Putin Публикувано на Август 26 Report Share Публикувано на Август 26 Birth name: Madonna Louise Ciccone Born: August 16, 1958 (age 55) Bay City, Michigan, U.S. Origin: New York City, New York, U.S. Genres: Dance, Electronic, Pop, Rock Years active: 1979–present По едно време правих топ-ове за световните звезди, обаче нямаше особено голям интерес към Инна, Никол, Пери и Джеси Джей, сега ще пускам само на най-големите звезди, надявам се да има интерес, Митев ще помогне с клипчетата, ако някой друг иска - да драсне ЛС. Имате време до събота вечер в 21:00! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Кралицата - само това ще кажа. 10 песни е безбожно малко. 1. Frozen (най-любимата ми песен на всички времена) 2. Papa Don’t Preach 3. Hung Up 4. Like a Prayer 5. Like a Virgin 6. Material Girl 7. Ray Of Light 8. La Isla Bonita 9. Sorry 10. Vogue Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 1. Like a prayer 2. Power of goodbye 3. La isla bonita 4. Hung up 5. You`ll see 6. Frozen 7. Celebration 8. Sorry 9. 4 minutes 10. Me against the music Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tikei Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 1. Paradise (Not For Me)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2. Take A Bow 3. Hung Up 4. Music 5. Frozen 6. The Power of Good-Bye 7. Die Another Day 8. Nothing Really Matters 9. What It Feels Like for a Girl 10. Hollywood Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 1.Frozen 2.Music 3.Vogue 4.Justify My Love 5.La Isla Bonita 6.Like A Prayer 7.Ray Of Light 8.Secret 9.Love Profusion 10.Jump Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Тук 10 са малко, но ще хвърля по така любимите си! 1."The power of Goodbye 1. "Frozen" 2. "Justify my love" 3. "La isla bonita" 4. "Dont tell me" 5. "Love dont live here anymore" 6. "Like a virgin" 7. "Like a prayer" 8. "You'll see" 9. "Forbidden love" 1992 10. "Time stood still" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.