dragon Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Тренирайте гърди с бицепс на една тренировка, а на следващата гръб с трицепс и не смесвайте бицепс с трицепс! Също така не пиите никакви химии и глупости, не прекалявайте с яйцата, винаги загрявайте преди тренировка, не подценявайте правилните стойки при всяко упражнение и го давайте по-леко. Излишно е да се вживявате. За повечето неща съм съгласен.Наистина смесването на различни мускулни групи в един ден,доста хора са ми казвали,че е добре да се прави. За химиите,зависи дали наистина говориш замо за тях или включваш и хранителните добавки в тая категория.Хранителните добавки не са глупости и наистина могат дапомогнат.Не при всички се получава само с правилен режим и добра тренировъчна програма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Тренирайте гърди с бицепс на една тренировка, а на следващата гръб с трицепс и не смесвайте бицепс с трицепс! Също така не пиите никакви химии и глупости, не прекалявайте с яйцата, винаги загрявайте преди тренировка, не подценявайте правилните стойки при всяко упражнение и го давайте по-леко. Излишно е да се вживявате. Чувал съм го тва, ама ква е логиката? На мен програмата, където бицепс и трицепс са в един ден, ми я направи инструктура, тей че съм склонен да му вярвам.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Те влязоха във форма! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Ааа току що направих табата и съм целия потен.Много ми хареса.За 20 секунди,направих 20 лицеви опори,но не пусках до долу и ги правих бързо. Довечера мисля пак да го направя,супер е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 17 Author Report Share Публикувано Юли 17 Ааа току що направих табата и съм целия потен.Много ми хареса.За 20 секунди,направих 20 лицеви опори,но не пусках до долу и ги правих бързо. Довечера мисля пак да го направя,супер е. Браво! Обаче 4 минути ли го прави? 20 секунди лицеви, 10 секунди почивка... Честно казано, не вярвам да си го направил цялото, че чак да имаш и мерак довечера пак да го направиш. Ако пък греша, ЕВАЛА, ТИ СИ МОЯТ ГЕРОЙ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Браво! Обаче 4 минути ли го прави? 20 секунди лицеви, 10 секунди почивка... Честно казано, не вярвам да си го направил цялото, че чак да имаш и мерак довечера пак да го направиш. Ако пък греша, ЕВАЛА, ТИ СИ МОЯТ ГЕРОЙ! Ами нали са 8 серии по 20 седунди всяка с 10 почивка. Аз това направих.Написах си 8те упражнения да поглеждам през почивката и почнах.ама си е изморително. edit Да не трява да да повторя тич 8 още веднъж? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 17 Author Report Share Публикувано Юли 17 Лелее, евала, браво! Страхотна е тренировката, но не ти препоръчвам довечера да я правиш пак, може да претренираш. А ако ще я правиш, този път я направи с клякания.. Аз съм я правил със спринтове и с ръка на сърцето казвам, че видях небесни ангели по едно време. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Лелее, евала, браво! Страхотна е тренировката, но не ти препоръчвам довечера да я правиш пак, може да претренираш. А ако ще я правиш, този път я направи с клякания.. Аз съм я правил със спринтове и с ръка на сърцето казвам, че видях небесни ангели по едно време. :1000 (29): Е да аз като четох,видях че за сприновете си е доста тежко.Ами не вярвам да претренирам.От силовите упражнения си избрах само бъмпита и лицеви.Другото бяха коремни и подскоци. Само не съобразих и ги подредих: Лицеви Подскоци Коремни Бъмпита Лицеви Подскоци Коремни Бъмпита И се прецаках,щото след бъмпитата имах само 10 сек почивка за лицевите и не беше красиво Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Бъмпита И се прецаках,щото след бъмпитата имах само 10 сек почивка за лицевите и не беше красиво За ли става въпрос? Най-доброто упражнение! )) Ако има трениращи вкъщи, без особено наличие на уреди, да кажат, имам нещо интересно за тях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 За ли става въпрос? Най-доброто упражнение! )) Ако има трениращи вкъщи, без особено наличие на уреди, да кажат, имам нещо интересно за тях. Да бърпита.Просто вчера чух за тях и съм си ги прекръстил Аз тренирам вкъщи,така че давай Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 17 Author Report Share Публикувано Юли 17 Да, интересно ми е това за трениращите вкъщи, давайте! Иначе на мен днес ми е почивен ден и се чувствам тъпо, но в крайна сметка организма има нужда и от почивка. Нямам търпение утре пак да си ми започнат тренировките и да се чувствам страхотно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Току що си направих втората Таба и съм парцал. Наистина благодаря на Dean, за предизвикателството и за Табата.Надъха ме много да тренирам. :notworthy: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 17 Author Report Share Публикувано Юли 17 Браво, много се радвам! И аз съм все по-надъхан така като си говорим. Картинката която си постнал винаги ме е мотивирала страшно много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Браво, много се радвам! И аз съм все по-надъхан така като си говорим. Картинката която си постнал винаги ме е мотивирала страшно много. Като ходихме преди с най-добрия ми приятелна фитнес,той постоянно ми показваше такива снимки и мотивиращи песни и клипове,но не ми действаха тогава,незнам защо. Сега въпреки,че от понеделник ще работя,съм се надъхал да си продължа с предизвикателството и Табата вкъщи.Ако не бяхме отворили тая тема за фитнеса,щях ей така да захвърля всичко Веднага след като се освободя,ще гледам да започна и фитнес по-силен от всякога Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Чувал съм го тва, ама ква е логиката? На мен програмата, където бицепс и трицепс са в един ден, ми я направи инструктура, тей че съм склонен да му вярвам.. Кажи му какво си прочел и да видим какво ще ти отговори :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 18 Author Report Share Публикувано Юли 18 Днес си направих 5-тия ден от 30-дневното предизвикателство-23 лицеви опори! Утре 26 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Днес си направих 5-тия ден от 30-дневното предизвикателство-23 лицеви опори! Утре 26 Чакай,чакай сИга.Незнам дали помня правилно ама ти не увеличаваше ли с 2 броя/20-22-24./ Какви са тия цифри 23,26.Според картинката на предизвикателството не трябва да се променя броя на добавените лицеви,нали? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 18 Author Report Share Публикувано Юли 18 Чакай,чакай сИга.Незнам дали помня правилно ама ти не увеличаваше ли с 2 броя/20-22-24./ Какви са тия цифри 23,26.Според картинката на предизвикателството не трябва да се променя броя на добавените лицеви,нали? Между 20 и 30 - 3 Между 10 и 20 се правят 2 повторения. Аз бях объркал нещо добре, че бързо се осъзнах Увеличавам с 3 повторения! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Между 20 и 30 - 3 Между 10 и 20 се правят 2 повторения. Аз бях объркал нещо добре, че бързо се осъзнах Увеличавам с 3 повторения! Ясно значи в началото наистина си правил 2.Добре,че на време си се усетил Аз си направих 14 днес,утре 16.Слязох и да се набирам.Довечера мисля да направя и една Таба пс.Това,че си с повече повторения от мен няма да го коментирам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 18 Author Report Share Публикувано Юли 18 Тая таба всеки ден да не вземе да ти писне? Не прекалявай, трябва да си позволим да сме начинаещи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Тая таба всеки ден да не вземе да ти писне? Не прекалявай, трябва да си позволим да сме начинаещи. Аз не съм начинаещ Гледам сега докато скучая цял ден да си тренирам на макс,че после незнам как ще ми е графика.Иначе за табата май прочетох,че е хубаво до 2 пъти в седмицата да се прави. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 18 Author Report Share Публикувано Юли 18 Аз не съм начинаещ Гледам сега докато скучая цял ден да си тренирам на макс,че после незнам как ще ми е графика.Иначе за табата май прочетох,че е хубаво до 2 пъти в седмицата да се прави. Ами именно! Това си е огромно натоварване за организма, дълго след като си я правил се възстановява. И аз не съм начинаещ :gun_bandana: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Ами именно! Това си е огромно натоварване за организма, дълго след като си я правил се възстановява. И аз не съм начинаещ Е огромно,огромно,колко да е огромно.Моите серии съм ги балансирал 4:4/4 силови и 4 други/Не е толкова огромно натоварването Много ясно,че не си начинаещ.Имам чувството,че ако играем канадска с лекота ще ме биеш. Между другото тези упражнения за корем са доста добри и натоварващи: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Между другото тези упражнения за корем са доста добри и натоварващи: Мерси, яки са, аз пък препоръчвам 8-минутното видео за тренировка на корем от Passion4profession, макар аз да го правя отдавна и вече да нямам мускулна треска от него. Във вибокс го има под заглавието плочки за 8 минути, нещо такова. Друго което е, макар този месец да не съм го правил, е да си направя таблица на един лист като календар за опр месец и да нанасям кой ден какво съм тренирал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Мерси, яки са, аз пък препоръчвам 8-минутното видео за тренировка на корем от Passion4profession, макар аз да го правя отдавна и вече да нямам мускулна треска от него. Във вибокс го има под заглавието плочки за 8 минути, нещо такова. Друго което е, макар този месец да не съм го правил, е да си направя таблица на един лист като календар за опр месец и да нанасям кой ден какво съм тренирал. Аз така съм си направил с предизвикателството и всеки ден си отмятам Ще разгледам клиповете на Passion4profession щом ги хвалиш Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.