AMAZING. Публикувано на Юли 18 Report Share Публикувано на Юли 18 Ето я и първата тема. Задавайте въпросите си към Bandolero до 20.07 21:00h.Може в един пост да сложите до 10 въпроса, ако имате още въпроси трябва да направите нов пост. Моля без обиди! И нали знаете - бъдете скандални! Ако искате и вие да се запишете, направете го в тази ТЕМА. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 1 - Преслава номер едно ли е? 2 - На колко си? 3 - От кой град? 4 - Защо не правиш често графики? 5 - Защо не правиш обложки на песни ;ддд 6 - Любим певец от поп-фолка? 7 - Хит на 2007? 8 - Хит на 2008? 9 - Любима песен на Галена? 10 - Софи Маринова или Малина? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юли 18 Author Report Share Публикувано Юли 18 1.Що си такъв голям спамер? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Така.. здравей, Марти 1. Как се чувстваш във форума? 2. Защо се беше писал 't0bl3r0n3' 3. А защо 'Optimism'? 4. А защо си оптимист? 5. Защо харесваш Преса? 6. Защо не харесваш смядовската ковра? 7. Защо си такъв информатор? 8. От колко години сте приятели с Оцко? 9. Най-любим форумец? 10. Най-антипатичен форумец? bye, bye, cretenism Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Въпроса ми е кой си ти? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SAM' Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Здравей,ти си най-голямата звезда на форума! 1.Защо реши да се регистрираш в Рама? 2.Кой ти е любимият албум на Преслава? 3.Каква друга музика слушаш освен поп-фолк? 4.Кой форумец смяташ за най-скандален? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 1. Кога и как комуникира за първи път с Оцко? 2. Харесвал ли ти е нещо във фейсбук? 3. Защо толкова много обичаш да пишеш информация за обявени и/или необявени предстоящи песни? 4. Кефи ли те Камелия? 5. Кефи ли те.. Бритни Спиърс? 6. Коя ти е любимата дума? 7. КОГА?? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Mr. Greshen 1 - Преслава номер едно ли е? - По принцип, да. 2 - На колко си? - 16 3 - От кой град? - Кюстендил 4 - Защо не правиш често графики? - Не знам. Само като се сетя правя. 5 - Защо не правиш обложки на песни ;ддд - Защото опитах да си кача една на стария тел и не стана и се разочаровах и ....... 6 - Любим певец от поп-фолка? - Ми .. не знам, Борето, бе. Страхотна дискография има, страхотна. 7 - Хит на 2007? - Тука ме хващате неподготвен. Виж, да питаш Калин - да ти каже. Не помня песните много добре. Да речем "Водка с утеха" ? 8 - Хит на 2008? - "Новата ти" 9 - Любима песен на Галена? - "Дяволът ме кара" 10 - Софи Маринова или Малина? - Софка. Иначе Малина също има много добра дискография. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юли 18 Author Report Share Публикувано Юли 18 Деси, как да отговаря сега .. по отделно или в един пост? Както искаш. Може в един пост да отговориш само на един потребител, може и на цели 4-ма като ги цитираш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 AMAZING. 1.Що си такъв голям спамер? - Не е вярно. Не се шегувам. Иначе по принцип скучая, ако има нещо такова - затова е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 N-LAY Така.. здравей, Марти smile.gif 1. Как се чувстваш във форума? - Зависи. Да речем .. добре. 2. Защо се беше писал 't0bl3r0n3' biggrin.gif - 70bl3r0n3' ! Защото ми звучи яко. 3. А защо 'Optimism'? - Същата причина, а и трябва да се мисли оптимистично, нали? 4. А защо си оптимист? - Аз съм си обикновен човек съм си. 5. Защо харесваш Преса? - Защото има хубави снимки .... ми, не знам, не помня как стана. 6. Защо не харесваш смядовската ковра? - Харесвам я. 7. Защо си такъв информатор? - А кво да правя? 8. От колко години сте приятели с Оцко? smile.gif - От както се помня ..... от скоро. Между др. нали съм ви казвал, че сме яли от едно и също място? 9. Най-любим форумец? - Любим, смисъл? Dean и Калин - гигастар ме разсмиват най-често с коментари, например. senuj и тебе също ви познавам (знам) и сте ми приятелчета. Тихи ме информира. Ленчето и нея я знам, ама не сме си писали отдавна, защо? 10. Най-антипатичен форумец? - Много са. Шегувам се. Просто ме дразнят някои хора понякога, ама даже забравям и не се сещам за това - искам да съм в добри отношения с хората, даже съм се извинявал доста пъти, ако съм обидил някого. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Ivanhoe ВъпросЪт ми е кой си ти? - Мартин. Аааа, да. И Иван ме разсмива с коментари. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юли 18 Author Report Share Публикувано Юли 18 1.Ама защо не ги цитираш? да тва е въпрос Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 senuj Здравей,ти си най-голямата звезда на форума! - Мерси, но мисля да си поделя наградата с .. "Никой друг". 1.Защо реши да се регистрираш в Рама? - За да научавам първи за новите графики в раздела за графики. ... Ми за чалга новините, за какво? 2.Кой ти е любимият албум на Преслава? - Всички, наистина. И все пак най-често май съм слушал "Интрига". 3.Каква друга музика слушаш освен поп-фолк? - Всякаква почти. Например Джаз харесвам, но не мога да кажа, че го слушам интензивно. 4.Кой форумец смяташ за най-скандален? - Ще разберем на наградите на форума - СКОРО. btw .. Деси, все тая .. Надявам се си знаят никs и си разпознавам въпросите .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Какъв ти е бил предишния ник? Много знам кой е Мартин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Какъв ти е бил предишния ник? Много знам кой е Мартин. Optimism Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Nicolas 1. Кога и как комуникира за първи път с Оцко? - facebook, май тая година стана тва. 2. Харесвал ли ти е нещо във фейсбук? - Не. 3. Защо толкова много обичаш да пишеш информация за обявени и/или необявени предстоящи песни? biggrin.gif - Не знам. Не обичам .. по-скоро ми е кеф, не знам, защо .. тука има много такива хора. 4. Кефи ли те Камелия? - Да. Страхотна дискография има. 5. Кефи ли те.. Бритни Спиърс? - Даааа 6. Коя ти е любимата дума? - Не знам. (смисъл .. не знам, а не, че ... оф все тая.) 7. КОГА?? - .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Optimism О ужас тогава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Mittew 1.Как ще коментираш лудостта на Сенуж ? - Нищо му няма на него. Даже е по-уравновесен от други хора тука. 2.Ром ли си ? - Много добре знаеш. Личи си от третия ти въпрос .. да. И за това избягвам да коментирам тия теми във форума, а не че нямам какво да кажа. 3.Мислиш ли че може да бъдеш мъжката ромска перла на българия поп фолк ? - Не. Имам претенции за световната сцена. 4.Харесваш ли Соня Немска ? - Тя е №1. Страхотна дискография. 5.Защо постоянно пишеш информация дето вече я знаем ;р ? - Още търся отговор на този въпрос. Но доста пъти съм пускал нова информация - в 80% от случаите даже е вярна. Иване, не ти прави чест да се държиш така. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юли 18 Author Report Share Публикувано Юли 18 О ужас тогава. за да не е спам: Харесваш ли графиките си, които правиш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 1.Имаш ли си гадже ? 2.Ходил ли си в Гърция (ако да,харесва ли ти) ? 3.Тренираш ли нещо ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Зависи. И не е смешно, на Иван лично нищо не съм му направил, какво иска от мене .. за да не е спам: Харесваш ли графиките си, които правиш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Denis' 1.Имаш ли си гадже ? - Не. :S 2.Ходил ли си в Гърция (ако да,харесва ли ти) - Не, но искам. 3.Тренираш ли нещо ? Допреди седмица ходех на фитнес, но спрях. Иначе съм тренирал футбол, сега си играя така .. в махалата. Техничен съм, но съм малко тромав и неорганизиран. А бе .. не играя мноого добре май. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Но доста пъти съм пускал нова информация - в 80% от случаите даже е вярна. :1000 (29): "В 80% от случаите даже е и вярна" вика. А в останалите случаи? За да не е флууд: Гледаш ли сапунени сериали? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 В останалите случаи - непотвърдена. Да, гледам. Но гледам и сериали като "По средата", които .. не са сапунени. :1000 (29): "В 80% от случаите даже е и вярна" вика. А в останалите случаи? За да не е флууд: Гледаш ли сапунени сериали? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари