Jump to content

Андреа - S.h.o.w.r.o.o.m. - 14.09.2013

Препоръчани коментари

Много е пълна
Никак ама никак не е пълна!Трябва да я видиш на живо и тогава да коментираш! <_<

Добре, че си написал, че е Андреа! Лесно човек може да я сбърка със Сашка Васева. 1000%20(29).gif

А клипчета има ли?

Аз не съм снимал клип,но ще видя дали някой от приятелите ми дали са снимали.
Сподели в други сайтове

Никак ама никак не е пълна!Трябва да я видиш на живо и тогава да коментираш! <_<

Както съм казвал милион пъти..представите са красота днес са много изкривени и щом един човек не е 40 кг и лицето му не е като на плашило,значи е грозен,дебел,пълен и т.н

Според мен пък Андреа изглежда перфектно и искам така да си е и за напред.

Сподели в други сайтове

Както съм казвал милион пъти..представите са красота днес са много изкривени и щом един човек не е 40 кг и лицето му не е като на плашило,значи е грозен,дебел,пълен и т.н

Според мен пък Андреа изглежда перфектно и искам така да си е и за напред.

Нали това казвам..всички викат,че е била дебела.Абе глупости,няма такова нещо.Един пише някъде,че е била пълна и айде всички - като стадо овце след него.
Сподели в други сайтове

Много е пълна... в сравнение с преди!

Какво ми скачате като опарени?

Може да не е дебела, но в сравнение с преди е наляла доста.. което е съвсем естествено предвид ежедневната консумация на макдоналдс, кока кола и разни такива подобни боклуци. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Може да не е дебела, но в сравнение с преди е наляла доста.. което е съвсем естествено предвид ежедневната консумация на макдоналдс, кока кола и разни такива подобни. :mf_surrender:

С каквото иска ще се тъпчи, нейн проблем е - теб какво те засяга, като не ти харесва не я гледай!
Сподели в други сайтове

Може да не е дебела, но в сравнение с преди е наляла доста.. което е съвсем естествено предвид ежедневната консумация на макдоналдс, кока кола и разни такива подобни. :mf_surrender:

Е,не е както била преди,но не е и пълна както я изкарват някои.
Сподели в други сайтове

С каквото иска ще се тъпчи, нейн проблем е - теб какво те засяга, като не ти харесва не я гледай!

Клиширани изказвания научени в детската градина... :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Клиширани изказвания научени в детската градина... :mf_surrender:
Знам,че те дразни Андреа,но като я видиш на живо няма да приказваш така.1000%20(29).gif
Сподели в други сайтове

Това са глупости, аз все още съм фен на Андреа, не ме дразни изобщо, особено в момента.

Не виждам с какво това, че отбелязвам, че е понапълняла показва негативно отношение към нея. Това си е неоспорим факт, който дори феновете на Андреа не бива да отричаме.

Пак казвам, не е дебела, но в сравнение с преди е поналяла.

Сподели в други сайтове

Това са глупости, аз все още съм фен на Андреа, не ме дразни изобщо, особено в момента.

Не виждам с какво това, че отбелязвам, че е понапълняла показва негативно отношение към нея. Това си е неоспорим факт, който дори феновете на Андреа не бива да отричаме.

Пак казвам, не е дебела, но в сравнение с преди е поналяла.

Да разбрах те какво искаш да кажеш..както казах не е дебела,не е и както била преди.Все пак си е добре,незнам..
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...