AMAZING. Публикувано на Юли 29 Report Share Публикувано на Юли 29 На горещия стол сяда скандалният Mittew. Въпросите си може да задавате до 30.07 21:00h. Потребителят си запазва правото да не отговори на въпроси, които сметне за ненужни.Обидите се наказват! Ако искате и вие да се запишете, направете го в тази ТЕМА. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 1 - Соня Немска номер 1 ли е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 1.Смяташ ли се за много отворен? 2.Преценяваш ли хората от пръв поглед? 3.Спортуваш ли нещо?Ако да - какво? 4.Най-интересният човек, който познаваш от Ramania? 5.Какъв цвят са очите ти? 6.От къде намери този сайт и как? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 1. Какво е мнението ти за пластичната хирургия? 2. Би ли си направил някаква интервенция и каква? 3. Какво е мнението ти за платената любов? 4. Четеш ли новини? 5. Как поддържаш визията си, използваш ли някакви кремове? 6. Коя ти е любимата марка дрехи? 7. Кога за последно вдигна скандал на публично място? 8. Би ли изчукал Дориан? 9. Какъв искаш да станеш като пораснеш голям? 10. Как искаш да се казват децата ти? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Митьооу 1. С какво те грабна Соня Немска? 2. Ами Райна? 3. Какво трябва да направи Райна, за да има хит? 4. Новата ѝ, "Виновен", има ли шанс да стане такъв? 5. На кои потребители симпатизираш най-много? 6. А кои те дразнят най-много? 7. В кои държави си ходил? 8. Къде е по-хубаво - България или Испания? 9. Кои хора са по-приятни - българите или испанците? 10. Опиши ме с три думи Чао, ма! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Обикновено не задавам въпроси, но за теб ще направя компромис 1. Започна ли да четеш Дориан? 2. Какво мислиш, хареса ли ти? 3. Какви други книги мислиш да си взимаш? 4. Гледал ли си Хари Потър, ако да, коя е любимата ти част? 5. А най-скучната, според теб? 6. Мечтаеш ли за слава? 7. Очакваш ли с нетърпение новата песен на Гага? 8. Ще се бориш ли тази година за коментар на годината? 9. Кой е любимият ти сайт? 10. Какво мислиш за мен? Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 1.Кой е най-странният сън,който си сънувал? 2.Ако можеше да избираш в бъдещето или в миналото би отишъл?Защо? 3.Ако утре се събудиш и имаш свръх-способности – какви ще са те? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 1. Би ли участвал в Биг Брадър? Мисля че напълно ще разкрие скандалното ти поведение. 2. Коментирай това изпълнение на Богинята - http://vbox7.com/play:19d1a6f4 Мерси Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 1. От колко години живееш в Испания? 2. Мароканците миришат ли? 3. Коя е най-антипатичната певица? 4. Какво обичаш да си похапваш? 5. Какво правиш след 12? 6. Коя ти беше първата любимка в чалгата? 7. В какво вярваш? 8. Най-слабата песен на Райна е? 9. За какво най-често спориш с вашите? 10. Имал ли си еротични фантазии с мъж? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SAM' Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 С кой от форума искаш да реализираш мръсни фантазии? Би ли преспал с кучка? Би ли се облякъл като жена? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Охо.. 1. Напивал ли си се? 2. Обичаш ли да си празнуваш рожденния ден? ;д 3. Изпикавал ли си се напълно съзнателно в морето или по-скандалното - в басейн?! 4. Кефи ли те да ядеш компот? С плодовете или без? 5. Почерняваш ли мн лятото? ;д 6. Харесва ли ти новата на Малина? 7. Камелия кефи ли те? ;д 8. Кой коментар мислиш, че ще спечели Коментар на годината? 9. Кисело или прясно мляко? 10. Какво мислиш за мене? ;д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Не задавам въпроси по принцип, но за теб няма как да не направя изключение. 1. Кога да очаквам твоя бестселър? 2. Защо е толкова важно да си скандален? 3. Ще ходим ли в Бора Бора? 4. Нещо за мен (сори, егоцентризмът в мен надделява) :1000 (29): едит: Няма как да не попитам - Какво мислиш за Лелчето (Ивана)? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Липсва ли ти Ажда? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юли 30 Author Report Share Публикувано Юли 30 1.Ажда звезда ли е? 2.А Ники Илиев? 3.Мнението ти аналния секс? 4.Любимата ти песен в момента е? 5.Да направя ли графики от новото видео на Райна? 6.Как са чатовете, има ли скандали? 7.Що си махна аск-а? айде стига ти толкова .. тъпи въпроси Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юли 30 Author Report Share Публикувано Юли 30 Добре, ще направя графики от Виновен. И в тая връзка, как ще коментираш тази песен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 1. Как смееш да твърдиш, че чатовете не са на ниво? При нас няма слабо. 2. Наистина ли ще се откажеш от всичките си награди, само защото някаква си Зайка до момента е с най-популярен коментар, който вече е забравен? Ти си един оцет, ма! 3. Кукла / Ти си ми 4. Истински щастлива / Дай ми Айде, чао Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Здрасти! 1.Защо си говорите на МА,не мислиш ли,че е много ляво? 2.Би ли показал твоя ясна снимка във форума,виждам,че си много кометентен и обиждаш наред,защо до сега не си сложил своя снимка. (моля без отговори тип "под нивото ми е' или "в тоя змиярник никога",защото ти си от най-хапливите. 3.Правил ли си секс? 4.Колко си висок и колко тежиш? 5.Любимата ти песен на Татяна е ... 6.Колко съм ти антипатичен от от 1 до 5? 7.Колко съм ти сипматичен от 1 до 5? 8.Някога печелил ли си нещо? 9.Би ли написал любим цитат от любима твоя книга? Мерси! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 1.Обичаш ли да ходиш на плаж ? 2.Какво мислиш за мен ? 3.Какво ще правиш през месец август ? 4.Мислиш ли се за красив ? 5.Какво те накара да заживееш извън България ? 6.Любимо животно ? 7.Колко обичаш дъшеря ти ? 8.Ако трябва да избираш между човек,който обичаш,но беден и човек,който не обичаш,но богат..кого ще избереш ? 9.Защо не харесваш Андреа ? 10.Защо ме обичаш толкова много ? Чао,целувки :* Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юли 30 Author Report Share Публикувано Юли 30 едно.Коя е по-голяма звезда - аз или ти? две.Мразиш ли зайка за тва, че ти открадна наградата коментар на годината по нУсЪ? три.Скоро ще скандализираш ли? Мисля, че е време! четири.Най-секси момче от форума? А момиче? пет.Ще се запишеш ли за Мис и Мистър Рамания? шест.А дали ще има Мис и Мистър Рамания? и сега сериозно.. 7.Какво работят вашите? 8.Има ли човек който презираш? 9.Как минаваш през трудностите? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юли 30 Author Report Share Публикувано Юли 30 Децуцллава, а не Декукллава и е срам и позор да ме слагаш до секс символа АЖДА!!! и за да не е спам.. 1.Кво яде последно? 2.Къде ще ходиш на море? 3.А на планина? 4.По цял ден ли бичиш айляк? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юли 30 Author Report Share Публикувано Юли 30 2.Къде ще ходиш на море? В Испания ;д Завиждам!!! И за да не е спам пак Я кажи би ли си сменил ника? Предишния къв ти беше? А във форума на дончев? Аз да си сменя ли ника? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари