freagle Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 1. Имала ли си еротични фантазии свързани с момиче? Ако да-правила ли си нещо по въпроса? :1000 (29): 2. Пушиш ли? 3. Опитвала ли си наркотици? 4. Как така фен на чалгата учи право? :1000 (29): 5. За или против протестите срещу правителството(не е нужно да се обосноваваш,но би било добре). Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Kолко книги си прочела през живота ти? Държави,в които си ходила? Разочаровала ли си някога добър приятел ? Честно казано не знам. Винаги съм обичала да чета и ми е било много успокояващо и приятно. Италия, Германия, Австрия, Сърбия, Гърция, Турция, Украйна. Да съм разочаровала е силно казано. Често се ядосваме, дразним и се сърдим по между си за разни дребни глупости, но бързо ни минава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 1. Имала ли си еротични фантазии свързани с момиче? Ако да-правила ли си нещо по въпроса? :1000 (29): 2. Пушиш ли? 3. Опитвала ли си наркотици? 4. Как така фен на чалгата учи право? :1000 (29): 5. За или против протестите срещу правителството(не е нужно да се обосноваваш,но би било добре). 1. Не, но нямам против хомосексуалистите по принцип, а и вероятно бих пробвала 2. В процес на отказване съм. Пуша по две-три цигари на ден от две седмици... 3. Да 4. Въпреки че не малко от чалга феновете са леко дебилни, не смятам, че всички са някакви глупави злетаци Почти всички прависти, които познавам, слушат чалга. :1000 (29): А и на мен това си ми е детската мечта. 5. За. Причините са много - главната е, че не желая турска етническа партия, в коалиция с псевдо социалистическа партия, да си върти далаверки за сметка на и без това измъчения до краен предел български гражданин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 1.Къде ти беше сефтето ? 2.Играеш ли белот ? 3.Коя известна личност би се зарадвала да направи концерт в България ? 4.Мнение за Лейди Гага. 5.Запознавала ли се f2f с хора от форуми ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 1.Къде ти беше сефтето ? 2.Играеш ли белот ? 3.Коя известна личност би се зарадвала да направи концерт в България ? 4.Мнение за Лейди Гага. 5.Запознавала ли се f2f с хора от форуми ? 1. Сефтето за кое? :1000 (29): 2. Да 3. Adele, Carrie Underwood 4. На кратко - не я харесвам. Талантлива или не, мен с циркове и скандалност не може да ме впечатли никой! 5. Не, само познавам едно момиче от преди това Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Благодаря за отговорите! Нова порция въпросчета, пресни, пресни... :1000 (29): 1.Има ли човек в живота ти, на когото истински се възхищаваш и ти е пример? 2.Случвало ли ти се е да се прибереш- право в леглото, защото две не виждаш, а на сутринта- да изхвърчиш на пожар, защото си се успала? :1000 (29): 3.Повече в градска среда ли ти е приятно да прекарваш времето си или сред природа? И доколко е задължително да има вода наоколо? 4.Нещо, което смяташ, че е от първостепенна важност при възпитанието на деца? (Целият ден прекарах сред малчугани и ми повлия. ) 5. И пак за манджа :1000 (29): - обичаш ли нещо, което ти се чудят как го ядеш? Поздрави! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Здравей, Хиха. Можеш ли да пееш? Свириш ли на нещо? (това въобще не е двусмислено, сериозно питам) С кого би направила дует? Преслава или Анелия? (не питам за Галена, защото е бита карта) Андреа или Цветелина Янева? Любимите ти песни на Борето? (питам, защото бях пастнал "Лъжеш", после ти постна "Моя си" .....) Как би продължила изречението "Нека говорят" ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 1.Правото във ВТУ ли го учиш? / Ако е така може би познавам момче /твой набор е/, с което сте в една група. / 2.Мислила ли си за емигриране в чужбина след време? 3.Кой е хита, който мразиш? 4.Вярваш ли в окултизма? 5.Какво мислиш за връзките от разстояние?Вярваш ли в максимата "Очи, които не се виждат се забравят"? 6.Можеш ли да дадеш точните пропорции на рецептата за сладкиша, която си написала на въпросите на Nolah? 7.Мислиш ли, че хомосексуалистите са по-артистични от хората с хетеросексуална ориентация? 8.Харесваш ли Aaliyah? 9.Гледала ли си някои от тези два сериала-"Misfits", "Skins", и ако да какво мислиш за тях? 10.Това от профила ти /Завинаги в ♥ ми!!!/ на кой е посветено? Ако е прекалено лично не ми отговаряй. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Благодаря за отговорите! Нова порция въпросчета, пресни, пресни... :1000 (29): 1.Има ли човек в живота ти, на когото истински се възхищаваш и ти е пример? 2.Случвало ли ти се е да се прибереш- право в леглото, защото две не виждаш, а на сутринта- да изхвърчиш на пожар, защото си се успала? :1000 (29): 3.Повече в градска среда ли ти е приятно да прекарваш времето си или сред природа? И доколко е задължително да има вода наоколо? 4.Нещо, което смяташ, че е от първостепенна важност при възпитанието на деца? (Целият ден прекарах сред малчугани и ми повлия. ) 5. И пак за манджа :1000 (29): - обичаш ли нещо, което ти се чудят как го ядеш? Поздрави! 1. Истински се възхищавам да дядо ми, Бог да го прости. . Той беше един прекрасен човек, който е тръгнал от абсолютната нула и е постигнал достатъчно, че да е щастливо семейството му - баба, майка и ние, внуците му. На практика като малки той ни отгледа и възпита (родителите ни изплащаха апартамент и се счупваха от работа). Освен това дядо не знаеше думата "не" - винаги се раздаваше за хората и помагаше на всички за всичко. Ясно е, че съм пристрастна, но ако не се възхищавам на човек, който е осигурил щастието на семейството си, спечелил уважението на хората и обичта на близките си, то на кого... 2. Да. 3. В природна среда ми е по-спокойно и приятно. А вода във какъв смисъл? Ако е за пиене - задължително. Иначе зависи за колко време сме сред природата. 4. В последните месеци често гледам 4 годишната дъщеричка на един приятел на баща ми, но честно казано не знам кое е най-важно. Предполагам, че волно или неволно, хората си възпитавам децата по собствен модел и за всеки с първостепенна важност са различни неща. При всички случаи, децата изискват адски много време и внимание. Не става да го захвърлиш някъде и да си гледаш сериалите... 5. Освен дреболиите (сърчица, дробчета, воденички), за които говорихме в чата онзи ден, май за друго не се сещам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Здравей, Хиха. Можеш ли да пееш? Свириш ли на нещо? (това въобще не е двусмислено, сериозно питам) С кого би направила дует? Преслава или Анелия? (не питам за Галена, защото е бита карта) Андреа или Цветелина Янева? Любимите ти песни на Борето? (питам, защото бях пастнал "Лъжеш", после ти постна "Моя си" .....) Как би продължила изречението "Нека говорят" ? Ооо, не - тва Хиха е много детско. Тъкмо започнаха да се отучват хората от това :1000 (29): Не започвайте и тук :1000 (29): Музикален инвалид съм. Като малка ходих на уроци по пиано, но по стечение на обстоятелствата спрях и не помня нищо вече. С никого - наистина не мога да пея Анелия Цветелина Янева Много са: "Старата ти снимка", "Моя си", "Така ще те целуна", "Пак съм сам", "Истинска си", "Първи в сърцето", "Намерих те", "Обичам те", "Научи ли се", "Пиян"... вероятно има и други, за които не се сещам в момента Нека говорят каквото мислят - винаги има поне един човек, който да ги чуе (примерно) :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 1.Правото във ВТУ ли го учиш? / Ако е така може би познавам момче /твой набор е/, с което сте в една група. / 2.Мислила ли си за емигриране в чужбина след време? 3.Кой е хита, който мразиш? 4.Вярваш ли в окултизма? 5.Какво мислиш за връзките от разстояние?Вярваш ли в максимата "Очи, които не се виждат се забравят"? 6.Можеш ли да дадеш точните пропорции на рецептата за сладкиша, която си написала на въпросите на Nolah? 7.Мислиш ли, че хомосексуалистите са по-артистични от хората с хетеросексуална ориентация? 8.Харесваш ли Aaliyah? 9.Гледала ли си някои от тези два сериала-"Misfits", "Skins", и ако да какво мислиш за тях? 10.Това от профила ти /Завинаги в ♥ ми!!!/ на кой е посветено? Ако е прекалено лично не ми отговаряй. 1. Да. Правото ми е втора специалност, т.е. задочно съм и ще съм 3ти курс. Все пак е възможно да знам кой е, защото се имам с доста хора от техния курс. 2. Не, що се отнася до България, съм някакъв невиждан оптимист и вярвам, че може да се стабилизира някак... 3. Тупалка, Палатка, Най-добрата фирма и всякакви подобни. 4. Не 5. Еми зависи от много неща: каква е връзката, на какъв етап е, характера на хората, за колко голямо разстояния и за колко време ще бъде такава връзката... нещата са строго индивидуални. Тъй като дълбоко в себе си съм лигава, романтична и вярвам в "и заживели щастливи завинаги", мисля, че са възможни. 6. Честно казано не :1000 (29): Когато я правих за първи път преди години, си бях принтирала рецептата от някъде. От много време вече я правя както ми дойде, без да спазвам някакви конкретни пропорции. Но да кажем, че за блата примерно ми трябват чаша-две брашно, чаша захар, олио или масло и 6 яйца, а за заливката - чаша мляко, чаша захар, доста какао и едно пакетче масло. Това е ако не пропускам нещо. 7. Не 8. Да, готина е. 9. Не съм ги гледала. 10. Не е за Преслава. :1000 (29): За една приятелка, която почина в катастрофа преди почти 4 месеца, се отнася. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари