hero.in Публикувано на Септември 12 Report Share Публикувано на Септември 12 Така ... въпроса е ясен. Почвайте да изреждате какво сте си заплюли от сега Под сезон имам предвид периода септември 2013 - май 2014 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Аз засега съм си набелязал Almost Human, Once Upon a Time in Wonderland, мисля да хвърля едно око на Lucky 7 и Agents of SHIELD. От комедиите Mom и The Crazy Ones... Май станаха много. Плюс старите ми разбира се. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Supernatural, The Vampire Diaries, Pretty Little Liars! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Аз много неща съм си заплюл, ама ще мине още някой друг сезон, докато ги почна, да кажем, че за момента смятам да си следя само TVD и PLL, за друго няма да успея да намеря време и желание. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Criminal Minds The Vampire Diaries Castle Revenge Once upon a time Dracula Witches of East End Criminal Minds с 9-ти сезон и естествено няма как да го пропусна.Вече толкова години този сериал продължава да ме вълнува най-много.Веднага след него добавям Castle и Revenge,които завършиха много интересно и с нетърпение очаквам премиерите след няколко дни.Като цяло бях започнал да се отказвам от The Vampire Diaries и Once upon a time,но първия ме спечели отново с последните серии от предния сезон,а на втория ще му дам шанс пък ще видим какво ще стане. Към списъка със сериали добавям Dracula и Witches of East End,като първия го очаквам с голям интерес заради добрия актьорски състав,а на втория ще дам шанс,защото предните 2 сериала на тази телевизия ме спечелиха(те са летни и не са в списъка) и се надявам и този да е на ниво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Продължавам да си гледам: Revenge Once Upon a Time Grey's Anatomy Hart of Dixie The Vampire Diaries Pretty Little Liars Dallas От новите, ще дам шанс на: Betrayal Once Upon a Time in Wonderland The Originals The Tomorrow People Reign The 100 Witches of East End Dracula Ravenswood Hostages (изглежда ще е уникално добър сериал) Като в крайна сметка от новите, едва ли ще ми допаднат повече от 1-2, които да следя, но на всички изброени ще изгледам пилотните епизоди. The Client List и Beauty and the Beast ги зарязвам засега, като най-вероятно няма и да ги гледам повече. Отчайващо скучни са ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hero.in Публикувано Септември 12 Author Report Share Публикувано Септември 12 Ситкоми, докато си хапвам обяда :1000 (29): Понеделник: The Simpsons / Семейство Симпсън Вторник: 2 Broke Girls / Без пукната пара Сряда: How I Met Your Mother / Как се запознах с майка ви Четвъртък: The Middle / По средата Петък: The Big Bang Theory / Теорията за големия взрив Също Зимния полусезон: Под прикритие Пролетния полусезон: Game of Thrones / Игра на тронове И турските вечерни драми Сряда: Muhteşem Yuzyıl / Великолепният век Четвъртък: İntikam / Отмъщението И евентуално още някое от следните нови турски сериали: Calıkuşu / Чучулигата Fetih / Завоевание A.Ş.K / Л.Ю.Б.О.В Та това е :1000 (29): За Как се запознах с майка ви, Великолепният век и може би Отмъщението, това са последните сезони. За Под прикритие е предпоследния сезон. Ако пролетта не пуснат и последния сезон, и той ще свърши :1000 (20): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Game of Thrones 4 Once Upon A Time 3 The Walking Dead 4 Arrow 2 Dallas TNT 3 Sherlock 3 Da Vinci's Demons 2 Sleepy Hollow Дървото на живота 2 Под прикритие 4 Фамилията 2 Четвърта власт Столичани в повече 6 Паралелно с тях ще си гледам всички сезони на "Досиетата Х". Заплюл съм си да започна "Revenge", "Suprnatural", "Falling Skies", "Hemlock Grove". Вампирите отиват в коша. Може би това е първият сериал, който не искам да изгледам докрай. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Само "Добрата съпруга". Направо не знам какво да правя с толкова свободно време. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 А, да, също ще дам шанс на 'Ravenswood' и 'The Originals'. По принцип нямам навика да гледам толкова много, но просто вече нямам сериал, който да съм започнал и да си имам няколко сезона, ами на всичко в седмицата веднъж ще излиза! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Оле от къде да почна :1000 (10): Редовните The Vampire Diaries, Once Upon A Time, Revenge, Grey's Anatomy, Orphan Black . И ще дам шанс на The Originals естествено, Once Upon A Time in Wonderland, The Tomorrow People, Reign, Witches of East End, Dracula, Ravenswood и може би The 100 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Мразя Teen сериалчета със секси вампири и цицорести върколачки...Единствено American Horror Story ще гледам,предните два сезона бяха зловещо добри :1000 (30): А,и Живите мъртви(Walking Dead) :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Supernatural Glee Once Upon A Time Revolution The Vampire Diaries (вече наистина последен шанс, ако са като 4-ти сезон, дотук съм и аз) The X Factor U.S. The Voice U.S. Междувременно си гледам Queer As Folk, Lost, Cougar Town и (отново го почнах) Charmed От новите са дам шанс на The Tomorrow People засега. Може и други, ще прегледам кои се очаквам с най-голямо нетърпение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Once Upon A Time Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Ще погледна пилотните епизоди на всички нови като най-много ме впечатлиха промотата на Once Upon a Time in Wonderland, The Tomorrow People, The 100 и Betrayal. Готини истории с потенциал, но е още рано за твърдо "да" или "не". Разбира се продължавам с Grey's Anatomy, Revenge, How I Met Your Mother , Once upon a Time, Glee. От българските очаквам "Дървото на живота", "Под прикритие" и "Революция Z". На The Vampire Diaries казах сбогом още минлия сезон, но заради последните епизоди ще превъртам за най-интересните моменти, защото знам, че няма да се сдържа. И пак станаха ужаасно много сериали, не знам как ще ги следя. Миналата есен едва ставах рано сутрин, защото съм гледал по нощите, но ми е страст и не мога без това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Кога започват Алиса и Дракула ? Искам да ги гледам,дано са яки. Иначе със сигурност ще гледам : Сладки малки лъжкини Дневниците на вампира ще гледам 2,3 епизода и ако продължава пачата да ми реве и да няма никакво развитие мисля да приключа с него. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 How I met your mother & The Big Bang theory, ще видим дали ще наваксам с Glee и дали ще си заслужава следенето и през този сезон. Нови не смятам да почвам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Кога започват Алиса и Дракула ? Искам да ги гледам,дано са яки. Иначе със сигурност ще гледам : Сладки малки лъжкини Дневниците на вампира ще гледам 2,3 епизода и ако продължава пачата да ми реве и да няма никакво развитие мисля да приключа с него. Wonderland започва на 10 октомври, за Дракула още не е обявено май или поне аз не откривам инфо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Ето ги датите на всички премиери за сезона. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hero.in Публикувано Септември 17 Author Report Share Публикувано Септември 17 Ъпдейт: :1000 (29): Понеделник: A.Ş.K / Л.Ю.Б.О.В Вторник: Fetih / Завоевание Сряда: Muhteşem Yuzyıl / Великолепният век Четвъртък: Calıkuşu / Чучулигата и İntikam / Отмъщението Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 SUPERNATURAL THE VAMPIRE DIARIES HOW I MET YOUR MOTHER Queer as Folk Pretty little liars Като последните два само ако имам време.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Queer as Folk Това пък кой сезон е станало ? 20ти ли ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Това пък кой сезон е станало ? 20ти ли ? Той е прекратен отдавна. Дракула излиза на 25 или 26 октомври. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SnowWhite Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 От новите съм си избрала Rake,The Millers и Once upon a time in Wordeland,но снощи изгледах първия епизод на Sleepy Hollow и го препоръчвам на хора които харесват демони,вещици,апокалипсис...Много як пилотен епизод,с много екшън и мистерия. Иначе от старите си продължавам с Arrow,Raising Hope,The big bang theory,Person of interest,Two and a half men,Once upon a time,Haven,Game of thrones,Devious maids,Under the dome,White collar и Dexter,който започнах скоро.И за съжаление останаха два епизода на най-уникалния сериал - Breaking bad. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 И аз си добавям Sleepy Hollow след бруталния първи епизод. Също и 2 Broke Girls. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.