BeSeN_FeN Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Супер е песента, като се заслушаш в мелодията доста прилича на стила на Валя в по- старите песни, гласът й също си пасва със стила на Оцко. Относно аранжимента съм съгласен, аз лично много харесвам песните му, но е можело самата мелодия да изпъква повече от какафонията, все пак Валя е известна с изчистени музикантски песни и хубав глас! Клипът ми харесва, финалът нарочно е направен така според мен да не се разбира нищо, то и самата героиня / Валя/ сигурно не е решила в този момент от историята в клипа. Би било по- добре и без тая пауза, мразя да се накъсват така песните, понеже ги слушам онлайн с клиповете. :1000 (29): Да продължава в същия дух Валя! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Офф, Оцко напоследък много ме дразни как прави припева на песента след втория куплет.Някво заспало такова...Вместо тогава да е кулминацията... Иначе е хубава песента, но като че ли очаквах нещо по-добро. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Много добра мелодия и изпяване, в това не съм се съмнявал. Но Оцко ужасно смесва песните напоследък - не е нормално гласът и отсвирите да не се чуват ясно, за сметка на бийт и вокали. Само това ми е забележката, клипът не е кой знае какво... Но важното е, че след страхотна песен като "Чуждо тяло" пак извади нещо добро, дано все така да работи занапред. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 "Чуждо тяло" ми харесва много повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Тоя македонец няма ли да направи поне една песен с нормален отсвир с изчистена музикална линия, в който не се преплитат 1 милион канала, вокала и семпъла... Истинско изтезание за ушите!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Мноооого яка! Сигурно от 10 години не ме е кефела толкова песен на Валя! :1000 (19): Видеото не е лошо, ама да бяха избрали някой по-мъжествен. Иначе Валя е много красива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Да кажа вече по-адекватно мнение... Ами... адския парцал! Дано стане хит, дано!Иначе клипът ми прилича на един епизод на "Призракът на Елена", в които Елена хваща Близначката и Едуардо заедно в конюшните. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Септември 12 Author Report Share Публикувано Септември 12 Пуснете си песента на слушалки и увеличете или на колони с бас .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Абе този от клипа откъде ми е познат? Иначе песента е супер яка, на мен като цяло ми харесват Оцковите парчета, но наистина тва шепнене дразни супер много.. Клипа пък на мен ми харесва, въпреки че напоследък все изневери и побоища гледаме не зная какво се случва, и тук айде малко по-различна е обстановката кончета,природа абе и клипа е добър! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Aре, кво сте се разревали всички, че ви е писнал Оцко точно на тая песен, а като пробутва клонингите си на вашите любимки: "Ауу, супер якият хит" От първо слушане много ми хареса, естествено има и дразнещ елемент-както вече спомена някой по-тихите вокали за сметка на музиката дразнят отново и в това Оцково парче. Но определно звучи много хитово и предвид огромните ми симпатии към Валя, много ме зариби парчето. Клипът - банален сюжет, но поне тук картинката е много по-добра от клиповете й от последните години, които бяха ужасни. Визията й е страхотна обаче, не знам до колко е красива - всеки разбира красотата по различен начин, но определено Валя има страхотен чар и тук ясно личи! Дано има успех и хъс да продължава напред и сега когато е набрала няква малка скорост, съвсем да изплува от нафталиненото море, в което плува вече толкова време! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Валя изглежда все по-добре. Сигурно ще ме зариби парчето, не изпъква с кой знае какво, но в момента почти всичко звучи така. Поне гласът на Валя не дразни. Чуждо тяло със сигурност е по-хубава песен и явно създава очаквания за нещо по-добро. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Хубав проект, Валя от десетилетие не беше вадила песен, която да ми допада...От "Никога не зная" може би ... Тази песен я виждам като Правена съм за ръцете ти на Немска - ще върне малко Валя по заведенията. Но и на мене взе да ми писва от Оцко. Цяло лято избягвах чалга клубовете, но след снощи имах ужасно главоболие и то не от пиене, а от на Оцко мешавиците които набичени на макс са предизвикателство за нервната система и на носорог. Песента поне е от по-хубавите му, по-силна от Юнона,Татяна и пр.,но не и тотален хит като Дай ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Много прилича на "Свързано е с теб", вече и на мен започна да ми писва от тези еднакви мелодии. Не е зле иначе, видеото няма да го коментирам... Сякаш гледам Франко и Сарита (май така бяха) от сериала за братята и сестрите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Много прилича на "Свързано е с теб", вече и на мен започна да ми писва от тези еднакви мелодии. Не е зле иначе, видеото няма да го коментирам... Сякаш гледам Франко и Сарита (май така бяха) от сериала за братята и сестрите. И аз веднага за тях се сетих, само че техните сцени бяха най- хард от целия сериал. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Някой може ли да ми изкара този кадър от клипа (26-27-мата секунда): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Какво толкова имате всички против Оцко . Човека прави много модерен саунд и миксира супер яко песните , това е модерна музика която в момента се слуша ... не виждам какво толкова се превземате че не прави песни ... Напротив , неговите песни в момента се харесват най-много по дискотекитеи , имам приятели които не харесват чалга ... но песните на Оцко *(без да знаят на кого са ) им допадат - пример са хитовете на Соня Немска и Малина примерно ... Много яка песен , Валя е страшна и гласа и супер пасва на аранжимента ... Клипа обаче е ужасен , не знам колко клипа във ферма засне тая жена ... явно има фетиш към фермите Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Някой може ли да ми изкара този кадър от клипа (26-27-мата секунда): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Зарибих се!!!!!! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Много ти благодаря! )))) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Ужасен клип. На половината кадри направо е заснета с половин глава. Този дъх, който се чува на паузата, съвсем ясно личи, че е на мъж. Да не казвам, че на финала Валя отваря вратата без шапка, а вътре вече е с такава. Режисьорът на това нещо е пълен малоумник. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Какво толкова имате всички против Оцко . Човека прави много модерен саунд и миксира супер яко песните , това е модерна музика която в момента се слуша ... не виждам какво толкова се превземате че не прави песни ... Напротив , неговите песни в момента се харесват най-много по дискотекитеи , имам приятели които не харесват чалга ... но песните на Оцко *(без да знаят на кого са ) им допадат - пример са хитовете на Соня Немска и Малина примерно ... Много яка песен , Валя е страшна и гласа и супер пасва на аранжимента ... Клипа обаче е ужасен , не знам колко клипа във ферма засне тая жена ... явно има фетиш към фермите Напълно съм съгласен!В интерес на истината Оцковите песни си приличат една с друга, но пък са коренно различни от тези на останалите автори именно заради смесването, бийта и многото вокали!Аз за това го харесвам! А и нека ви попитам като толкова плюете: Кое ви харесва повече - якия бийт и вокали на Оцко или селските подвиквания на Кости? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Предната и песен беше яка - тази не става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Не ми харесва, според мен това е най-безличната песен на Оцко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 woww, каква висока гледаемост! НЕ е лошо парчето иначе, но няма да е хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Във vbox са повече гледанията, 17 000 от един клип - http://vbox7.com/play:12f9573fc0 Ама и тя постоянно го публикува. Песента е готина, зарибява. Видеото не ми допада особено - поведението на Валя по клипове е едно такова превзето, кифленско. Да видим дали ще се повтори ефекта със Соня Немска. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.