чушка. Публикувано на Август 31 Report Share Публикувано на Август 31 На горещия стол сяда Goosh. Въпросите си към него може да задавате до 02.09 21:00h. Потребителят си запазва правото да не отговори на въпроси, които сметне за ненужни. Обидите се наказват! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Оооо, каква приятна изненада Тамън си четох репутацията от тебе )))) На прима виста: 1. Как ти се нареждат нещата в живота - кое се случва според плана и какво е зациклило? 2. С каква мисъл се събуждаш? 3. Кое те изкарва извън релси до краен предел? 4. Опиши накратно усещането да си си вкъщи (т.е. в родния град)? После пак! ))) П.П. И посмей да ми отговориш с пет думи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Оооо, каква приятна изненада Тамън си четох репутацията от тебе )))) На прима виста: 1. Как ти се нареждат нещата в живота - кое се случва според плана и какво е зациклило?Знам само,че със сигурност се случват доста бавно.Определено самия аз доста дълго време бях зациклил.Отнема време докато човек осъзнае приоритетите си,но е важно все пак да го направи.Аз си бях създал една много удобна за мен среда и имаше етап,в който тя ми беше достатъчна,но в един момент осъзнах,че искам повече,а за това "повече",човек трябва да се бори.Сега вече съм целеустремен,а това е едно много добро начало за развитието на плана. 2. С каква мисъл се събуждаш?Аз съм човек,който сънува супер много и то все такива тежки и реалистични неща и като се събудя често отнема време докато си избия от главата тези сънища,защото и помня всичко до най-малка подробност.Но като изключим това,в момента съм изключително позитивно настроен и се събуждам само с хубави мисли,а това се отразява и на целия ми ден. 3. Кое те изкарва извън релси до краен предел?Ами като типичен Овен,аз много често и лесно мога да бъда изкаран извън релси.Често ми се случва и хората около мен си патят от това.Напоследък гледам да го раздавам-непокист,но определено ми е малко трудно,но съм сигурен,че с времето ще го овладея.Ако трябва да кажа нещо конкретно то определено е отношението на хората към мен. 4. Опиши накратно усещането да си си вкъщи (т.е. в родния град)?Ами колкото и странно да е за всичките ми приятели,аз се чувствам идеално в Добрич.Просто така си ги правя.И независимо,че тук се лишавам от много неща,които си имам в София,това не ми пречи.Създавам си един режим и той ми доставя удоволствие.Разбира се,че мисълта,че това ще е за кратко ме успокоява.Като цяло смятам,че хората родени в големи градове и без села са изключително ощетени от към истински и първични емоции и преживявания свързани с реалния живот и аз се радвам,че все още има място,от което мога да си ги набавям.Но като цяло вече нямам търпение да се прибера в София и да се видя с всички. После пак! ))) П.П. И посмей да ми отговориш с пет думи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Здрасти Goosh, искам да ти кажа, че съм останал с впечатлението, че си много земен и добър човек. Харесвам чувството ти за хумор и както вече съм ти казал, чета постовете ти с интерес. С удоволствие ще ти задам няколко въпроса! 1.От кога се занимаваш с пеене? 2.Музиката за теб е.. ? 3.Какво обичаш да правиш в свободното си време? 4.Лесно ли прощаваш? 5.Като какъв човек се определяш, с три думи!? 6.Коя е най-любимата ти поп-фолк песен някога? 7.С какво те спечели Джена? Толкова е различна от Beyonce 8.Късметлия ли си? 9.Кога за последно плака? 10.С какво може да те спечели човек за да му бъдеш приятел? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Здрасти Goosh, искам да ти кажа, че съм останал с впечатлението, че си много земен и добър човек. Харесвам чувството ти за хумор и както вече съм ти казал, чета постовете ти с интерес. С удоволствие ще ти задам няколко въпроса! 1.От кога се занимаваш с пеене? - Ами от малък правя само това.Явно човек се ражда с това.Родителите ми първо са искали да ме правят футболист,после танцьор,но в един момент осъзнаха,че пеенето е всичко за мен и за щастие застанаха до мен и ме подкрепят.Професионално-след като започнах да уча в музикалното в Добрич(4-ти клас),а като работа по заведенията на 15-16 години. 2.Музиката за теб е.. ? - Ами тя е част от мен.Не мога да си представя ден без музика.Тя е постоянно в главата ми. 3.Какво обичаш да правиш в свободното си време? - Ами за мен работата ми е абсолютно удоволствие.Тя е свързана с купони,веселба и пеене.Това по никакъв начин не ме изморява.В момента не работя и всичкото това свободно време ме убива.Но като цяло разчитам на приятелите си.Аз не обичам да стоя сам.Постоянно съм обграден от луди хора и като цяло не скучая.Общо-взето не си падам по свободното време. 4.Лесно ли прощаваш?Много лесно и това супер много ме дразни.Когато някой ме ядоса си казвам всичко за 5минути и веднага след това ми минава. Опитвал съм се да се сърдя,но не ми се получава.За жалост някой хора се възползват доста от това. 5.Като какъв човек се определяш, с три думи!? Весел,народен и доста често много наивен. 6.Коя е най-любимата ти поп-фолк песен някога?Ами живота ме обвърза много с една песен.Не знам дали тя ми е любимата към този момент,но знам,че след години,това ще е песента,която ще ми носи най-много спомени и емоции.Става въпрос за "Мой ангеле"на Сашо Роман. 7.С какво те спечели Джена? Толкова е различна от Beyonce Ами първо да кажа,че аз съм и фен от преди да я видя.Първо станах фен на гласа и.Това става в периода на Десислава Валентинова.След няколко години вече като Джена ме спечели и като човек.Мисля,че усещаме музиката по сходен начин и за това толкова я харесвам.Фактът,че почти няма нейна песен,която да не харесвам е достатъчен.Но като цяло историята ми с Джена е дълга. 8.Късметлия ли си? Опитът ми до тук говори,че не съм от най-големите късметлии,но все пак не мога да се оплача.Имам страхотно семейство,страхотни приятели,занимавам се с това,което обичам,а това е най-важното. 9.Кога за последно плака?Ами това,което ми е останало в съзнанието е от преди няколко месеца.Беше в настъпването на един нов период в живота ми,който сега стартира. 10.С какво може да те спечели човек за да му бъдеш приятел?О,това е много трудно.Аз изобщо не обичам новите хора около мен.Много трудно приемам нови приятели.До последно се дърпан,но ако човека отсреща е настоятелен,в един момент се предавам.Двете ми най-близки приятелки са ми такива от 12 години и имаше момент,в който ми бяха достатъчни.Сега живота ме свърза и с още няколко човека и съм щастлив за това,че успяха за кратко време да ми се докажат като истински приятели. Благодаря за милите думи.Надявам се отговорите да са ти харесали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 много искам да те чуя, та ще се радвам ако дадеш някое линкче с твое изпълнение Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 много искам да те чуя, та ще се радвам ако дадеш някое линкче с твое изпълнение Лале ли си Даньова мама Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Еее, аз не успях да питам нещо, не я затваряйте още . Здрасти, Гош! :] Разплаквала ли те е народна песен и коя/кои по-точно. Харесваш ли метаморфозите с фолклора - песни на Цветелина, Екстра Нина и Десислава? Смяташ ли, че не сме успяли да съхраним фолклора до по-високо ниво, т.е. да го възобновяваме в нови парчета с други модерни елементи. И в това отношение, ако си запознат с турбо фолка в Сърбия, можеш ли да поставиш българския фолк на една везна със сръбския от гледна точка на съхранението на първоизточника (народната музика)? Мерси! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Еее, аз не успях да питам нещо, не я затваряйте още . Здрасти, Гош! :] Разплаквала ли те е народна песен и коя/кои по-точно. - О,да много има много тежки народни песни,които само с текстовете си могат да те разчустват,а като добавим и една добро изпълнение вече става страшно.Песента,която ми е повлияла най-много е любимата ми -"Колкото Стоян бе хубав" Харесваш ли метаморфозите с фолклора - песни на Цветелина, Екстра Нина и Десислава? - Ами до някъде.Аз съм традиционалист в това отношение.Ако съумеят да направят аранжимента както трябва може и да я харесам.Примерно "Мъри Стано"на Цветелина ме радва.Както и няколко песни от "9-тия елемент"Като цяло съм по-голям фен на хорови изпълнения преплетени в R&B парчета. Смяташ ли, че не сме успяли да съхраним фолклора до по-високо ниво, т.е. да го възобновяваме в нови парчета с други модерни елементи. - Напоследък все по-рядко чувам нови авторски фолклорни песни и това е доста тъжно.Големите имена предпочитат да залагат на вече популярни песни,а това изобщо не помага на жанра.Хубаво е все пак,че има изпълнители като Ваня Вълкова и Пепи Христозова,които не се ограничават в областите и правят свои авторски неща и то на много високо нива.Тук мога да добавя и омразната ти Джена,но е факт,че тя често прави фолклорни песни и то изцяло авторски.Радва ме факта,че все повече световни изпълнители залитат към нашия фолклор и го преплитат с модерни неща.Ето "Ангелите"например направиха много концерти по цял свят.Жалко,че певици с такива големи успехи по света са тотално безизвестни в България. И в това отношение, ако си запознат с турбо фолка в Сърбия, можеш ли да поставиш българския фолк на една везна със сръбския от гледна точка на съхранението на първоизточника (народната музика)?Ами не съм много запознат.Но слушам изключително много Цеца и виждам как там съумяват да съчетаят нещата.Ние тук също го правихме до един момент и след като изпълнителите престанаха се видя,че жанра не върви на добре.Българския фолклор е толкова богат на размери,на ладове и на всякакви други музикантски неща,а почти никой не се възползва от тях,което е жалко. Мерси! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Здравей! Един от най-симпатичните потребители си ми, няма как да те пропусна. ) 1. Коя е любимата ти песен на Бийонсе? 2. Какво е мнението ти за Тейлър Суифт? 3. Бритни Спиърс пее ли по-добре от Камелия? 4. С какви впечатления остана от работата си с Ивана? 5. Коя попфолк песен слуша най-много това лято? 6. Кой е най-щастливият период от живота ти досега? 7. Как оценяваш 2013 в личен план засега? 8. На кой инструмент още (защото имам някакви спомени, че свириш на цигулка) искаш да се научиш да свириш? 9. Кое е любимото ти място? 10. Как се казва най-добрият ти приятел/ка? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Здравей! Един от най-симпатичните потребители си ми, няма как да те пропусна. ) 1. Коя е любимата ти песен на Бийонсе? - Ами тя има толкова много уникални песни,че не мога да избера една.Общо-взето през няколко дни си сменям фаворитите.Но има една,която винаги върви с останалите и може би тя ми е любимата - "Crazy in Love" 2. Какво е мнението ти за Тейлър Суифт? - Ами като цяло ми е прекалено лигава,но се кефя,че Америка има такъв изпълнител,който уважава само заради песните му.Щеше да е хубаво и тук да си имаме такива изпълнители.Не съм запознат много с творчеството и,но преди няколко месеца съквартирантката ми ме зариби по една нейна песен - "I knew you were trouble" 3. Бритни Спиърс пее ли по-добре от Камелия? - О,не.Камелия я бие отвсякъде.Гледах записи на Бритни като малка и пее страхотно.Дори по-добре от Агилера,но не знам,защо така и се получиха нещата с гласа след това. 4. С какви впечатления остана от работата си с Ивана? - Имам страхотни спомени.Радвам се,че попаднах в тази среда.Заради нея записвах в студиото на Глория и пях на една сцена с най-големите звезди на България и това означава много за мен.Направи страхотни неща за мен,а не беше длъжна и съм и благодарен за това,а и знам,че винаги мога да разчитам на нея. 5. Коя попфолк песен слуша най-много това лято? - Ами това лято си нямах любима фолк песен.Просто нищо не ме зариби на 100%.И все пак "Кой ме събра с тебе" си я слушах доста.:Д 6. Кой е най-щастливият период от живота ти досега? - Ами то не е един.Всеки път,когато изпълня своя мечта съм мега щастлив.Като цяло съм много чувствителен човек и си изживявам всяко едно нещо.Последният такъв беше на рождения ми ден.Беше страхотен и незабравим.2 дена след това бях на концерт на Бионсе,което също ще помня цял живот.Като цяло всичко може да ме зарадва. 7. Как оценяваш 2013 в личен план засега?О,много слабо,но като цяло бях наясно с това.За мен това е една година на преход и смятам,че през 2014 ще се случват само хубави неща. 8. На кой инструмент още (защото имам някакви спомени, че свириш на цигулка) искаш да се научиш да свириш?Свиря на тамбура.В момента много ми се иска да мога да свиря на пиано,защото след 2 месеца имам изпит,а не съм го докоснал. 9. Кое е любимото ти място? - Ами обожавам град Елена.Има някаква магия там.Всеки път като отида и си прекарвам уникално.Но в къщи си е най-хубаво. 10. Как се казва най-добрият ти приятел/ка? Ами те са 2 и не мога да ти разделя -Гергана и Яна Благодаря за милите думи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Здравей! Един от най-симпатичните потребители си ми, няма как да те пропусна. ) 1. Коя е любимата ти песен на Бийонсе? - Ами тя има толкова много уникални песни,че не мога да избера една.Общо-взето през няколко дни си сменям фаворитите.Но има една,която винаги върви с останалите и може би тя ми е любимата - "Crazy in Love" 2. Какво е мнението ти за Тейлър Суифт? - Ами като цяло ми е прекалено лигава,но се кефя,че Америка има такъв изпълнител,който уважава само заради песните му.Щеше да е хубаво и тук да си имаме такива изпълнители.Не съм запознат много с творчеството и,но преди няколко месеца съквартирантката ми ме зариби по една нейна песен - "I knew you were trouble" 3. Бритни Спиърс пее ли по-добре от Камелия? - О,не.Камелия я бие отвсякъде.Гледах записи на Бритни като малка и пее страхотно.Дори по-добре от Агилера,но не знам,защо така и се получиха нещата с гласа след това. 4. С какви впечатления остана от работата си с Ивана? - Имам страхотни спомени.Радвам се,че попаднах в тази среда.Заради нея записвах в студиото на Глория и пях на една сцена с най-големите звезди на България и това означава много за мен.Направи страхотни неща за мен,а не беше длъжна и съм и благодарен за това,а и знам,че винаги мога да разчитам на нея. 5. Коя попфолк песен слуша най-много това лято? - Ами това лято си нямах любима фолк песен.Просто нищо не ме зариби на 100%.И все пак "Кой ме събра с тебе" си я слушах доста.:Д 6. Кой е най-щастливият период от живота ти досега? - Ами то не е един.Всеки път,когато изпълня своя мечта съм мега щастлив.Като цяло съм много чувствителен човек и си изживявам всяко едно нещо.Последният такъв беше на рождения ми ден.Беше страхотен и незабравим.2 дена след това бях на концерт на Бионсе,което също ще помня цял живот.Като цяло всичко може да ме зарадва. 7. Как оценяваш 2013 в личен план засега?О,много слабо,но като цяло бях наясно с това.За мен това е една година на преход и смятам,че през 2014 ще се случват само хубави неща. 8. На кой инструмент още (защото имам някакви спомени, че свириш на цигулка) искаш да се научиш да свириш?Свиря на тамбура.В момента много ми се иска да мога да свиря на пиано,защото след 2 месеца имам изпит,а не съм го докоснал. 9. Кое е любимото ти място? - Ами обожавам град Елена.Има някаква магия там.Всеки път като отида и си прекарвам уникално.Но в къщи си е най-хубаво. 10. Как се казва най-добрият ти приятел/ка? Ами те са 2 и не мога да ти разделя -Гергана и Яна Благодаря за милите думи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Здравей и от мен.Определено си личи че имаш усет и оценяваш качествените продукти, които изпълнителите ни предлагат, а и съм забелязал, че си безпристрастен в музикално отношение, което е похвално. Аз искам да те попитам: 1.Какво те натъжи последно? 2.Кои са любимите ти потребители тук и съответно кои са ти неприятни? 3.Какво те прави щастлив? 4.Коя песен на Джена определяш като най-отвратителна за теб и коя всъщност ти е любима? 5.От изпълненията, които си публикувал останах много очарован.Кога за първи път се качи на сцена и какво изпя? 6.Коя ти е любимата песен на Десислава? 7.От какво те е страх? 8.Най-интересното нещо, което ти се случи през лято 2013? 9.Какво ти се отдава толкова добре, освен музиката? 10.И последния ми обичаен въпрос е:Какво мислиш за хомосексуалните хора, имат ли пръст в упадъка на моралните ценности в обществото и смяташ ли, че те са гняста на народа? Благодаря. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Здравей и от мен.Определено си личи че имаш усет и оценяваш качествените продукти, които изпълнителите ни предлагат, а и съм забелязал, че си безпристрастен в музикално отношение, което е похвално. Аз искам да те попитам: 1.Какво те натъжи последно?Един комедиен филм,който гледах.:Д 2.Кои са любимите ти потребители тук и съответно кои са ти неприятни?Ами аз само един човек познавам лично и страшно много му се кефя.Като цяло се кефя на старите кучета,защото просто имат един по-як стил на общуване,на шеги ако щеш.Но има и няколко от новите,които ми се струвате много положително настроени към живота.Например ти и Дийн.А неприятни са ми тези,които влизат тук да избиват комплекси,скрити зад компютрите си. 3.Какво те прави щастлив? - Всичко може да ме направи щастлив.Песен,разговор,добро отношение.В по-общ план съм щастлив,че семейството ми е здраво и е до мен,както и приятелите ми и любимите хора. 4.Коя песен на Джена определяш като най-отвратителна за теб и коя всъщност ти е любима? - Отчитам "Къде е пича"като най-слабия и проект и се чудя как изобщо е решила,че това е песен за нея и,че този клип може да се появи в ефир,но не мога да кажа,че е отвратителна.А любима до скоро ми беше "Кой си ти",но определено "Да те бях ранила" я измести,че дори и "Да видя какво е" 5.От изпълненията, които си публикувал останах много очарован.Кога за първи път се качи на сцена и какво изпя? - Ами ако изключим пеенето по тържества и сватби,първото ми излизане на сцена беше някъде на 8години с песента на Сигнал "Сбогом" 6.Коя ти е любимата песен на Десислава?Много ми е трудно да кажа само една,защото ми е сред любимките и я харесвам още от първото и появяване по телевизията,но първо ми изникна "До тук",така,че може би е тя. 7.От какво те е страх?От високо.Просто е страшно положението.Постоянно изумявам колко ме е страх от това.Дори и на 2 метра от земята вече откачам.А преди няколко години се качих на Виенско колело и Гондола и ги спряха заради мен. :Д 8.Най-интересното нещо, което ти се случи през лято 2013? - Ами то беше един маратон от 3-4 дена през,които се срещнах с най-яките и най-ужасните хора,които съм виждал.Беше много шанаджийско,но все пак ще го помня дълго. 9.Какво ти се отдава толкова добре, освен музиката? - Ами май нищо.:Д То аз и друго не съм правил де.Това уча,това работя.От скоро се занимавам и с театър,но не знам дали ми се отдава.Сега ми предстои магистратура и съм решил да запиша "Фотография",но ще видим там какво ще стане. 10.И последния ми обичаен въпрос е:Какво мислиш за хомосексуалните хора, имат ли пръст в упадъка на моралните ценности в обществото и смяташ ли, че те са гняста на народа?Ами аз не деля хората по сексуална ориентация.Виждал съм много хетеро боклуци,както и много хомо такива.Смятам,че хомосексуалните хора са много талантливи.Не знам,защо е така.Но все пак съм си и патил от такива.Можете да бъдете много отмъстителни.Като цяло идеята за мъж с курвенско мислене е доста стряскаща,но то това и при някой хетеро го има.Виж за жалост съм срещал само много злобни лесбийки и на тях не им се кефя много. Благодаря. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Здравей, Goosh! На мен също си ми един от най-симпатичните форумци - продължавай да пишеш често! Каква авторска музика искаш да пееш - поп-фолк, фолклорна, и двете, или пък нещо друго? Смяташ ли да влезеш в някоя музикална компания? Ако се сетя още нещо, ще пиша пак. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Здравей, Goosh! На мен също си ми един от най-симпатичните форумци - продължавай да пишеш често! Каква авторска музика искаш да пееш - поп-фолк, фолклорна, и двете, или пък нещо друго? - Ами иска ми се да няма граници.Аз слушам всичко и със сигурност ако тръгна да правя авторска музика ще имам потребност тя да е различна,но това за сега е в сферата на мечтите.:Д Смяташ ли да влезеш в някоя музикална компания? - Аз смятам,но дали ще се случи и дали ще има компания,която да ме иска е друг въпрос.Имал съм възможност,но не е било времето просто.Не искам да правя нищо прибързано.Трябва да съм 100% убеден в себе си и в успеха си за да предприема нещо такова,а за сега все още не съм. Ако се сетя още нещо, ще пиша пак. И аз ти се кефя.Мерси за въпросите ))) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Здрасти, Гоше 1. Колко често се прибираш в Добрич? 2. Кое ти е любимото място в нашия мил град? 3. Давал ли си цигара на Лудото Ленче? 4. Смяташ ли, че Ивана направи добре като лансира Роксана? 5. Коя повече ти е на сърце, Ивана или Преслава? 6. Мислиш ли пак да участваш в някой музикален конкурс? 7. Какво е чувството да се гледаш по телевизията? И последен въпрос: Кога най-после ще пием кафе на Бакарди с теб? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Здрасти, Гоше 1. Колко често се прибираш в Добрич? - Ами по принцип гледам за Коледа,Великден и лятото да съм тук.Тази година за първи път от както живея в София,прекарвам толкова време в Добрич и сега мисля да си направя една голяма почивка от него.:Д 2. Кое ти е любимото място в нашия мил град? - Ами определено в "Ралина".Много обичам след бурна нощ да отида там и да си релаксирам.Всички приятели,които са ми идвали на гости ги водя там и след това не го забравят.Няма такава кухня(панираните сиренца <3) 3. Давал ли си цигара на Лудото Ленче? Хахахаха,Естествено.Много любим образ ми е тя.Фактът,че никога не съм я виждал с еднакви дреми ме изумява.А и то смее ли човек да не и даде с тия камъни,които носи по джобовете си.:Д 4. Смяташ ли, че Ивана направи добре като лансира Роксана? Ами аз много харесвам Рокса.Много весел човек е.Когато в Гласа ни затваряха в някакви стаи с часове тя беше човека,който ме развеселяваше.Имитира перфектно всички роми от "Господари на ефира".Ивана искаше да ни помогне на всички и се опита да го направи.Просто Роксана беше най-пробивна и няма лошо.Ако си гледала предаването си забелязала,че до последно Ивана се опитваше да помогне на Гергана,но народа избра Роксана.Сигурен съм,че ако прекараш няколко часа с нея ще си промениш мнението за нея и ще я харесаш. 5. Коя повече ти е на сърце, Ивана или Преслава? - Ами Ивана я познавам по-добре като човек и това със сигурност ми влияе.Преслава ми е много любима като глас.С нея имам спомени още от училище.Когато започнах да свиря в оркестъра на училището бях 5-ти клас,а тя вече 11-12 клас и беше най-милата кака от всички-една голяма с големи цици и червена коса.Така ще я запомня.Радвам се много на успехите и,защото показа,че човек може да пробие и само с талант и харизма.Оф, не мога да избера-абе Джена :Д 6. Мислиш ли пак да участваш в някой музикален конкурс? - О,не.Аз никога не съм ги харесвам.За това се надъхах,защото целия клас по пеене решиха да се запишат и аз нямаше как да се цепя от колектива.След предварителните кастинги само аз и Гергана останахме и вече не беше толкова забавно,но все пак не съжалявам,че съм го направил.Ще ми остане един много хубав спомен,въпреки някой негативни емоции. 7. Какво е чувството да се гледаш по телевизията? - Ами,когато излъчиха "Пиян" беше ужасно-изглеждах ужасно,пях ужасно.....Вече с "Дали съм жив"бях доволен от себе си и беше готино. И последен въпрос: Кога най-после ще пием кафе на Бакарди с теб? - Ами не си казала.Ето аз съм тук още поне 10 дни,но виждам ти вече си бургазлийка и ще е трудно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Закъснях с 5 мин. ... и все пак! 1. Как се виждаш със семейство? 2. В коя държава би искал да живееш? 3. Любимата ти песен на Шононо? 4. Ще има ли дома ти в Добрич пак холна секция?!? 5. В кое в света непоклатимо вярваш, докато другите го считат за мираж? 6. Какво трябва, за да успееш в живота? 7. Пожелай ми нещо, което пожлаваш и на себе си. )))))))))) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Закъснях с 5 мин. ... и все пак! 1. Как се виждаш със семейство? - Ами хич не се виждам.Искам да имам дете,но да се жена......Много ми е нереална цялата тази работа,но може би мисля така,защото просто не съм срещнал момичето. 2. В коя държава би искал да живееш? - Искам да живея в България и да имам пари да обикалям навсякъде. 3. Любимата ти песен на Шононо? - "Не искай" и "Единствен ти".Не мога да си избера една от тях. 4. Ще има ли дома ти в Добрич пак холна секция?!? Малко не разбирам въпроса.Нямам намерение да имам дом в Добрич.Аз съм от тия пробивните селяндури дето само ви заемат местата за паркиране на софиянци.Гледай как ме върна в Добрич. 5. В кое в света непоклатимо вярваш, докато другите го считат за мираж?Вярвам,че Джена пее изчистено и няма проблем със ссссс-то. 6. Какво трябва, за да успееш в живота?Първо трябва много да си вярваш.Трябва да си убеден,че ще си успешен.Трябва да си добър в това,което правиш.Трябва да имаш подкрепата на любимите хора. 7. Пожелай ми нещо, което пожлаваш и на себе си. Пожелавам ти скоро да се събереш с готина компания,на готино място,с готина музика и цяла вечер да се смееш без да ти прилошава.:Д )))))))))) Благодаря на всички за въпросите.Радвам се,че само готини хора писаха в тази тема. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари