Fast Публикувано на Август 18 Report Share Публикувано на Август 18 Имате ли профил в сайта и качвате ли нещо? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 18 Author Report Share Публикувано Август 18 Аз имам профил и качвам предимно ретро поп-фолк. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 И аз имам профил, в който съм качил няколко любими мои смешни клипчета и няколко поп-фолк песни, които не съм засичал из сайта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 И аз имам профил в тубата.Там качвам нещата които правя със Сони Вегас. линк към канала Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 18 Author Report Share Публикувано Август 18 И аз имам профил в тубата.Там качвам нещата които правя със Сони Вегас. линк към канала И аз имам Sony Vegas със сумати plugin-ни но рядко го използвам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.