Fast Публикувано на Август 6 Report Share Публикувано на Август 6 ЕКСКЛУЗИВНО Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 6 Author Report Share Публикувано Август 6 мп3 http://www48.zippyshare.com/v/52723291/file.html Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Това звучи страхотно!! Много модерно звучене, просто.... не знам какво да кажа. Нямам търпение да взриви с "Applause" :Vishenka_05: Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kadosh Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Все пак е демо, и то старо ако се вярва на източника от labelа, но не мога да определя все още харесва ли ми или не, странно е по скоро. Електронните елементи ме дразнят, и в интерес на истината ми напомня малко на няколко песни от Born This Way... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 6 Author Report Share Публикувано Август 6 Все пак е демо, и то старо ако се вярва на източника от labelа, но не мога да определя все още харесва ли ми или не, странно е по скоро. Електронните елементи ме дразнят, и в интерес на истината ми напомня малко на няколко песни от Born This Way... макар и демо песента има много завършено звучене Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Aitosa Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Това нещо в краен вариант ще се чува от всяка кола следващото лято Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 УАУ!!!! УНИКАЛНО МЕ КЕФИИИИИИИИИИ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Със смесени чувства съм Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Странна ми идва,защото очаквах комерсиална песен а тази не е такава ) И все пак,от 3:00 ме кефи Е това е демо все пак.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 6 Author Report Share Публикувано Август 6 Имам една молба Може ли да преместите темата в Links, да махнете първия ми коментар дет е с клипа и да преименувате Online: на Link:? Така темата ще си остане в правилния раздел Не съм предпологал че веднага ще махнат клипа Мерси предварително Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 въй, въй.. страхотно звучиииииииииии :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Ъъъ, това песен ли трябва да е? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Частта от 1:40 до 2:20 е страхотна, останалото абсолютен бливоч. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kadosh Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 макар и демо песента има много завършено звучене чак завършено не знам... радва ме момента в които цялата електроника спира и и се чува само гласът, звучи прекрасно... и начало, началото не невероятно, леко плашещо но типично в стил Gaga. Дано да има по голяма преработка това парче, мисля че ще се получи много добро. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 То това май се оказа само вокалите на Гага ремиксирани върху чужди песни... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.