Mr. Greshen Публикувано на Декември 6 Report Share Публикувано на Декември 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Харесва ми песента, въпреки, че "Обади ми се" ще ми остане любима. Андреа в последно време никога не е изглеждала по-добре, отива и тъмно червило и тъмни дрехи. Някак си е по-готина. Доволен съм от проекта! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Песента зарибява още на второто слушане, но не заради Андреа, а заради MC Yankoo. Яка музика е направил. Видеото не е кой знае кво, даже е никакво. Янко е сладур, Андреа нещо с тая прическа и дрехи не ми харесва, ама пък за сметка на тва малко се е разчупила пред камера (най-накрая ) и прави готини муцки. Между другото Андреа знае при кого да отиде и да си гарантира задължително въртене по сръбските радиа и телевизии. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Много яка песен,и видеото също.Андреа е много красива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Лелеееееееееееее, баси якото! Клипа е много добър, ама много.. Андри трябва да се държи така и в българските си клипове :1000 (29): Иначе много шибано пее тя тук, а и като цяло е много излишна в целия проект. :1000 (29): Обаче MC Yankoo е супер и колко секси пее само.. :X Песента е убийствена! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NICK. Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Песента е уникална. А Андреа е ебаси яката Много добре изглежда и клипа е готин. Точно такава песен ми се слушаше. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Между другото Андреа знае при кого да отиде и да си гарантира задължително въртене по сръбските радиа и телевизии. Той я е потърсил. Песента е хубава, но за сега не ми харесва колкото "Обади ми се". Клипа е много добре заснет, но като цяло нищо ново...Бива.Андреа е супер красива последно време, просто разцепва от всякъде.Доволен съм и очаквам голям хит в Сърбия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 6 Author Report Share Публикувано Декември 6 Песента е уникална. А Андреа е ебаси яката Много добре изглежда и клипа е готин. Точно такава песен ми се слушаше. +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Уникална мелодия. Песента е много яка, а MC Yankoo е моят мъж. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Нееее, брутална е бе хораааааааа! На скапаната ми уредба не е кой знае, ама в колата - реже уши! пс; има ли мастер, бе? MC Yankoo е моят мъж. Ама моля ти се, ама много ти се моля! На опашката! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 6 Author Report Share Публикувано Декември 6 Нееее, брутална е бе хораааааааа! На скапаната ми уредба не е кой знае, ама в колата - реже уши! пс; има ли мастер, бе? Ама моля ти се, ама много ти се моля! На опашката! Май това е мастера - http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=88874&hl= Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Май това е мастера - http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=88874&hl= Е аз тва съм си свалила, ама не ме кефи нещо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Мега яката песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Нееее, брутална е бе хораааааааа! На скапаната ми уредба не е кой знае, ама в колата - реже уши! пс; има ли мастер, бе? Ама моля ти се, ама много ти се моля! На опашката! Ами чакай си реда, де! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Кой ще ми върне безвъзвратно изгубените 3 минути и 37 секунди, които прекарах в слушане на това... каквото и да е? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 6 Author Report Share Публикувано Декември 6 Кой ще ми върне безвъзвратно изгубените 3 минути и 37 секунди, които прекарах в слушане на това... каквото и да е?Галена Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Уникална е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Музиката е много яка. И дотам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Хитааааа :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 От 2 дена не съм я спрял буквално, ебаси яката песен е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Andrea ft. Mc Yankoo - "Zvuk" | Графики Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Любима ми е тази песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.