DIDO Публикувано на Септември 20 Report Share Публикувано на Септември 20 Добър вечер. Искам да ви попитам някой може ли да ми помогне по един въпрос с Фейсбук. Преди от дясната страна на страна на екрана горе над рекламите ми излизаха последните дейности на приятелите ми. Но погрешка го затворих. Някой може ли да ми каже как да си го сложа отново? Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Като отидеш на общата стена, точно над рождениците, събитията и т.н. има една стрелкичка и пише "Включване на телеграфа". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Септември 21 Author Report Share Публикувано Септември 21 Благодаря ти! Намерих го... Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Всички имаме проблеми, но не сме тръгнали всички да се оплакваме по форумите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Ако всеки тръгне да прави тема за проблемите си какво ще стане? Я се стегнете малко! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Октомври 5 Author Report Share Публикувано Октомври 5 А форумите не са ли точно за това? За да си помагаме? Имал съм проблем, потърсил съм решение, някой ми е помогнал! Какво ви влиза в работата?! Или просто си нямате друга работа? Ако темата ми пречи на някой от модераторите или администраторите, моля те да ми кажат да не пускам подобни теми! Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danatada Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Всичко си е в рамките на правилата и раздела ясно и точно е озаглавен, колегата пуснал темата за помощ си я е създал на правилното място и който е можал му е помогнал . С уважение: Пепи Поздрави Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Октомври 5 Author Report Share Публикувано Октомври 5 Всичко си е в рамките на правилата и раздела ясно и точно е озаглавен, колегата пуснал темата за помощ си я е създал на правилното място и който е можал му е помогнал . С уважение: Пепи Поздрави Благодаря! За да няма повече такива изцепки ще затворя темата за да не се спами повече в нея! Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари