Nikolay Публикувано на Октомври 2 Report Share Публикувано на Октомври 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Много яка песен и приятно видео, аз съм доволен от Бритни на този етап. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Като клип на Андреа - много визии и сеир, но без никаква логика и смисъл. Не ме изкефи много песента, но все пак се радвам, че Бритни работи, вместо да се друса и пиянства. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SinFronteras Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Приятна песен и доста богато от към кадри видео, но Брита изглежда много зле. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Слабо - и като песен и като клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Песента ме кефи много, а в клуб просто си представям как ще звучи . Клипа е типичен за Бритни, но пък кадрите с рибоците са много яки! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Песента отдавна вече почна да ме кефи - за първо слушане се оказа трудносмилаема, но по-нататък започна да ми харесва много. А видеото е много яко!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Песента ме кефи, ама видеото е зле.. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
chipz Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Видеото струва 6,5 милиона. ...после само чалгаджийките крадели клипове Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Песента ме кефи, ама видеото е зле.. Тва да не е крадено от една сръбкиня? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Тва да не е крадено от една сръбкиня? Не знам точно от кое видео е крадено, да ти кажа честно :1000 (29): Просто попаднах на тази картинка.. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Гепано е от 3 видеа: 1.Prima J - Corazon 2.Nicolija - Cao Zdravo 3.Jane Zhang - Personal Look Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 ахахаха после само чалгарките са ни криви. Бритни не си играе явно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Britney Bitch ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Искам само да отбележа, че това е второто най-скъпо видео на всички времена - 6,5 милиона са похарчени за него. Така, моето мнение: - В клипа Бритни изглежда ОСЛЕПИТЕЛНО. Няма никаква разлика между Бритни във видеото и Бритни от 2004 примерно. Няма я подпухналата Бритни, с отпуснатото тяло от FF ерата. - Най-сетне искрата в очите й се е върнала. Има този fierce поглед, fierce поведение, личи си, че искрено се радва от това, което прави. Няма помен от зомбито, което беше от 2008 насам. - С къдравата коса в пустинята трябва да й най-добрата визия във видеклип някога. Там е просто неописуема, очите ми останаха. - Танците са значително подобрени, сравнение с FF. Е, няма как да са на нивото на 2004ney, но поне не се състоят единствено от мятане на ръце и коси. Самото видео е добро само по себе си, но главната ми забележка е, че е можело още много да се добави и доизмисли (особено като се има предвид бюджета). Между отделните терени няма никаква връзка (в този аспект ми напомня на видеата на Гага), сякаш малко са се чудели какво да снимат и са тръгнали на някакви рандъм места да го правят. Някои сцени ми стоят доста ненужни - там, където е в басейна, моментите с акули, моментите с огледалата, с огледалото в пустинята... Като цяло хаотично нахвърлените сцени и терени ми идват в повече. Не следват никаква линия, просто някакви сцени там. Но като се има предвид, че е имиджово видео, е супер. Нооо аз щях да го измисля по-яко. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Искам само да отбележа, че това е второто най-скъпо видео на всички времена - 6,5 милиона са похарчени за него. Така, моето мнение: - В клипа Бритни изглежда ОСЛЕПИТЕЛНО. Няма никаква разлика между Бритни във видеото и Бритни от 2004 примерно. Няма я подпухналата Бритни, с отпуснатото тяло от FF ерата. - Най-сетне искрата в очите й се е върнала. Има този fierce поглед, fierce поведение, личи си, че искрено се радва от това, което прави. Няма помен от зомбито, което беше от 2008 насам. - С къдравата коса в пустинята трябва да й най-добрата визия във видеклип някога. Там е просто неописуема, очите ми останаха. - Танците са значително подобрени, сравнение с FF. Е, няма как да са на нивото на 2004ney, но поне не се състоят единствено от мятане на ръце и коси. Самото видео е добро само по себе си, но главната ми забележка е, че е можело още много да се добави и доизмисли (особено като се има предвид бюджета). Между отделните терени няма никаква връзка (в този аспект ми напомня на видеата на Гага), сякаш малко са се чудели какво да снимат и са тръгнали на някакви рандъм места да го правят. Някои сцени ми стоят доста ненужни - там, където е в басейна, моментите с акули, моментите с огледалата, с огледалото в пустинята... Като цяло хаотично нахвърлените сцени и терени ми идват в повече. Не следват никаква линия, просто някакви сцени там. Но като се има предвид, че е имиджово видео, е супер. Нооо аз щях да го измисля по-яко. :1000 (29): Тя е крала, не го е мислила. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Тя е крала, не го е мислила. Кой е казала, че го е мислила тя? Пише - режисьор: Бен Мор. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Кой е казала, че го е мислила тя? Пише - режисьор: Бен Мор. Все същата работа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Не разбирам защо се тръшкате, че видеото нямало смисъл, замисъл, умисъл и пр. след като самата песен няма никакъв смисъл... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Не разбирам защо се тръшкате, че видеото нямало смисъл, замисъл, умисъл и пр. след като самата песен няма никакъв смисъл... Ъъъ, не съм сигурен, че изобщо си чул текста. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Да, да...работете кучки, че нема Мазерати иначе...смазан съм от тежестта на този шедьовър... Песен и клип със смисъл ли искаш, сеньоре? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tikei Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Само в тъжните песни ли има смисъл? Ако искаш да постигнеш нещо в живота то трябва да го направиш с много труд, а не да разчиташ на молитви и да ти падне отгоре. Бритни направи жестоко клубно парче с послание и заслужава адмирации. Видеото й е убийствено и се надявам догодина да обере няколко VMA-ки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Пинк беше просто един от хилядите примери...да не говорим колко неуместно е точно Бритни да пее за работа и резултатите от нея, имайки предвид последните няколко години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 С бюджет 6 милиона хората снимат филми... добри филми. Видеото е хубаво кадрите са подбрани, но с толкова пари можеше да се направи нещо наистина добрп. Същото се отнася и за песента, просто можеше повече. Погледнато реално ако този проект не беше на Бритни, никой нямаше да му обърне никакво внимание. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 С бюджет 6 милиона хората снимат филми... добри филми. Видеото е хубаво кадрите са подбрани, но с толкова пари можеше да се направи нещо наистина добрп. Същото се отнася и за песента, просто можеше повече. Погледнато реално ако този проект не беше на Бритни, никой нямаше да му обърне никакво внимание. Видеото не е с такъв бюджет, естествено. И режисьорът го отрече. То беше трудно да се повярва - дали струва повече от половин милион. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.