ICEberg Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Хайде да ходим на дискотека!!! :1000 (29): не пускат малотетни Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Направете си оргия,както Глориеви преди години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SAM' Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Хайде да ходим на дискотека!!! :1000 (29): Оле да,айде!Аз отсега си заплювам да поздравя Диин и Денис с "Докрай"! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Август 22 Author Report Share Публикувано Август 22 Не знам за всчки, но аз не съм гей. :1000 (24): По темата: В кафе може, да. И някой админ да препупреди за спама. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Направете си оргия,както Глориеви преди години. я не прави номерата на зайка и ми отговори на въпроса Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Хайде да ходим на дискотека!!! :1000 (29): О йеаа.. ще е супер Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 И кво, всички ще се съберем в друг град, за да отидем на кафе заедно??? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 я не прави номерата на зайка и ми отговори на въпроса Чувствам се омърсен и употребен. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Да, на дискотека ше е мега яко! Умирам си за дискотека. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SAM' Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Дрес код също трябва да има.Какво ще кажете за бяло/черно или нещо цветничко? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Оле да,айде!Аз отсега си заплювам да поздравя Диин и Денис с "Докрай"! Ти пък къде се слагаш? Ще те помислят за наше дете. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Aз пък искaм дa си нaпрaвим генг бенг пaрти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 не пускат малотетни Ще викнем Преси да ни вкара, тъкмо може и пицичка да ни почерпи п.п. за да не е спам; кафе през деня май е най-добрият вариант според мен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SAM' Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Ти пък къде се слагаш? Ще те помислят за наше дете. Ковро,незадоволена :gun_bandana: Ест. и аз ще дойда,без мен ще е скучно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Чувствам се омърсен и употребен. :1000 (29): бай дъ уей, един аватар с профилната му снимка перфектно би си паснал с подписа ти Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SAM' Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Ще викнем Преси да ни вкара, тъкмо може и пицичка да ни почерпи п.п. за да не е спам; кафе през деня май е най-добрият вариант според мен Много искам да се запозная с теб на живо,кефиш ме напоследък! И аз мисля,че кафето през деня е най-добрият вариант. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SAM' Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 На ресторант? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Сенуж само предлага, а пък няма да се вясне дори. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 На ресторант? На театър :1000 (29): Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SAM' Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 На театър :1000 (29): В който участва Стоянка Мутафова? :1000 (29): По темата:Ще е добре да си организираме и някакви игри. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Отиваме в Бургас, в ресторанта на зайка - Incanto. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Отиваме в Бургас, в ресторанта на зайка - Incanto. Но дотам ще пътуваме на автостоп. :1000 (29): Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Ти, мила, на всичко си готова, стига да има курове. :1000 (29): Прaвa си. Според мен нaй-яко ще е когaто Плaнетa нaпрaвят концерт, преди него нa кaфе и след него нa дискотекa.Тaкa нямa дa сa ощетени нито -18 , нито +18.Пък и идеятa зa генг бенг не е лошa, нaли Нино? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Прaвa си. Според мен нaй-яко ще е когaто Плaнетa нaпрaвят концерт, преди него нa кaфе и след него нa дискотекa.Тaкa нямa дa сa ощетени нито -18 , нито +18.Пък и идеятa зa генг бенг не е лошa, нaли Нино? Е тва е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Ако поп фолк скандалите се пренесат в някое кафе, дискотека или нещо подобно, съм длъжен да ви предупредя, че е напълно вероятно случайни минувачи да ви замерят с камъни. Просто си представям как се карате на висок глас коя е с по-големия хит, коя е най-красива, най-дебела и т.н., и т.н. И си скубете косите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.