AMAZING. Публикувано на Юли 18 Report Share Публикувано на Юли 18 Здравейте. Горещият стол се завърна. Записванията стават тук, в тази тема. Да обясня за незнаещите какво представлява горещият стол - даден потребител се записва в темата и има на разположение 2 дни да отговаря на до 10 въпроса в един пост от даден потребител.Ще Ви помоля въпросите да не съдържат обиди! И отварямеее врати. Записани: Bandolero /18.07-20.07/ ТЕМА Hristina^ /20.07-22.07/ ТЕМА Nicolas /22.07-24.07/ ТЕМА Denis'/24.07-26.07/ ТЕМА Loka/26.07-28.07/ ТЕМА Mittew/28.07-30.07/ ТЕМА anderi/30.07-01.08/ ТЕМА ambrosius_vallin/01.08-03.08/ ТЕМА senhor.do.mar/03.08-05.08/ ТЕМА Само_мене_нямаш /05.08-07.08/ ТЕМА rette_mich. /07.08-09.08/ ТЕМА SAM' /09.08-11.08/ ТЕМА pacho/11.08-13.08/ ТЕМА freagle/13.08-15.08/ Ангелос/15.08-17.08/ ТЕМА VASSETO/17.08-19.08/ ТЕМА Outspoken/19.08-21.08/ ТЕМА *червен дявол* /21.08-23.08/ ТЕМА Pierre /23.08-25.08/ ТЕМА Ivanhoe /25.08-27.08/ ТЕМА Mr. Greshen /27.08-29.08/ ТЕМА Snape /29.08-31.08/ ТЕМА Goosh /31.08-02.09/ ТЕМА Aggressive /02.09-04.09/ ТЕМА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Записвам се. Няма да отговарям на подвеждащш въпроси. Питайте конкретно. Без недомлъвки. Хейтъри и злобари да НЕ питат. Въпроси като "Ще се ожениш ли за мен?" търпят по-дълго време за обмисляне и съответно за отговор. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Ще рискувам и аз да се запиша, въпреки че едва ли повече от 5 човека ще ми зададат въпроси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Айде от мен да мине и аз се записвам :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SAM' Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Записвам се Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 И аз се записвам. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Айде и аз на опашка "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 И аз се нареждам! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юли 18 Author Report Share Публикувано Юли 18 freagle също се записва, но понеже е с бан аз го правя от негово име ;дд Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 И аз искам да се запиша. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Интересно хаха.Записвам се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 И аз искам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Пиши ми и мен, Деси Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rette_mich. Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 И аззззз!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Айде и аз ще се набутам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Ще помоля да ме преместите някъде след 15-ти август, защото ще съм на море в тоя период и няма да мога да отговарям. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 И аз искам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 От 15 до 17,ако може да съм аз. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Август 13 Author Report Share Публикувано Август 13 От 15 до 17,ако може да съм аз. Може. Веднага те пиша в тефтерчето си! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Айде и аз да се запиша.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Pierre Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Записвам се и аз. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Записан ли съм? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Август 15 Author Report Share Публикувано Август 15 Записан ли съм? Готов си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Айде, айде и азззз ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Запис. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари