DIDO Публикувано на Ноември 8 Report Share Публикувано на Ноември 8 Здравейте. Имам проблем с телефона. Преди няколко дни пробвах да си свържа телефона с USB кабел към порта, където съм го свързвал винаги и никога не съм имал проблеми. Но вече имам проблем. На екрана на телефона ми показва, че е свързан но на екрана на компютъра ми показва следния проблем: Пробвах да включа флашка в порта, и нямах проблеми с нея? Някой може ли да ми даде идея как да се справя с проблема? Цитирай Report Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ф.A.V.R. Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 И аз имах същия проблем. Все още не знам как да го оправя, но като пробвам да включа USB-ито няколко пъти и се получава. Общо взето някъде на третия път Ако някой знае защо става така, нека да помогне Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Опитвал ли си с друг кабел? Може би в него е причината щом нямаш проблеми с други устройства. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Юни 1 Author Report Share Публикувано Юни 1 Опитвал ли си с друг кабел? Може би в него е причината щом нямаш проблеми с други устройства. При включването на другия ми телефон с друг кабел няма проблеми... Може и да е от кабела на телефона... Не знам... Цитирай Report Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.