Alexandrov Публикувано на Септември 15 Report Share Публикувано на Септември 15 Ellie Goulding Кариера: 2009 Септември: Първият сингъл - „Under the Sheets“. 2009 Октомври: Съвместно турне с Little Boots. 2010: Оглавява класацията на BBC за "Нов звук". 2010: Goulding печели Наградата на критиката на британските музикални награди BRIT, което я прави едва втория изпълнител след Adele, който печели класацията и тази награда в една и съща година. 2010 Март: Албумът "Lights". 2010: След издаването на „Lights“ Goulding изнася редица концерти във Великобритания и Европа, а лятото е на кратко турне в САЩ. 2010 Ноември: „Lights“ е преиздаден под името „Bright Lights“, в който са включени допълнително шест нови песни. Първият сингъл от албума е кавър на песента на Елтън Джон „Your Song“, който е най-големият й успех в Британската класация за сингли изкачвайки се до второ място. 2011: Обявено е, че вместо Jessie J, Ellie Goulding ще "подгрява" Katy Perry. 2012 Октомври: Албумът "Halcyon". 2012 Ноември: "Figure 8" - видео. 2013 Май: Halcyon Days Tour. 2013 Юли: "Burn" - видео. "Burn" е първият сингъл на Goulding станал номер 1 в Британската класация за сингли. 2013 Октомври: "How Long Will I Love You" - видео. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Голяма ненормалница е! Много я харесвам, супер мацка с брутални песни! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Септември 15 Author Report Share Публикувано Септември 15 Голяма ненормалница е! Много я харесвам, супер мацка с брутални песни! Има специфичен глас и не можеш да я сбъркаш. За първи път видях видеото на "Lights" по City TV миналата година лятото и не ми направи особено впечатление, докато след 2-3 дни не започнах да я чувам в главата си. :1000 (29): Вече като чух "I need your love" и "Burn" веднага разбрах, че тя изпълнява тези песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Ellie who? Много й харесвам "Figure 8" и най-вече "Burn". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Септември 15 Author Report Share Публикувано Септември 15 Ellie who? Goulding :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Яки песнички има, пълен комерс, но доста приятен и зарибяващ, обаче на вид е много гадна, типична английска крава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Що бе, мен много ме кефи на външен вид, не е няква брутална красавица, но има някъв много голям чар, ддз.. кефи си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Много харесвам песните и,има страхотни неща и в двата си албума. тя самата също ми е много симпатична. Поздрав с последното парче,няма да е хит като Burn и I need your love но е прекрасно просто Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Много ми харесва как звучи гласът ѝ, с интерес чакам нови неща от нея. Има няколко изпълнения на живо в ютуб, които спуквах от въртене преди време! Страшна е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Ели си е Ели! Лично аз разбрах за нея с малко закъснение. Първата песен, която й чух бе "Figure 8" и все още ми е сред любимите песни! Гласът й е специфичен и интересен, песните също. Който спомена, че прави комерс песни е далеч от истината... Има някои комерсиални песни, но повечето й не са. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Харесвам я, има готини парчета. Наскоро се зарибих много по "Lights", не я бях слушала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Много е яка! От любимите ми чуждестранни певици е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 2-3 са песните които ми харесват от нея. Love me like u do мисля че никога няма да ми омръзне тази песен, някаква чудна магия носи Докато Ели в клиповете излежда добре, но на LIVE изпълненията е много притеснена, неадекватна и исплашена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.