pechenko Публикувано на Октомври 23 Report Share Публикувано на Октомври 23 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Защо така са я орязали?!? :mf_surrender: По-малоумен клип надали има... можеха да се постараят, но пък доста се забавиха с клипа. Тя песента без това си е хит.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Защо така са я орязали?!? :mf_surrender: По-малоумен клип надали има... можеха да се постараят, но пък доста се забавиха с клипа. Тя песента без това си е хит.... Това е нова версия с Аксеnt. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Това е нова версия с Аксеnt. Ами, аз разлика не видях, де. :1000 (29): Нищо, радвам се, че поне я снимаха. Аз ще си слушам оригиналната 4-минутна версия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Как я мразя тази песен... като я чуя по някое радио и се изприщвам направо.... :gun_bandana: :gun_bandana: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Не е това, което очаквах. Песента иначе я обожавам!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Много яка песен, видеото е на ниво Преслава хаха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Видеото е слабо,но пък песента си е мегахит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.