировка беше със всички мускулни групи,защото нито една мускулна група не можех да тренирам с програма,трябваше да натрупам сила.Всеки ден правих основните:ръце,гръб и гърди.След известно време обаче си започнах всеки ден по отделни мускулни групи. за гъз само клякания ли правиш,или нещо друго? Рамо не тренирам, даже не знам как се тренира рамо? :1000 (29): За гъз правя клякания, да.. Принципа ми е Първи ден: HIIT тренировка Втори ден: Силова тренировка Трети ден- Почивка Четвърти ден- HIIT Пети ден-Силова Шести ден-Плуване Седми ден-Почивка. Като и през почивните дни пак си потренирвам с гиричките в нас, правя по някоя и друга лицева опора и така. Но утре абсолютно нищо няма да правя, а ще си почина както трябва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Рамо не тренирам, даже не знам как се тренира рамо? :1000 (29): За гъз правя клякания, да.. Принципа ми е Първи ден: HIIT тренировка Втори ден: Силова тренировка Трети ден- Почивка Четвърти ден- HIIT Пети ден-Силова Шести ден-Плуване Седми ден-Почивка. Като и през почивните дни пак си потренирвам с гиричките в нас, правя по някоя и друга лицева опора и така. Но утре абсолютно нищо няма да правя, а ще си почина както трябва. Не следя одавна сайтовете за фитнес,понеже живот и здраве есента ще го започвам,това хийт тренировка ми е непонятно Е и плуване имаш гледам,аз много не го умея Иначе за рамо има много упражнения:с дъмбели,на уред,може и с лост.Каквото ти хареса Има упражнения за предно,задно и средно рамо. Ръце. По принцип и корем имам днеска, но нямах време, че станах късно, а след това имах излизане.. Хубава ли ти е програмата за ръце.Ако искаш да разнообразиш,кажи.Ще ти предложа тренировка с drop-down серии/ако успея да я намеря де :D/,която лично мен много ме напомпваше. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Аз тренирам всички мускулни групи до отказ, правя кръгова тренировка! Първо загрявам всички мускули с разтягане, после тренирам крака, след това ръце, а после корем и гъз.. Страхотна тренировка имах и днес, просто се разцепих. Чувствам се ненормално яко и ходя с потник 'щото чувствам ръцете си супер едри и яки :1000 (29): Аз кръгова правех само в началото. Сега съм на отделни дни: - гръб и трапец - ръце и корем - гърди и корем - рамо и крака dragon (че забравих да те цитирам, а ми забива компютърът ), уж ми е добра тренировката, но ш се радвам да видя твоята. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CtrlAltDelMe Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Ама давайте конкретни програми де :1000 (29): Иначе и аз съм предимно на кръгова + веднъж седмично правех bodypump с група Проблемът ми бтв е, че в близките 2 седмици не се виждам, а и нямам възможност за фитнес, и се чудя какво мога да правя вкъщи. Идеи? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 16 Author Report Share Публикувано Юли 16 Ама давайте конкретни програми де :1000 (29): Иначе и аз съм предимно на кръгова + веднъж седмично правех bodypump с група Проблемът ми бтв е, че в близките 2 седмици не се виждам, а и нямам възможност за фитнес, и се чудя какво мога да правя вкъщи. Идеи? Прави тренировка от типа "ТАБАТА" , само 4 минути е, но е нещо ненормално! Ако си без опит недей, но щом казваш, че преди си тренирал, значи ще се справиш. Много е тежка тренировката, но за хора без време и възможност за фитнес е идеален вариант. Прочети, поинтересувай се. Аз въпреки всичко пак мисля да я включа един път в седмицата.Страшно ефективна е, никой не е останал без резултати от нея, но пак казвам, по-съсипващо нещо не си правил през живота си!!! Накрая на тренировката ще си видиш аурата, небесни ангели и ще се молиш да останеш жив. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Ама давайте конкретни програми де :1000 (29): Иначе и аз съм предимно на кръгова + веднъж седмично правех bodypump с група Проблемът ми бтв е, че в близките 2 седмици не се виждам, а и нямам възможност за фитнес, и се чудя какво мога да правя вкъщи. Идеи? Бих, ама някои от упражненията не ги знам с имената им. АМи аз като тренирах вкъщи си купих такъв лост, дето се слага на вратата за набиране, имам дъмбел, а и правех упражнения от един канал в YouTube - Passion4profession, има мн готини неща там. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CtrlAltDelMe Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Прави тренировка от типа "ТАБАТА" , само 4 минути е, но е нещо ненормално! Ако си без опит недей, но щом казваш, че преди си тренирал, значи ще се справиш. Много е тежка тренировката, но за хора без време и възможност за фитнес е идеален вариант. Прочети, поинтересувай се. Аз въпреки всичко пак мисля да я включа един път в седмицата.Страшно ефективна е, никой не е останал без резултати от нея, но пак казвам, по-съсипващо нещо не си правил през живота си!!! Накрая на тренировката ще си видиш аурата, небесни ангели и ще се молиш да останеш жив. :1000 (29): Мерси, сега ще погледна. 4 минути ме устройва, защото все уж се каня да тренирам вкъщи, а други работи правя. Друго си е в залата или навън. Бих, ама някои от упражненията не ги знам с имената им. АМи аз като тренирах вкъщи си купих такъв лост, дето се слага на вратата за набиране, имам дъмбел, а и правех упражнения от един канал в YouTube - Passion4profession, има мн готини неща там. Ооо моят телефон е пълен със abs apps и други и са пускани по веднъж хаха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Аз кръгова правех само в началото. Сега съм на отделни дни: - гръб и трапец - ръце и корем - гърди и корем - рамо и крака dragon (че забравих да те цитирам, а ми забива компютърът ), уж ми е добра тренировката, но ш се радвам да видя твоята. Ами то самите упражнения не са строго определени ти си ги избираш.Требва да имаш 3 за бицепс и три за трицепс.И тука идва далаверата.Правиш по 3 серии на упраженение.Първите две си ги прави с по 8 повторения.Третата серия я разбиваш на няколко серии без почивка,като сваляш килограмите постепенно.Редът е следния: Започваш третата серия. Правиш 6 повторения,почиваш 5 секунди и правиш още 3. След това сваляш 1/3 от килограмите,или тренираш с по леки дъмбели.Като свалич килограмите веднага почваш 5 повторения,5 секунди почивка,и веднага още 2. Сваляш тежестта със същите килограми и накрая правиш 7 повторения,почиваш 5 секунди,и след това още 2 или 3 колкото издържиш /до отказ/ и това е. Незнам дали обясних добре затова ще ти дам примерна дроп даун серия. Правиш бицепс на кривия лост с по 10кг тежести от всяка страна на лоста. Третата серия си я разбиваш на 3: 1. 6 повторения,5 секунди почивка след това още 3. 2. Сваляш от всяка страна по 5 килограма и веднага правиш 5 повторения,5 секунди почивка след това още 2. 3. Сваляш и останалите 5 килограма/остава само кривия лост/. Правиш 7 посторения,почиваш 5 секунди и правиш колкото можеш накрая/препоръчително 2 или 3/. Надявам се да съм обяснил добре и да ме разбереш Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Дайте нещо, което правите - свързано с хранителните режими. При качване на мускулна маса какво ядете, на какво наблягате, при чистене и т.н. (ясно ми е, че се дава най-много протеини, но осен това) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 16 Author Report Share Публикувано Юли 16 Дайте нещо, което правите - свързано с хранителните режими. При качване на мускулна маса какво ядете, на какво наблягате, при чистене и т.н. (ясно ми е, че се дава най-много протеини, но осен това) Аз ям по 4 пъти на ден като смятам, че храненето ми е много добро. За закуска ям омлет от 3 яйца и малко кашкавал. За обяд някаква пържола, телешка или пилешка + огромна зелена салата със зехтин. Няколко часа след това имам следобедна закуска, хапвам някакви ядки, или протеинови кренвирши (много са скъпи, но са изцяло от протеин). Вечеря към 19:00-20:00 ям бутче, пържола, или салата. Гледам порциите да са нормални. В тренировъчен ден след тренировка пия протеинов шейк с протеин на прах+половин банан. Често ям и риба, чиста телешка кайма, като цяло наблягам на мазнини и протеини. Въглехидратите съм ги ограничил до минимум. Пия и омега 3-мастни киселини. Трябва да отбележа, че от както се храня по този начин и през ума не ми е минало желание за нещо сладко или калорично извън режима. Мазнините и протеините изцяло доставят на организма ми това от, което има нужда. Преди винаги ядях оскъдно и по 2-3 пъти на ден за това се отказваш поради нечовешкия глад, особено за сладко, но сега се чувствам прекрасно и мисля, че най-накрая открих правилната формула. Естествено, има още какво да се желае, навярно греша някъде, но все още съм начинаещ. П.С-ПИЯ много, ама много вода.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Много добър хранителен режим имаш, всичко ти присъства, затова и нямаш нужда от други неща. Моя е подобен на твоя, както и предполагам на всеки активно трениращ. Никога не съм пил протеини, киселини и такива. Изобщо усещаш ли, че ти помагат по някакъв начин тези неща, които консумираш не ти ли са предостатъчни - чрез тях получаваш достатъчна енергия. Не знам, някакси винаги ми се е струвало тъпо да пиеш такива неща. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Ами то самите упражнения не са строго определени ти си ги избираш.Требва да имаш 3 за бицепс и три за трицепс.И тука идва далаверата.Правиш по 3 серии на упраженение.Първите две си ги прави с по 8 повторения.Третата серия я разбиваш на няколко серии без почивка,като сваляш килограмите постепенно.Редът е следния: Започваш третата серия. Правиш 6 повторения,почиваш 5 секунди и правиш още 3. След това сваляш 1/3 от килограмите,или тренираш с по леки дъмбели.Като свалич килограмите веднага почваш 5 повторения,5 секунди почивка,и веднага още 2. Сваляш тежестта със същите килограми и накрая правиш 7 повторения,почиваш 5 секунди,и след това още 2 или 3 колкото издържиш /до отказ/ и това е. Незнам дали обясних добре затова ще ти дам примерна дроп даун серия. Правиш бицепс на кривия лост с по 10кг тежести от всяка страна на лоста. Третата серия си я разбиваш на 3: 1. 6 повторения,5 секунди почивка след това още 3. 2. Сваляш от всяка страна по 5 килограма и веднага правиш 5 повторения,5 секунди почивка след това още 2. 3. Сваляш и останалите 5 килограма/остава само кривия лост/. Правиш 7 посторения,почиваш 5 секунди и правиш колкото можеш накрая/препоръчително 2 или 3/. Надявам се да съм обяснил добре и да ме разбереш biggrin.gif Аз правя четири упр за трицепс и три за бицепс, по пет серии (първата е разгрявка). Но упражненията с имената точно не мога да ти ги кажа. Имам със скрипец, дъмбел зад врата, кик бек и с кривия лост на лежанка за трицепс, 21, скотово сгъване и дърпане на долен скрипец за бицепс. Дано не съм объркал нещо с наименованията. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Аз правя четири упр за трицепс и три за бицепс, по пет серии (първата е разгрявка). Но упражненията с имената точно не мога да ти ги кажа. Имам със скрипец, дъмбел зад врата, кик бек и с кривия лост на лежанка за трицепс, 21, скотово сгъване и дърпане на долен скрипец за бицепс. Дано не съм объркал нещо с наименованията. Всички упражнения за бицепс и трицепс май съм ги минал,те не са и много.Струва ми се много обаче да правиш по 4 серии на упражнение/без да броя загряващата/.По принцип така може да си пренатовариш ръцете,което е грешка. пс.Прочетох това табата,мерси за линка.Утре мисля да си измисля упражнения и да го пробвам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 16 Author Report Share Публикувано Юли 16 Ако не друго, то поне ми действат стимулиращо. Като знам, че съм дал 20 евро на протеин и 10 на мастни киселини имам повече стимул да тренирам :1000 (29): Но си помагат, помагат си.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 16 Author Report Share Публикувано Юли 16 :roll1: :roll1: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Тренирайте гърди с бицепс на една тренировка, а на следващата гръб с трицепс и не смесвайте бицепс с трицепс! Също така не пиите никакви химии и глупости, не прекалявайте с яйцата, винаги загрявайте преди тренировка, не подценявайте правилните стойки при всяко упражнение и го давайте по-леко. Излишно е да се вживявате. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.