Митко Публикувано на Септември 10 Report Share Публикувано на Септември 10 РЕЗЮМЕ: В центъра на сюжета на телевизионния сериал са четири добри приятелки – Савана, Ейприл, Карън и Джослин. Ейприл е вдовица и майка на две деца, Джослин е брокер на недвижими имоти, Карън е психиатърка измъчвана от смъртта на пациент с когото е имала връзка, а Сави е омъжена адвокатка и сестра на Джослин. Всички тези жени се замесват във вълна от сложни, тайни и непредсказуеми любовни взаимоотношения с най-различни мъже. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Септември 10 Author Report Share Публикувано Септември 10 Отдавна си го бях набелязал този сериал, но чаках да се понатрупат епизоди, за да го гледам. За 2 дни изгледах всичко. Сериалът е уникален. Нарежда се сред най-любимите ми. Днес излезе и последният епизод от първи сезон, който направо ме втрещи. Жесток финал! Дано да го подновят за втори сезон. Между другото, вчера сериалът започна да се излъчва в България по FOXLife. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 След като приключа сезона на "Devious Maids", ще му дам шанс. Изглежда ми много интересен! Има ли новини за втори сезон? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Септември 19 Author Report Share Публикувано Септември 19 След като приключа сезона на "Devious Maids", ще му дам шанс. Изглежда ми много интересен! Има ли новини за втори сезон? Официално е подновен за втори сезон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Септември 4 Author Report Share Публикувано Септември 4 Няма много интерес към сериалчето в този форум, но аз да си напиша - невероятен втори сезон. Даже мисля, че беше по-силен от първия. Карън Ким е уникална!!! Финалът малко не ми допадна, защото исках нещата около Джос да се развият по различен начин, но и така става. Надявам се да има и трети сезон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 Няма много интерес към сериалчето в този форум, но аз да си напиша - невероятен втори сезон. Даже мисля, че беше по-силен от първия. Карън Ким е уникална!!! Финалът малко не ми допадна, защото исках нещата около Джос да се развият по различен начин, но и така става. Надявам се да има и трети сезон. Аз също много харесвам сериала. В началото на втори сезон бях разочарован с това прескачане на няколко месеца, но след 2-3 епизода нещата станаха страшно интересни. Какво ли ще са ни подготвили за евентуален нов сезон? Може би кавги между Сави и Джос? Как ли ще се оправи Ейприл с дъщеря си? Имам някакво усещане, че Карън ще се окаже бременна... Всички са страхотни, но моята любимка е Ейприл. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Септември 5 Author Report Share Публикувано Септември 5 Да, и аз мисля, че Карън ще се окаже бременна и ще вкарат историята "кой е бащата". Надявам се да има нов сезон догодина, защото сериалчето е много интересно, а и се нуждаем от завършек на историите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Забравих да пиша... Ще има нов сезон, но без Алиса Милано! :X Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Октомври 16 Author Report Share Публикувано Октомври 16 Да, донякъде се зарадвах, че няма да участва в новия сезон. Харесвам я като актриса, но във втория сезон поради бремеността й, не се обръщаше особено внимание на нейния персонаж и ми беше много излишна в цялата история. Надявам се да вкарат нови интересни персонажи и третия сезон да бъде интересен, както предишните. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Много добре, че ще я махнат тая. Толкова гнусен и противен персонаж няма просто...героинята и е адски дразнеща...накрая чак започнах да превъртам сцените с нея. Много гадно същество. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Хубав сериал,харесва ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Август 29 Author Report Share Публикувано Август 29 Трети сезон смазва, жесток е! Сериалът може би е най-интересният от всички, които следя в момента, страшно ми е любим. Интригата покрай новия персонаж - Калиста - е супер мистериозна, аз лично още не мога да разкрия какво точно е станало и нямам търпение за финала на сезона другата седмица. Последните няколко минути от епизода щели да бъдат много шокиращи, но не се и съмнявам, винаги ни оставят с много въпроси, за да тръпнем до следващия сезон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Сезон 2 има ли го с БГ Аудио? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Септември 13 Author Report Share Публикувано Септември 13 Сезон 2 има ли го с БГ Аудио? Не са го качили него с бг аудио, само първи. Във vbox обаче го имаше качен преди време. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Не са го качили него с бг аудио, само първи. Във vbox обаче го имаше качен преди време. Е жалко, тъкно ми стана интересен. А така свикнах на БГ и не ми се чете. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Септември 14 Author Report Share Публикувано Септември 14 Е жалко, тъкно ми стана интересен. А така свикнах на БГ и не ми се чете. Да, като си гледал с бг аудио, после е малко кофти докато свикнеш с истинските гласове. Иначе не се отказвай, заслужава ди гледането. За мен, втори и трети сезон са най-силни. Надявам се да има и четвърти догодина, но засега не се знае. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Септември 26 Author Report Share Публикувано Септември 26 Сериалът е подновен за четвърти сезон, който ще се излъчи в САЩ през лятото на 2016 и ще съдържа 14 епизода. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Сериалът е подновен за четвърти сезон, който ще се излъчи в САЩ през лятото на 2016 и ще съдържа 14 епизода. Страхотна новина! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Такива големи паузи правят, че се оливат чак... Честно казано като започна 3-ти сезон, не помних почти нищо от 2-ри Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Септември 8 Author Report Share Публикувано Септември 8 Много се изложиха сценаристите с четвъртия сезон и за мен той беше най-слабия досега. Абсолютно безсмилени и скучни сюжетни линии, безинтересни нови персонажи, а това, че решиха да убият един от главните и най-запомнящи се герои беше голяма грешка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Много странно свърши всичко. Как така Карън умря толкова бързо, много изненадващо, и каква е тая дето се представя за нея? Много въпроси останаха, дано има 5-ти сезон. Тоя сезон беше много скучен и точно последната серия изникваха въпросите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Септември 10 Author Report Share Публикувано Септември 10 Няма да има пети сезон, сериалът е прекратен. Донякъде се очакваше, а пък и реално краят си беше доста завършен, като изключим последната минута, в която се появи новата Карън. Но при всички положения вариантът Карън да е жива отпада, защото самата актриса беше заяеила, че напуска сериала. Като цяло беше един страхотен сериал с изключителни персонажи. Трети сезон си ми остава най-любим! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Жалко, че това беше всичко. Аз много го харесвам сериала, нищо, че последния сезон си беше скучен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.