Nikolay Публикувано на Септември 11 Report Share Публикувано на Септември 11 аре, Дес Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Много е готина, тоя човек няма празно. И при клиповете е същата работа! Очаквам яко да се завърти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Септември 11 Author Report Share Публикувано Септември 11 Много е готина, тоя човек няма празно. И при клиповете е същата работа! Очаквам яко да се завърти. Подкрепяяям! Тоя човек ми стана голям любимец, няма песен негова, която да не харесвам!!! А новата е просто трепач - мн зарибяваща. Въъй, цял ден я слушам :X Видеото е страхотно, много свежо и готино. Няма празно, както казваш ти... (rock) Как ми се иска да има и концерт ФБАЛГАРИА, но не е достатъчно известен тук, така че, няма как да стане... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 (rock) Как ми се иска да има и концерт ФБАЛГАРИА, но не е достатъчно известен тук, така че, няма как да стане... Ще стане, ще стане. А и заради такива готини фенове като нас как няма да дойде? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Тая песен ми е сред любимите от няколко месеца Много се радвам, че има клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.