pacho Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 (редактирано) Програмата е само за да се научим да правим повече повторения. Аз започнах с 20, а сега правя 40 на серия.Целта е чрез нея да се научим на издръжливост, а не да покачваме мускулна маса. След като приключим с нея, вече можем да включим и лицевите към тренировъчния си план и да правим примерно 3x40 както ти казваш на серии. Не знам къде видя 3х 40 - 3 х 20 започни да правиш, това отново ще ти помогне за издръживостта. Утре 4х20 и така... Тялото ти трябва да се стресира, трябва да го използваш супер мощно, прави ги до откат, дето се вика. Да усещаш, че отпадаш вече на последните повторения в серията. Редактирано Август 2 от pacho Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Днес в рамките на 20 минути някъде. 30 20 20 15 15 15 15 10 10 10 Можеше и още,но правя и упражнения за корем,така че не се натоварих прекалено. Май ще ги разделя един ден едните,другия ден другите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 2 Author Report Share Публикувано Август 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 3 Author Report Share Публикувано Август 3 41 лицеви опори-НАПРАВЕНИ! Обаче ми беше доста трудно по края вече.. не вярвам утре да мога да направя 44 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hero.in Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 41 лицеви опори-НАПРАВЕНИ! Обаче ми беше доста трудно по края вече.. не вярвам утре да мога да направя 44 Аз днеска трябва да направя 45. Много бързо ме настигаш, с колко ги увеличаваш? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 3 Author Report Share Публикувано Август 3 Аз днеска трябва да направя 45. Много бързо ме настигаш, с колко ги увеличаваш? 3, а ти? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Аз пък преди малко си направих 26-те :1000 (21): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hero.in Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 3, а ти? И аз Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 3 Author Report Share Публикувано Август 3 И аз Абе то на мен пишеше, че между 10 и 20 първоначално направени лицеви, трябва да увеличавам с 2 повторения. Аз в началото правих точно 20 лицеви, но пък също пишеше и, че от 20 до 30 първоначално направени се увеличава с 3 повторения... пообърках се и реших да правя по 3 повторения, дотук всичко е наред, но не се знае как ще е утре. Ако ми е трудно ще започна да увеличавам с 2 повторения и т'ва е. Ти бая си напреднал от първоначалната бройка, браво Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hero.in Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Да, за 14 дни с 50% Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Днес табата доста ме поизмори. Другата седмица мисля да пробвам да я направя само с упражнения за корем да видя какво е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 4 Author Report Share Публикувано Август 4 Аз тъкмо направих предизвикателството, цял ден отлагам от страх Е, направих 44 лицеви, но с около 10 секундна пауза след 40-стата.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Аз тъкмо направих предизвикателството, цял ден отлагам от страх Е, направих 44 лицеви, но с около 10 секундна пауза след 40-стата.. С пауза или без важното е че санаправени Аз в сряда закръглям моите на 30 и като ги направя ставам безсмъртен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 7 Author Report Share Публикувано Август 7 Направих си снимка и сравних с тази от преди един месец, определено има някакъв прогрес, надявам се през септември да е още по-видим и да мога да покажа на всички ви. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 7 Author Report Share Публикувано Август 7 47 лицеви опори, ще припадна от кеф.. днес цял ден си мислех, че съм се отказал и вече няма да правя предизвикателството, обаче сега си викам аре поне 20 да направя, ама като се почнах и стигнах до 47, нямам думи!!! Всичко е в главите ни.. когато ни е страх и си мислим, че не можем, наистина не успяваме затова трябва да не му мислим много и просто да действаме... :phpgrin2: :helpsmilie: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Аз си направих 30-те и съм безсмъртен вече Ти много си направил,браво.Много ме е яд Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 7 Author Report Share Публикувано Август 7 Лелеее браво, като си помисля, че почна с 10 :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Тъпото е че след няколко дни свършва и не съм решил още какво да правя след това.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 7 Author Report Share Публикувано Август 7 Ами да, и аз се чудя.. аз мисля да започна някакво комбинирано, примерно лицеви+клякания с увеличаване на бройката.Абе ще го измислим Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Кляканията щом са бeз тежест не ми стои добре.За сега мисля да увелича още броя на лицевите с ново предизвикателство ама нз се едно и също да прав мн не ми се иска.Трябва да се помисли добре Иначе хубаво е че имаш видим напредък. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 7 Author Report Share Публикувано Август 7 Подскачащите клякания са най-коварното нещо което можеш да си причиниш. Пробвай да направи 30 без да ти омекне живота ( ) и ще видиш за какво говоря... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Ами аз уж пробвах веднъж да скачам така ама като че ли нищо не стана,може да не съм ги правил както трябва.Като се прибера ще пробвам да видя Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 190 лицевеи за 30 мин.,много съм горд със себе си. И в набиранките имам прогрес вече са 41.Пак на серии,започвам с 9 през 3 мин. почивка,доколкото издържа после.Сега си дадох цели 3 дни почивка,от утре почвам с нови сили. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 някой с коремни и ако да, рекорда ви? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 11 Author Report Share Публикувано Август 11 Аз сега приключих с тренировката, много беше добра, направо си скъсах гъза за дето ядох чипс одеве.. :1000 (29): 5 седмици без прекъсване, за мен това си е мега рекорд, направо сам не си вярвам. :1000 (29): Имам резултати, особено след като излезна от банята и започвам да се стягам пред огледалото, не мога да се позная.. Браво на Ангелос AMAZING Колко ти е рекорда чедо? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.