Jump to content

Проблем с face

Препоръчани коментари

Добър вечер. Искам да ви попитам някой може ли да ми помогне по един въпрос с Фейсбук.

Преди от дясната страна на страна на екрана горе над рекламите ми излизаха последните дейности на приятелите ми. Но погрешка го затворих.

Някой може ли да ми каже как да си го сложа отново?

Подписа ви надвишава допустимия размер!

2ро предупреждение!

IMG2-1245585240.jpg

Сподели в други сайтове

Като отидеш на общата стена, точно над рождениците, събитията и т.н. има една стрелкичка и пише "Включване на телеграфа".

Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

А форумите не са ли точно за това? За да си помагаме? Имал съм проблем, потърсил съм решение, някой ми е помогнал!

Какво ви влиза в работата?! Или просто си нямате друга работа?

Ако темата ми пречи на някой от модераторите или администраторите, моля те да ми кажат да не пускам подобни теми!

2ро предупреждение!

IMG2-1245585240.jpg

Сподели в други сайтове

Всичко си е в рамките на правилата и раздела ясно и точно е озаглавен, колегата пуснал темата за помощ си я е създал на правилното място и който е можал му е помогнал .

С уважение: Пепи

Поздрави

Сподели в други сайтове

Всичко си е в рамките на правилата и раздела ясно и точно е озаглавен, колегата пуснал темата за помощ си я е създал на правилното място и който е можал му е помогнал .

С уважение: Пепи

Поздрави

Благодаря! За да няма повече такива изцепки ще затворя темата за да не се спами повече в нея!

2ро предупреждение!

IMG2-1245585240.jpg

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...