AMAZING. Публикувано Юли 18 Author Report Share Публикувано Юли 18 Кой те кефи най-много от По средата и на кой сезон си? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 1.Гледам че имаш симпатии към Сенуж,та би ли станал гадже с него ако ти предложи ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Ауу, недей .. не ги следя така по сезони. Ако знаеш точно заради това колко сериалчета съм изтървал готини .. Гледам го сега по БТВ и преди като го даваха пак го гледах, нали то скоро се завърна в ефира. Ми .. всички са ми любими, ама Сю просто е .... xD :* Denis', харесвам момичета. Кой те кефи най-много от По средата и на кой сезон си? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SAM' Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 1.Гледам че имаш симпатии към Денис',та би ли станал гадже с него ако ти предложи ? За да не е спам: Харесваш ли Анелия като жена? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Denis', харесвам момичета. Еее,то няма кой знае ква разлика. Защо се регистрира във форума ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Дааа .. днеска точно гледах "Трети път" ........ Denis', стига де .. не разваляй добрия тон. Отговорих на въпроса за форума по-горе. За да не е спам: Харесваш ли Анелия като жена? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юли 18 Author Report Share Публикувано Юли 18 Броил ли си колко банове си отнесъл само от мен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Mitew, ако продължавате с тия простотии .. ще спра да пиша. И все пак, шпек салам ядох оня ден. Деси, не съм, но още не са станали 10 май. Бях ти си разсърдил да ти кажа за последния път. ;\ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юли 18 Author Report Share Публикувано Юли 18 ни го помня бе тоя последния път.. Кво учиш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 В момента нищо. Във ваканция сме .. ларш е. Забравих да спомена Митко - dragon. в листата на хората от форума, с които общувам. BLADKO също. ни го помня бе тоя последния път.. Кво учиш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 1. Колко книги си прочел през последната година? 2. С какво смяташ да се занимаваш след завършване? 3. Любим/а изпълнител/ка (извън чалгата) 4. Би ли преспал с мъж за много пари? 5. За или против евтаназията? Защо? 6. Какво мислиш за тютюнопушенето на закрито? 7. Колко езика говориш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Добре де, тая тема за втори чат ли е направена????? Задаваш до 10 въпроса и спираш! Деси затегни ги малко, темата не прилича на нищо, а играта сега започва...... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Sylar 1. Колко книги си прочел през последната година? - Не помня, но вероятно нито една, което е много тъпо. 2. С какво смяташ да се занимаваш след завършване? - Не знам. 3. Любим/а изпълнител/ка (извън чалгата) - ......... мии пфф Например Jennifer Lopez, Adele, Taylor Swift, Rihanna .. 4. Би ли преспал с мъж за много пари? - Не. Ама тва е много шибан въпрос по принцип .. дори да се случи нещо, не вярвам някой, който би ми дал пари, да иска да спя с него .. в днешно време ще иска 20% лихва. 5. За или против евтаназията? Защо? - Против. Ами .. не ми се ще да споменавам религията, щото тука стана много гнусно. 6. Какво мислиш за тютюнопушенето на закрито? - Против съм, не пуша. Мразя да ми миришат дрехите на цигари .. а пък като се сетиш, че това е най-малкият проблем - миризмата. 7. Колко езика говориш? - Що годе добре, три. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юли 19 Author Report Share Публикувано Юли 19 Добре де, тая тема за втори чат ли е направена????? Задаваш до 10 въпроса и спираш! Деси затегни ги малко, темата не прилича на нищо, а играта сега започва...... То малко и аз се поолях, но добре. Чухте Тихи. Само да добавя, че може и повече от 10 въпроса да задавате (нали сериозни), но трябва да е в друг пост. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 9. Най-любим форумец? - Любим, смисъл? Dean и Калин - гигастар ме разсмиват най-често с коментари, например. senuj и тебе също ви познавам (знам) и сте ми приятелчета. Тихи ме информира. Ленчето и нея я знам, ама не сме си писали отдавна, защо? КОГА БЕ ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари