gerganapopova Публикувано на Септември 27 Report Share Публикувано на Септември 27 Има ли начин да получа на пощата си нова парола за YouTube без да отговарям на откачените им въпроси кой ден съм се регистрирала,коя година и какви на цвят са ми чорапите, подяволите?!?! Има ли някакъв шанс да си върна профила? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Не знам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Ако знаехме надали щяхме да ти кажем. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Абе на вас двамата на този ден май нещо ви е станало? Спамите тук, спамите в моята тема? По темата: Това? върши ли работа? Цитирай Report Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Абе на вас двамата на този ден май нещо ви е станало? Спамите тук, спамите в моята тема? По темата: Това? върши ли работа? Ако сте забравили паролата си, можете да посетите страницата за възстановяване на профил в YouTube, за да я зададете отново. По-просто от това надали може да стане! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.