Paradise. Публикувано на Септември 15 Report Share Публикувано на Септември 15 Качеството на снимките е малко лошо,но..да има там. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Много е пълна Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Страхотна е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Добре, че си написал, че е Андреа! Лесно човек може да я сбърка със Сашка Васева. А клипчета има ли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Много е красива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Септември 15 Author Report Share Публикувано Септември 15 Много е пълнаНикак ама никак не е пълна!Трябва да я видиш на живо и тогава да коментираш! Добре, че си написал, че е Андреа! Лесно човек може да я сбърка със Сашка Васева. А клипчета има ли? Аз не съм снимал клип,но ще видя дали някой от приятелите ми дали са снимали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Никак ама никак не е пълна!Трябва да я видиш на живо и тогава да коментираш! Както съм казвал милион пъти..представите са красота днес са много изкривени и щом един човек не е 40 кг и лицето му не е като на плашило,значи е грозен,дебел,пълен и т.н Според мен пък Андреа изглежда перфектно и искам така да си е и за напред. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Септември 15 Author Report Share Публикувано Септември 15 Както съм казвал милион пъти..представите са красота днес са много изкривени и щом един човек не е 40 кг и лицето му не е като на плашило,значи е грозен,дебел,пълен и т.н Според мен пък Андреа изглежда перфектно и искам така да си е и за напред. Нали това казвам..всички викат,че е била дебела.Абе глупости,няма такова нещо.Един пише някъде,че е била пълна и айде всички - като стадо овце след него. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Много е пълна... в сравнение с преди! Какво ми скачате като опарени? Може да не е дебела, но в сравнение с преди е наляла доста.. което е съвсем естествено предвид ежедневната консумация на макдоналдс, кока кола и разни такива подобни боклуци. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Много е пълна... в сравнение с преди! Какво ми скачате като опарени? Може да не е дебела, но в сравнение с преди е наляла доста.. което е съвсем естествено предвид ежедневната консумация на макдоналдс, кока кола и разни такива подобни. С каквото иска ще се тъпчи, нейн проблем е - теб какво те засяга, като не ти харесва не я гледай! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Септември 15 Author Report Share Публикувано Септември 15 Много е пълна... в сравнение с преди! Какво ми скачате като опарени? Може да не е дебела, но в сравнение с преди е наляла доста.. което е съвсем естествено предвид ежедневната консумация на макдоналдс, кока кола и разни такива подобни. Е,не е както била преди,но не е и пълна както я изкарват някои. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 С каквото иска ще се тъпчи, нейн проблем е - теб какво те засяга, като не ти харесва не я гледай! Клиширани изказвания научени в детската градина... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Септември 15 Author Report Share Публикувано Септември 15 Клиширани изказвания научени в детската градина... Знам,че те дразни Андреа,но като я видиш на живо няма да приказваш така. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Това са глупости, аз все още съм фен на Андреа, не ме дразни изобщо, особено в момента. Не виждам с какво това, че отбелязвам, че е понапълняла показва негативно отношение към нея. Това си е неоспорим факт, който дори феновете на Андреа не бива да отричаме. Пак казвам, не е дебела, но в сравнение с преди е поналяла. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Септември 15 Author Report Share Публикувано Септември 15 Това са глупости, аз все още съм фен на Андреа, не ме дразни изобщо, особено в момента. Не виждам с какво това, че отбелязвам, че е понапълняла показва негативно отношение към нея. Това си е неоспорим факт, който дори феновете на Андреа не бива да отричаме. Пак казвам, не е дебела, но в сравнение с преди е поналяла. Да разбрах те какво искаш да кажеш..както казах не е дебела,не е и както била преди.Все пак си е добре,незнам.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.