D-slav Публикувано на Август 21 Report Share Публикувано на Август 21 Пилотният сингъл от новия албум на Шер 'Closer To the Truth', който излиза на 24 септември. Това са първите й клип и албум от 12 години насам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Днес я слушах и определено много ми харесва Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Нещо не ме кефи сякаш, но с нетърпение чакам албума. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kadosh Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 She still go it Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 И мен не ме изкефи много от първо слушане, надявам се останалите песни в албума да са по-добри, все пак Шер винаги е била на ниво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Клипа е много смешен, Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Септември 17 Author Report Share Публикувано Септември 17 Албумът е свободен за слушане в Amazon: CHER - Closer To the Truth / online Страхотни са първите няколко песни, това е стилът, който отива на Шер и който правеше самата тя преди години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.