AMAZING. Публикувано на Юли 26 Report Share Публикувано на Юли 26 На горещия стол сяда Loka. Въпросите си може да задавате до 28.07 21:00h. Потребителят си запазва правото да не отговори на въпроси, които сметне за ненужни.Обидите се наказват! Ако искате и вие да се запишете, направете го в тази ТЕМА. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 1.Как се казваш? На колко си? От къде си? 2.Любими книги? 3.Къде мислиш да прекараш лятото? 4.Какъв жанр филми предпочиташ? 5.Любим рапър и поп-фолк изпълнител? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 1.Използваш ли наркотици? 2.Къде мечтаеш да отидеш? 3.Вярваш ли, че "истината е някъде там"? 4.Лесно ли прощаваш? 5.Каква ти беше мечтата като малък? 6.С какво се занимаваш? 7.С кой от форума ти е приятно да контактуваш? 8.Любимата ти песен? 9.Какво обичаш да си похапваш? 10.Лесно ли може да те изнерви човек? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 1.Как се казваш? На колко си? От къде си? 2.Любими книги? 3.Къде мислиш да прекараш лятото? 4.Какъв жанр филми предпочиташ? 5.Любим рапър и поп-фолк изпълнител? 1.Веси. 36. Плевен, но живея в Барcелона 2. "Парфюмът", "Историите на Арсен Люпен".. 3. Малко в Рим и малко в Менорка, може би. 4. Психо трилъри. 5. Рапър... затрудни ме Моите любимци бяха Vanilla Ice и MC Hammer, днешните не ги знам даже. От поп фолка Джена. Не съм фенка, но се откроява с глас, песни, държание и текстове. "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Здрасти Как е дъщеричката ти? От колко време си в Барселона? Не ти ли липсва България, смяташ ли да се връщаш тук? Забелязала съм, че си доста критична към повечето изпълнители. Освен Джена на кои симпатизираш и смяташ, че имат талант и харизма? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 1.Използваш ли наркотици? - Не. Опитвала съм и Марийка и Шоколадче, но веднъж годишно не мисля, че е важно. 2.Къде мечтаеш да отидеш? - Санторини, Бразилия, Африка... 3.Вярваш ли, че "истината е някъде там"? - Не. Много религиозно ми звучи, а аз съм светлинни години далеч от подобни неща. 4.Лесно ли прощаваш? - Да Дори не съм злопаметна, в смисъл да си връщам. Което не значи, че забравям случката. 5.Каква ти беше мечтата като малък? - Жена съм Мечтаех да стана учителка или да летя в космоса. Когато започнах да пиша стихове, мечтаех да съм известна поетеса 6.С какво се занимаваш? - Пиша разкази и чакам да ги събера в книга. Занимавам се и професионално с кулинарство. Но в момента съм отдадена най - вече на детето си. 7.С кой от форума ти е приятно да контактуваш? - С Недис се сближихме доста, много ме кефи. Dragonkiller ми беше любимец, жалко, че напусна... Dean не го понасях в началото, винаги му бях контра, но напоследък е голям сладур! Ivanhoe и Amazing са много яки... 8.Любимата ти песен? - No Good (Start The Dance) - The Prodigy... 9.Какво обичаш да си похапваш? - Обожавам експериментите и непознатите ястия, но арабската кухня ми е слабост. Съответно се предавам пред Кускус с пилешко и карамелизирани зеленчуци, Таджин с маслинки и Хумус... 10.Лесно ли може да те изнерви човек? - Може. Особено глупав или безразсъден тип, който не аргументира, а си повтаря своето. "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Хей,здрасти 1.През коя година замина за Испания ? 2.Искаш ли да се върнеш в България ? 3.Имаше ресторант /май/.Как върви ? 4.Защо замина за Испания ? 5.На колко е дъщеря ти ? 6.Ходила ли си в Alicante ? Ако да,какво мислиш за този град ? 7.Говориш ли перфектно испански ? 8.Que quieres hacer en el futuro ? 9.Si puedieses volver al pasado,cambiarias algo de tu vida ? 10.Quieres tener mas hijos ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Здрасти Как е дъщеричката ти? - Добре, благодаря! Навърши 3г. и чакаме септември да тръгнем на първо училище. От колко време си в Барселона? - От 2000 г. съм тук Не ти ли липсва България, смяташ ли да се връщаш тук? - Не ми липсва. В смисъл: всичките ми приятели, фамилни и познати са тук, в същата страна, там си нямам почти никого. Не съм си ходила доста отдавна, но и да се върна нищо няма да е същото, милея единствено по спомените си там... Забелязала съм, че си доста критична към повечето изпълнители. Освен Джена на кои симпатизираш и смяташ, че имат талант и харизма? - Сиана не ме кефеше в началото, но продължи с готини текстове, различаващи се от останалите, на всичкото отгоре написани от самата нея. Как да не ми привлече вниманието? Последните й 3 парчета редовно ги въртя в плеъра си, доста необичайно за мен и за музикалните ми вкусове "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Хей,здрасти 1.През коя година замина за Испания ? - 1999 2.Искаш ли да се върнеш в България ? - Не. Там почти никой не ми остана, нещата са много променени... 3.Имаше ресторант /май/.Как върви ? - Нямам Но е в бъдещите ми планове. Работя в голяма хотелска верига (Catalonia). 4.Защо замина за Испания ? - Мнооого дълга и лична история, но накратко: майка ми вече живееше тук, а аз се готвех за Гърция. Бях без работа и нямаше никакви условия за младите безработни по онова време в родината. Първата виза, обаче беше за Испания... 5.На колко е дъщеря ти ? - На 3 6.Ходила ли си в Alicante ? Ако да,какво мислиш за този град ? - Не, била съм близо, в Gandia Но винаги съм искала да отида. 7.Говориш ли перфектно испански ? - Ами за 13 години и омъжена за испанец, според теб? Не само го говоря, но и пиша испанска литература. 8.Que quieres hacer en el futuro ? - Tener mi propio negocio y mi libro en el mercado. A y tambien dar la vuelta al mundo 9.Si puedieses volver al pasado,cambiarias algo de tu vida ? - Solo una cosa: recoger mis cosas personales (fotos y recuerdos) de mi casa en Bulgaria, antes de que alguien se las lleve 10.Quieres tener mas hijos ? - Si, claro! Ahora no me apetece mucho, pero en un futuro, como no "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 1.Как се казва мъжа ти ? 2.Как се запознахте ? 3.Защо точно испанец ;д ? (малко тъп въпрос... то любовта не пита,ама все пак ;д ) 4.Какъв искаш да е твоят бизнес ? 5.Как се казва дъщеря ти ? 6.Мислиш ли да я научиш на български ? 7.Трудно ли е да пишеш стихове ? Говорила ли си с издатели и тн ? 8.No cometes faltas de ortografia ? Como lo consigues ? Yo que voy al instituto en 1 de Bachillerato las tengo y tu no (me he comprado un nuevo portatil y por eso tengo faltas de ortografia en cuanto a los acentos) 9.Que opinas de las personas que piensan estudiar Turismo (xe-xe) ? 10.Tu,que estudiaste en la universidad ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 1.Как се казва мъжа ти ? - Jose Manuel 2.Как се запознахте ? - В ресторанта, в който бачкахме заедно. Бях готвач, а той сервираше маси. 3.Защо точно испанец ;д ? (малко тъп въпрос... то любовта не пита,ама все пак ;д ) - Ами знам ли... Живяхме доста време заедно и имах проблем с намиране на работа без документи. Най - удобното решение беше бракът, та така. И любовта, разбира се 4.Какъв искаш да е твоят бизнес ? - Хотелиерство или нощно барче. 5.Как се казва дъщеря ти ? - Natalia. 6.Мислиш ли да я научиш на български ? - Разбира се Наблягам на песни, броене и фрази засега. Но не бързам, не искам да я обърквам заради задължителният каталунски, който я чака в училище 7.Трудно ли е да пишеш стихове ? Говорила ли си с издатели и тн ? - Не съм говорила, нямам тази смелост Но съм се интересувала къде, как и колко... За мен не никак трудно писането на стихове, правя го от 7 годишна някъде. Изникват, чувствам и преливам на лист, това е 8.No cometes faltas de ortografia ? Como lo consigues ? Yo que voy al instituto en 1 de Bachillerato las tengo y tu no (me he comprado un nuevo portatil y por eso tengo faltas de ortografia en cuanto a los acentos) - Te explico: Cuando hablo (o escribo) pienso en la palabra escrita exactamente He practicado muchisimo y me interesa la ortografía. En búlgaro igual, hasta he discutido con mi profe de lengua jeje Aqui tambien he dado alguna que otra clase a españoles, en serio! 9.Que opinas de las personas que piensan estudiar Turismo (xe-xe) ? - Uno de mis sueños!!! Animo, adelante, ojalá pudiera... 10.Tu,que estudiaste en la universidad ? - Nada Despues del FP (Tehnikum) me puse a trabajar, porque ni mis padres ni nadie me podía ayudar para la Uni. Pero nunca es tarde ¿verdad? "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rette_mich. Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Здравей!Понеже спомена, че пишеш и ми стана любопитно по кое време на денонощието ти идва музата да пишеш?Питам те,понеже и аз пишех преди и едни от най-хубавите ми творби ги сътворявах все към 2-3 през ноща... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Здравей!Понеже спомена, че пишеш и ми стана любопитно по кое време на денонощието ти идва музата да пишеш?Питам те,понеже и аз пишех преди и едни от най-хубавите ми творби ги сътворявах все към 2-3 през ноща... Хехе, нямам определен момент Хрумва ми просто... Понякога искам само да нахвърля идеята на лист, за да я преработя по - късно, но се получава точно, както съм искала да я напиша Имала съм случаи да опиша сън. И е първото нещо, което правя, като се събудя - за да не го забравя "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари