DeanWinchester Публикувано Юли 18 Author Report Share Публикувано Юли 18 Навечерях се и след един час отивам да правя HIIT, пак ще ми се подкосят коленцата, ще ми се затресе снагата Тръпката, тръпката.. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 18 Author Report Share Публикувано Юли 18 Имах страхотна HIIT тренировка, направо се разцепих! "Официално чужда" на Алисия и "Аз и Ти" на Анелия са най-подходящите песни за тренировка, просто ми беше кеф да тренирам с тях. :1000 (19): Още ми се тресат краката, вместо да ми писва, след всяка тренировка се чувствам още по-мотивиран. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Имах страхотна HIIT тренировка, направо се разцепих! "Официално чужда" на Алисия и "Аз и Ти" на Анелия са най-подходящите песни за тренировка, просто ми беше кеф да тренирам с тях. :1000 (19): Още ми се тресат краката, вместо да ми писва, след всяка тренировка се чувствам още по-мотивиран. Ква е тая тренировка.. ;Д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Ква е тая тренировка.. ;Д Предполагам нещо с много тичане Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 18 Author Report Share Публикувано Юли 18 Гугъл, човеко, гууугъл.. 20 секунди тичаш, една минута ходиш и така колкото цикъла направиш. Нещо съсипващо е, това са най-дългите 20 секунди и най-късата 1 минута в живота ви! P.S-Тия 20 секунди в които тичаш са с цялата, ама цялата сила която имаш! Да не помисли някой, че просто си потичваш 20 секундички Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hero.in Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 За какво предизвикателство става дума? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 18 Author Report Share Публикувано Юли 18 За какво предизвикателство става дума? http://trenirai.blogspot.com.es/2013/07/li...ikatelstvo.html Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 19 Author Report Share Публикувано Юли 19 :phpgrin2: 26 лицеви перфектно изпълнени! Не мога да повярвам, за 6 дни имам такъв напредък.. Не мога да си представя, че ще мога да правя по 50 лицеви без да спра накрая на предизвикателството Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 19 Author Report Share Публикувано Юли 19 Много ми е отпаднало днес, много зле се чувствам. Станах от дивана и щях да се просна на земята, така ми причерня, че не е истина... кръвното ми е екстремно ниско, в понеделник ще ходя на болницата да си правя изследвания. Натоварих ли се, от липсата на въглехидрати ли е, не знам. Въпреки всичко ще си направя яка тренировка днес, ако ще да умра на уредите. Нашите казаха, че всичко е от "диетите", и искат да си ям "всичко" (разбирайте пици, данони, кроасани, чипсове), обаче аз им казах, че ако нямам здравословна храна ще умра от глад, обаче няма да ям боклуци. И така.. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Много ми е отпаднало днес, много зле се чувствам. Станах от дивана и щях да се просна на земята, така ми причерня, че не е истина... кръвното ми е екстремно ниско, в понеделник ще ходя на болницата да си правя изследвания. Натоварих ли се, от липсата на въглехидрати ли е, не знам. Въпреки всичко ще си направя яка тренировка днес, ако ще да умра на уредите. Нашите казаха, че всичко е от "диетите", и искат да си ям "всичко" (разбирайте пици, данони, кроасани, чипсове), обаче аз им казах, че ако нямам здравословна храна ще умра от глад, обаче няма да ям боклуци. И така.. :1000 (29): Е то това не си е баш диета нали не си останал гладен Мама така като взимах добавки постоянно ми мърмореше. Как ще тренираш като не ти е добре не мога да разбера???? За ниско кръвно не ти препоръчвам шоколад,понеже нали избядваш сега,ама знам че айран със сол веднага го покачва.Опитай,може да ти стане по-добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 19 Author Report Share Публикувано Юли 19 Сутринта хапнах едно парченце черен шоколад. Иначе наистина не съм на диета, просто се храня здравословно и давам на организма си всичко от което имам нужда.Просто нали спрях бързите въглехидрати, та сигурно сега организма се адаптира да живее без тях. Ти направи ли предизвикателството днес? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Сутринта хапнах едно парченце черен шоколад. Иначе наистина не съм на диета, просто се храня здравословно и давам на организма си всичко от което имам нужда.Просто нали спрях бързите въглехидрати, та сигурно сега организма се адаптира да живее без тях. Ти направи ли предизвикателството днес? Направих го разбира се,преди 3 часа някъде-16 броя Сега ще си правя и Табата Ти пооправи ли се? пс.едно парче-бая си се пооял. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 19 Author Report Share Публикувано Юли 19 Направих го разбира се,преди 3 часа някъде-16 броя Сега ще си правя и Табата Ти пооправи ли се? пс.едно парче-бая си се пооял. Добре съм, аз по принцип си страдам от ниско кръвно. След тренировката съм сигурен, че ще съм още по-добре, няма да се предам този път, ако ще да пукна Табата по-добре си я направи вечерта, ще спиш като къпан после Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Добре съм, аз по принцип си страдам от ниско кръвно. След тренировката съм сигурен, че ще съм още по-добре, няма да се предам този път, ако ще да пукна Табата по-добре си я направи вечерта, ще спиш като къпан после Между другото мисля че четох някъде,че при ниско кръвно трябва да се спортува така че Ракетата излетя вече.Гледам да си я правя докато няма много народ из нас Дори и се изкъпах Открехни ме защо не консумираш въглехидрати.Не съм сигурен в това,което казвам,но те нали не пречат в борбата срещу свалянето на килограми лой? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 19 Author Report Share Публикувано Юли 19 Между другото мисля че четох някъде,че при ниско кръвно трябва да се спортува така че Ракетата излетя вече.Гледам да си я правя докато няма много народ из нас Дори и се изкъпах Открехни ме защо не консумираш въглехидрати.Не съм сигурен в това,което казвам,но те нали не пречат в борбата срещу свалянето на килограми лой? Естествено, че пречат. Въглехидратите са най-големия враг на хората опитващи да отслабнат, особено бързите като пържено, тестено, сладко и т.н Бавните въглехидрати са по-качествени, но при чистене на мазнини е добре и те да се избягват. Енергията на човек трябва да идва от мазнините, а не от въглехидратите както по принцип сме свикнали. За това се казва ВМ-НВД (Високо мазнинен-ниско въглехидратен режим). Основната енергия тук идва от мазнините и протеините. Разбира се, пак има въглехидрати, но те се набавят от зеленчуците. Бързите въглехидрати дават страхотна енергия на мозъка и организма, но това трае прекалено кратко, организма няма време да преработи въглехидратите и те се отделят като мастна тъкан по тялото. В най-общи линии, организмът се запасява с мазнини за да е готов, в случай, че му предстоят екстремни гладни дни да е запасен и да има с какво да се захрани, а докато се храниш с високо-мазнинни храни той е сигурен, че това от което има най-голяма нужда (мазнини) му се предоставя и съответно не позволява да се складират по тялото. В последствие това, което е натрупал до момента започва да го гори като енергия и от там идва отслабването. Все още не съм чул лоша дума за този режим, а и наистина, от както съм на него нямам нужда от тъпчене с храна, сладки неща и всякакви други екстри които при други обстоятелства са ми постоянно в главата.Днес се чувствам зле, не от режима или начене на хранене, а защото се хвърлих надълбоко прекалено рано и тренировките май ми идват в повече.А и си бях недоспал нещо.. Има още какво да се каже по темата, но в най-общи линии, това е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Открехни ме защо не консумираш въглехидрати.Не съм сигурен в това,което казвам,но те нали не пречат в борбата срещу свалянето на килограми лой? Пречат, учихме го по биология! Въглехидратите носят много енергия и се разграждат много бързо, процесът започва още в устата. И когато тази енергия не се изразходи, тя се натрупва под формата на любимата ни мастна тъкан. Може и да бъркам малко, но г/д е така. Затова след тренировка го дават сладкото, защото тогава ще се разгради най-бързо - метаболизмът на човека тогава е много ускорен. Иначе аз тъкмо се връщам от трен - гърди и корем - и се изкъпах.. и сега да гласим багажа за морето. ) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Кратко.Точно и ясно.Мерси за информацията Благодара и на теб. Ако не е тайна колко вдигаш от лежанката Къде на морето ще ходиш? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Извинявам се за забавянето, не влизам често във форума. Ако искате да тренирате вкъщи, мога да ви предложа този сайт: http://www.fitnessblender.com/ Има ВСЯКАКВИ тренировки - Хиитове, нискоинтензивно кардио, силови, тонизиращи, йога... повечето не изискват някакви уреди, има няколко с пудовки и топки, но като цяло са малко. Гледам, че повече момчета пишете тук - не гледайте, че повечето пъти мацка показва упражненията, някои от тях съм сигурна, че ще ви вземат въздуха, а и все пак всеки си ги прави с неговата интензивност, може да се натоварите повече от показаното. Има и цели тренировъчни програми, аз мисля от утре да започна някоя от тях... Dean, гаранция ти давам, че ти е отпаднало заради въглехидратите, организма се приспособява към липсата им. Пий повечко вода, избягвай да се натоварваш прекалено (не казвам да спреш да тренираш!!!) и ще ти мине до дни. Това е най-добрият режим на хранене, поздравления. А набавяш ли си достатъчно мазнини? Не залагай само на протеини, при големи излишъци те също се превръщат във въглехидрати. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Благодара и на теб. Ако не е тайна колко вдигаш от лежанката Къде на морето ще ходиш? Нека бъде тайна, не искам да кажа. Не е много, ама например един приятел дига бая повече от мене, а гърдите му не са кой знае колко по-добри от моите. На Равда.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 19 Author Report Share Публикувано Юли 19 Имах страхотна тренировка, колкото ми беше зле, аз още толкова напъвах.. даже се получи по-добра и от предишните. Няма по-приятно нещо от чувството след тренировка, нещо върховно е. :1000 (6): Малко късно ще ми дойде вечерята, ама к'во да се прави Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Днес най-сетне ще се претегля колко съм колограма,ако не забравя отново Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 20 Author Report Share Публикувано Юли 20 Аз утре ще се претегля за да видя колко съм смъкнал тази седмица, ако изобщо съм де.. Днес направих предизвикателството-26 лицеви, в понеделник трябва да направя 29... :helpsmilie: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Ако тренирате, а не само спазвате режим, не гледайте кантара - много подвежда. Взимайте си мерките веднъж в месеца - така наистина ще знаете прогреса. Аз съм имала огромна разлика в сантиметрите при едни и същи килограми в зависимост от това дали и как тренирам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Е не мога аз.Като ходя на фитнес по-принцип винаги се тегля.И не само де Иначе за предизвикателството ще ги направиш,не вярвам да се затрудниш,дори аз се изненадвам от себе си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Е не мога аз.Като ходя на фитнес по-принцип винаги се тегля.И не само де Иначе за предизвикателството ще ги направиш,не вярвам да се затрудниш,дори аз се изненадвам от себе си. E да, аз също не мога да не се качвам на кантара, но пък не трябва да му се връзвате много Аз примерно съм ревала, че съм качвала по 200-300 грама на ден, при положение, че съм била стриктна... ама то пък при жените е много смотано - задържания на вода, овулации, менструации, кастрации И вече се научих, че сантиметъра е много по-точен от кантара Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.